» »

OLED TV

OLED TV

Temo vidijo: vsi
««
33 / 137
»»

fpbs ::

edi45 je izjavil:

fpbs je izjavil:

V primeru knaufa, bi jaz najprej v steno zvrtal luknje, skozi katere bi nafilal purpen, kateri bi dodatno ojačal - prilepil knauf na steno.
problem je, ker nimam nikamor za prilepit knaufa, saj gre za montažno steno, kar pomeni da ni betonske oz zidane stene za knaufom.
Potem je to verjetno knauf sendvič stena z nafilano purpeno na sredini.

leiito ::

Bwaze6 je izjavil:

leiito je izjavil:

...
Smo v času, ko se je odpravil roaming, ko prodajalci na spletu odpravljajo še zadnje razlike v obravnavi kupcev znotraj EU, te kao non EU garancije so ostanek nekih starih časov, anahronizem v nasprotju z idejo enotnega trga.

Vem da je to bolj off-topic debata, ampak meni se zdi, da tole ne drži več čisto. Ogromno nemških in avstrijskih spletnih prodajaln je prenehalo prodajati izdelke izven svoje matične države, nekateri imajo izrecno navedeno, da garancijskih zahtevkov iz tujine ne obravnavajo - in to je razvoj zadnjega leta, pred tem smo se skorajda navadili, da je velik del spletnih trgovin iz EU ponujal tudi relativno poceni poštnino v Slovenijo, zdaj komajda še najdeš spletno stran, ki pošilja v Slovenijo, in ljudje se zatekajo k posredniškim podjetjem, ki prepošiljajo k nam.

Pozna kdo razlog? Verjetno je bilo za prodajalce več dela in več komplikacij pri vračilih in garancijah iz tujine, in so se skupno odločili, da bo odslej vsak pokrival le svojo državo?

Imaš kak vir, ki potrjuje tvojo trditev? Prvič namreč slišim, da bi diskriminacija kupcev postajala bolj razširjena + to bi bilo v nasprotju z načelom enake obravnave in večletnimi prizadevanji Evropske Komisije. Ne rečem, da so geniji učinkovitosti, imajo pa dobre namene in interes kupcev pred očmi. Geolokacija se odpravlja povsod, enotni trg je enotni trg, lahko pa zaenkrat prodajalci še diskriminirajo, če znajo tehtno utemeljiti zakaj je to nujno za njihov poslovni model.

Ampak ej, poglejmo vir tvoje trditve in potem se lahko pogovarjamo naprej.

Direktiva o storitvah iz 2009 že zdaj prepoveduje geo-diskriminacijo, ni pa to seveda še 100% in ravno letos je bilo objavljeno poročilo, da se diskriminacija še vedno dogaja, bodisi ne prodajo ali pa hočejo višjo ceno, oboje je neskladno z direktivo in elektronski izdelki so med najbolj pogosto poročanimi.

The Services Directive, implemented in December 2009, prohibits discriminatory conditions based on the nationality or residence of service recipients and consumers should no longer face difficulties in accessing services on these grounds. However ECC-Net is concerned that such problems still persist.

Key Findings

o 222 complaints concerning discrimination in access to services were reported to ECC-Net. It is suspected that complaints are under-reported due to a lack of awareness amongst consumers.

oOver 75% of the complaints reported to ECC-Net related to discrimination based on consumers' place of residence rather than their nationality.

o Refusal to supply was the most frequent cause for consumer complaints, followed by price differentiation and difference in other conditions of access. eCommerce was the main channel through which consumers faced discrimination when attempting to access services

o The report found consumers are most frequently confronted with price or service differentiation when trying to purchase goods such as electronic items, clothes, and digital downloads (74%). Other problematic sectors for consumers were in the provision of tourism and leisure services (21%) and in car rental and leasing services (5%).

andrej69 ::

Test Philips OLED modela 903.
https://www.chip.de/test/Philips-55OLED...

Nek Slovenec s sovjetsko angleščino iz 1970-ih je ne samo testiral Philips 803, ampak ga je pomolzel za 5-6 videov, duhamorno kot strela, ampak ajde, like it or not, compadre je:

Furbo ::

edi45 je izjavil:

fpbs je izjavil:

V primeru knaufa, bi jaz najprej v steno zvrtal luknje, skozi katere bi nafilal purpen, kateri bi dodatno ojačal - prilepil knauf na steno.

problem je, ker nimam nikamor za prilepit knaufa, saj gre za montažno steno, kar pomeni da ni betonske oz zidane stene za knaufom.

