Forum » Pomoč in nasveti » hdmi usb kabel
hdmi usb kabel
simone ::
pozdravljeni.mi lahko kdo pomaga...rad bi svojo tablico ki nima hdmi priključka samo mikro usb priklopil preko hdmi kabla na tv da bom lahko gledal siol tvin preko tablice...sedaj pa me zanima če je to možno z hdmi kablom ki gre na eni strani v tv na drugi pa v usb vhod na tablici obstaja tak kabel?ali to ni možno če nima hdmi priključka tablica?tablica pa je lenovo
sem pa na drugi tablici priklopil tako tista tablica pa ima hdmi priključek tisti mali se priklopi na tv vse normalno mi pa potem ne dela odpre mi vse slika ok po parih sekundah je pa ni več
hojnikb ::
bo treba dat več informacij (Recimo model tablice) sicer ti bomo težko pomagal
#brezpodpisa
kaj bi bil problem mogoče tisti kabel ki sem ga kupil ni ok?ker vse mi dela ok program odpre recimo kanal a sliko pokaže potem je pa ni več
xplore malo starejša je
xplore malo starejša je
Zgodovina sprememb…
- spremenil: simone ()
Starejši tip tablice je goclever tabA103. Ima sicer hdmi izhod kupil sem pravi kabel priklopil tablico s tv pa ne dela kot bi morala po parih sekundah gledanja tv se mi slika zamrzne recimo če pa grem na you tube predvajat pa dela vse ok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablični računalniki - so za kaj ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 64128 (31104) | Opkow |
» | Windows 8 tablica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14898 (9561) | matobeli |
» | Android tablica za gledanje filmov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2300 (2120) | safast |
» | Katero tablico? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25972 (22010) | abyssus |