Saj ne rabiš početi tiste oslarije s purpenom, samo ustrezne vijake daš, ki so ti jih že nalimali.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

javaman ::

leiito je izjavil:

Nek Slovenec s sovjetsko angleščino iz 1970-ih je ne samo testiral Philips 803, ampak ga je pomolzel za 5-6 videov, duhamorno kot strela, ampak ajde, like it or not, compadre je:

No, jaz vsaj ne skrivam, od kje sem. Moraš bit pa res bebec, da gledaš stvari, ki ti niso všeč. Jaz jih preskočim, ker mi je škoda časa.

Drugače se mi pa smeji, ko berem lastnike LG OLED-ov, ki jim v Dolby Visionu črna barva bolj peša (tudi po zadnjem popravku) :)) https://www.avsforum.com/forum/40-oled-...

Ampak včerajšni post je pa res šala tedna:
'Is there a way to force HDR10 over Dolby Vision on Netflix for LG OLED Tv?'

Na Philipsu nimam nobenega bandinga in podobnih čudnih efektov.

Ampak priporočam ogled tele teme: https://www.avsforum.com/forum/40-oled-...

javaman je izjavil:

Na Philipsu nimam nobenega bandinga in podobnih čudnih efektov.

Ampak priporočam ogled tele teme: https://www.avsforum.com/forum/40-oled-...

Ne piši takšnih komentarjev, ker bosta @fpbs in @leiito močno izpodbijala tvojo trditev:):D

Mah, mene te forumske zadeve (banding, burn-in) ne prestrašijo. Me niso, ko sem kupoval plazmo, pa tudi pri OLED me ne. Ko je plazma crknila, sem moral nekaj ni hitro kupit. Če ne bi bilo telekomove akcije, verjetno ne bi pri Philipsu pristal. Ampak TV je še zmeraj zakon. In ja, bil bi tudi Panasonicov OLED ali pa Sonyjev ali pa LG-jev. Pač OLED.

Moja Angleščina? Jo vsaj ne fejkam. Ko sem predaval na JavaOne v San Franciscu in IBM Impact v Las Vegasu, ni noben jokal, še pametna vprašanja so zastavljal. Tukaj pa sami fini ingliš spikerji ;) Mogoče se pa bolje berem https://www.amazon.com/Micro-Java-Game-...?

javaman je izjavil:

leiito je izjavil:

No, jaz vsaj ne skrivam, od kje sem. Moraš bit pa res bebec, da gledaš stvari, ki ti niso všeč. Jaz jih preskočim, ker mi je škoda časa.

Drugače se mi pa smeji, ko berem lastnike LG OLED-ov, ki jim v Dolby Visionu črna barva bolj peša (tudi po zadnjem popravku) :)) https://www.avsforum.com/forum/40-oled-...

Ampak včerajšni post je pa res šala tedna:
'Is there a way to force HDR10 over Dolby Vision on Netflix for LG OLED Tv?'

Kako ne skrivaš, nikjer ne piše, da si naše gore list, video mi je dalo v recommended in če me tiviji zanimajo, bom valjda vsaj minuto ali dve pogledal.

Glede na to, da objavljaš v angleščini, očitno ciljaš na mednarodno publiko in v tem primeru je izgovorjava res preveč transilvanska, kot bi kamne drobil, sploh ker očitno želiš vsak svoj nakup pomolsti z ducat videi.
Pejt na taisti youtube, How to get rid of transylvanian accent, vloži nekaj truda in boš poslušljiv, zdaj pač nisi, kar ti pove tudi število lajkov in dislajkov.

Sam nimam nobenih težav s črno, ampak če bi jih imeli lastniki turških OLEDov, zadnja stvar na svetu bi bila, da bi se naslajal nad njihovimi težavami, s tem poveš vse o sebi.

scipascapa ::

javaman je že od leta 2006 tukaj, legenda že :)

cena je dobra, sam kaj ko nisi telekomov naročnik, potem je jeba.

Zgodovina sprememb…

Trenutno najbolj ugoden OLED 65C8, Saturn Bielefeld, 1977€:
https://www.saturn.de/mcs/marketinfo/_S...

bernikm ::

Dve vprašanji glede Philips OLEDa
- za 65OLED803 je važno koliko stran je od stene na nosilcu da pride Ambilight do izraza? Sam sem gledal spodnji nosilec, ki je od stene oddaljen 4cm. Je to dovolj ali je boljše manj/več?
https://www.ideo.si/nosilci_za_TVje/ste...

- Če primerjam energijske razrede in porabo električne energije za spodnje TV je pridem do zanimivih ugotovitev:
- Philips 65PUS7303 energijski razred A+, povprečna poraba energije 105W
- Philips 65OLED803 energijski razred B, povprečna poraba energije 190W
- LG 65C8 energijski razred A, povprečna poraba energije 150W

Prvi je klasičen LED, druga dva sta OLED, s tem da ima prvi najnižjo porabo ? A ni ravno pri OLEDih najnižja poraba ???
če ne, zakaj ima potem Philips B razred, LG pa A razred ? Sem prvo rekel da verjetno zaradi ambilights, samo potem sem gledal prvega ki pa ima skoraj polovično porabo od OLED? Se pravi ima Philips fosti slabšo enerijsko učinkovitost kot konkurenčni LG, za 30% ?
Zakaj?

Baje ma nek poseben procesor notri Philips, verjetno rabi veliko energije. Ali je pa malo starejša tehnologija vse skupaj.

krepki ::

Pa če kupiš oleda ne rabiš radijatorja v sobi,ekran kar lepo oddaja toploto.

bernikm je izjavil:

Prvi je klasičen LED, druga dva sta OLED, s tem da ima prvi najnižjo porabo ? A ni ravno pri OLEDih najnižja poraba ???
če ne, zakaj ima potem Philips B razred, LG pa A razred ? Sem prvo rekel da verjetno zaradi ambilights, samo potem sem gledal prvega ki pa ima skoraj polovično porabo od OLED? Se pravi ima Philips fosti slabšo enerijsko učinkovitost kot konkurenčni LG, za 30% ?
Zakaj?

803 ima 50W ozvočenje. Če boš poslušal na 20%, boš imel 40W manj porabe.

scipascapa je izjavil:

javaman je že od leta 2006 tukaj, legenda že :)

cena je dobra, sam kaj ko nisi telekomov naročnik, potem je jeba.

Niti nisem. Za legendo bi moral biti stalno aktiven. Sem bolj starina :))

Leta 2006 sem kupoval plazmo, pa sem tudi tukaj spraševal, potem sem seveda poniknil (ni bilo potrebe po aktivnosti), zdaj sem pa spet moral novo TV kupit, verjetno ne bom dolgo tukaj. Mogoče me spet berete čez 12 let ali pa seveda prej (saj veš, Philips... ;)).

Po pravici povedano sem bil ob pravem času pri pravem operaterju. Drugače se ne bi branil Saturnovega 65" C8 za slabih 2 jurja.

Sam drugače nisem pristaš Androida in ga tudi nikoli ne bom imel na telefonu. V firmi ga imenujem Bruhoid, kar pa še zmerom ne pomeni, da je slika na 803 slaba, ker ni. Svoje čase sem vodil lokalno razvijalsko skupino za BlackBerry naprave (link), sem tudi predaval na faksu na to temo (link ) in verjemi, da sem bil med tistimi, ki smo jokali, ko je HP ubil WebOS za Palm telefone in tablice (WebOS je bil naslednji fokus naše razvijalske skupine). Enako je bilo, ko je BlackBerry šel na Android. Takoj sem preklopil na iPhone. Googlu tudi zamerim, da kot Slovenec ne morem prodajat na Google Play. Sramota! Hrvati lahko. Belorusi lahko. Celo Albanija lahko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: javaman ()

leiito je izjavil:

Kako ne skrivaš, nikjer ne piše, da si naše gore list, video mi je dalo v recommended in če me tiviji zanimajo, bom valjda vsaj minuto ali dve pogledal.

Glede na to, da objavljaš v angleščini, očitno ciljaš na mednarodno publiko in v tem primeru je izgovorjava res preveč transilvanska, kot bi kamne drobil, sploh ker očitno želiš vsak svoj nakup pomolsti z ducat videi.
Pejt na taisti youtube, How to get rid of transylvanian accent, vloži nekaj truda in boš poslušljiv, zdaj pač nisi, kar ti pove tudi število lajkov in dislajkov.

Sam nimam nobenih težav s črno, ampak če bi jih imeli lastniki turških OLEDov, zadnja stvar na svetu bi bila, da bi se naslajal nad njihovimi težavami, s tem poveš vse o sebi.

Glede na to, kako zavijajo Vincent ali pa Thomas iz Autogefuhla ali pa Adam Bien (Java EE), pa noben ne joka, bom kar ostal na svoji slovanski angleščini (jaz vse omenjene gospode z veseljem poslušam). Ne mislim zgubljat cajta na tem, da bom fejkal svoj izvor. Moje mnenje je itak tako, da ne-angleško govoreča oseba, ki se še kako dobro matra zakriti asvoj izvor, ima ali žilco za jezike (manjšina) ali pa neko agendo (nateg, prodaja, itd.). Sam imam že tako druge projekte za realizirat in TV-ji niso notri. Drugače pa zadnji video kaže Triglav in nekaj videov nazaj je bila predstavljena tudi Postojnska jama, tako da...

Lajki in dislajki so na mojem kanalu kar OK, glede na majhen tržni delež Philipsa. Konec koncev mi lahko dislajk da tudi zaposleni pri A1 ali Telemachu, a ne ;) Poleg LG-jašev, Sony-jašev, itd. No, prvi video bo šel itak dol, ker se bo cena 803 itak katapultirala gor - ne bo več akcije.

Edini verodostojni podatki za to, koliko je moj kanal vreden, so število naročnikov (2032 in raste), število ogledov (722551 in raste), čas gledanja (29578 ur oz. 1774680 minut in raste) in to, da mi petino prihodka od reklam prinaša Philips TV.

Ne slamnatomoži prosim, nikjer nisem rekel, da bi moral kdorkoli skrivati svoje poreklo in za veliko večino to niti ni možno, ker se nikoli ne znebimo povsem akcenta. Gre za to, da se potrudiš, da si profesionalec in daš vse od sebe, da te je čimbolj prijetno poslušati, da ne boš predmet posmeha, stereotipni Vzhodnoevropejec, kliše. Poleg tega mečeš slabo luč na slovenski šolski sistem, kot da te že v osnovni šoli niso učili, da se glagolnike, besede, ki se končujejo na -ing, izgovarja z mehkim g na koncu, ne pa kot besedo pink, daješ videz, kot da si sedel na ušesih ali pa, da ti ni mar za svojo publiko.

javaman je izjavil:

bernikm je izjavil:

Zakaj?

Se pravi če bom poslušal preko zunanjega receiverja bo 50W manj porabe, in smo potem že na 140W ?

Tako je in to velja tudi za LG in ostale znamke, sam se ugotoviti moras moci njihovih ozvocenj.

bernikm je izjavil:

javaman je izjavil:

bernikm je izjavil:

Prvi je klasičen LED, druga dva sta OLED, s tem da ima prvi najnižjo porabo ? A ni ravno pri OLEDih najnižja poraba ???če ne, zakaj ima potem Philips B razred, LG pa A razred ? Sem prvo rekel da verjetno zaradi ambilights, samo potem sem gledal prvega ki pa ima skoraj polovično porabo od OLED? Se pravi ima Philips fosti slabšo enerijsko učinkovitost kot konkurenčni LG, za 30% Zakaj?
Se pravi če bom poslušal preko zunanjega receiverja bo 50W manj porabe, in smo potem že na 140W ?
Pa ne samo to, lahko sliko nastaviš na zelo temno, in ti bo poraba padla še za polovico.

:-) zanimiva mi je primerjava, že to da je Philips B in LG A razred, pa sedaj še ta garancija ki jo ima LG 5 let. Sedaj sem zvedel še da je priporočljivo da je TV zaradi ambilighta stran od stene nekje 10-15 cm, potem je tu še debelina TV ki je 5CM in smo na 15-20cm stran od stene če hočem uživati optmalno v ambilightu.
Če grem na LG pa lahko dobim nosilec ki je max 4cm + debelina TV pa sem na polovico manj od stene. Če gledam iz mojih oči je trenutno več faktorjev za LG kot Philips (5-letna garancija, nižja cena, nosilec od stene)... edino žena si je nekaj zapičila v glavo ta ambilight, kriv sem sem si pa sam ker sem ji ga pokazal :-)

gustek_si ::

bernikm, mislim da si se pravilno odločil za LG. Tvoji argumenti so več kot na mestu. Srečno!

gustek_si je izjavil:

bernikm, mislim da si se pravilno odločil za LG. Tvoji argumenti so več kot na mestu. Srečno!

ne vem še ali bo LG ali Philips. Vse je odvisno od cene. Kolikor pa se kaže trenutna situacija pa bo kot kaže LG prej kot Philips predvsem zaradi nižje nabavne cene in 5-letne garancije. 5 let je dolga doba sploh če daš 2k za TV si toliko bolj miren naslednja leta :-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bernikm ()

Koliko časa pa že kupuješ to? Bo že zmanjkalo 2018 modelov, še parkrat gremo spat in bo C9 zunaj, z acoustic surface zvokom in bogsigavedi čem vsem še, boš spet na začetku cikla.

leiito je izjavil:

Koliko časa pa že kupuješ to? Bo že zmanjkalo 2018 modelov, še parkrat gremo spat in bo C9 zunaj, z acoustic surface zvokom in bogsigavedi čem vsem še, boš spet na začetku cikla.

čakam magično ceno 2000€ :-)

edi45 ::

bernikm je izjavil:

leiito je izjavil:

Brez veze čakat, bo pa toliko slajše potem, ko se boš pogovarjal s kom in rekel da imaš TV za 2500€ npr.:)) bo sigurno večji "WOW" iz njihove strani, kot pa da bi dal samo 2000€. Jaz sem tudi srečen, da sem pravi čas kupil TV, saj čez 2 tedna mislim da, je že cena padla za 200€, se še lahko vedno pohvalim da sem več plačal za njega, kot pride zdaj.8-)

leiito je izjavil:

...da ti ni mar za svojo publiko.

723,784 views & 2,037 subscribers 8-)

bernikm je izjavil:

leiito je izjavil:

A ni C7 že bil tam nekje? Pa tudi če je par sto več se ne bo svet podrl. Najnižje cene bojo najbrž na Črni petek, vsaj do pomladi in izida C9, ampak C7 še danes ni dva jurja, po Geizhals sodeč. C8 je €2.180 pri Gamingoase, top cena, valjda kupuješ tivi zato, ker ga rabiš oz. si ga želiš, ne boš mendaj za sto eurov morebitnega prihranka še pol leta čakal in takrat bo tudi dejansko toliko manj vreden, tako da stvar perspektive koliko realno prihraniš.

leiito je izjavil:

bernikm je izjavil:

leiito je izjavil:

A ni C7 že bil tam nekje? Pa tudi če je par sto več se ne bo svet podrl. Najnižje cene bojo najbrž na Črni petek, vsaj do pomladi in izida C9, ampak C7 še danes ni dva jurja, po Geizhals sodeč. C8 je €2.180 pri Gamingoase, top cena, valjda kupuješ tivi zato, ker ga rabiš oz. si ga želiš, ne boš mendaj za sto eurov morebitnega prihranka še pol leta čakal in takrat bo tudi dejansko toliko manj vreden, tako da stvar perspektive koliko realno prihraniš.

On čaka B8 65" mislim da, da bo 2K€. Drugače pa se strinjam, brez veze skoz čakati in loviti zadnjo tehnologijo in čakat da cene padejo ne vem koliko %. Pač kupiš za tolko kolko ti gre finančno skoz.

A ni taka cena že v Saturnu? Nekdo je dal nek prospekt?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: javaman ()

javaman je izjavil:

A ni taka cena že v Saturnu? Nekdo je dal nek prospekt?

čakam C8 ali pa 803 od Philipsa odvisno od cene. V Nemčiji je C8 2200EUR samo ga je treba iti iskat in še nima 5let garancije kot pri nas, tako da čakam še malo sem prepričan da bodo tudi pri nas še padle cene, do konca leta imam namen kupiti

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bernikm ()

Počakaj še eno leto. C9 bo baje imel zvočnike v zaslonu in bo res korak naprej. Potem pa tudi mogoče boljše počakat C10 ker to bo pa verjetno velik skok ker je okrogla številka. Lahko tudi da se bo imenoval LG OLED X.

Zgodovina sprememb…

krepki ::

gustek_si prvi tvoj post,kjer si napisal nekaj pametnega,tole čakanje na ceno totalna neumnost,če kupuješ tv kupiš tv za toliko koliko imaš denarja in je to.
bernikm: glede na to kako kompliciraš ti priporočam da kupiš C8,ker Philips ima adronoid in tukaj se lahko ljudem ki preveč pričakujejo zatakne.Zato ti priporočam LG kjer web od dela bp.

LeQuack ::

Mene zanima ali je 85" TV primerljiv kot alternativa projektorju z 120" sliko v smislu da se da iz iste razdalje brat tekst?
Quack !

LeQuack je izjavil:

Mene zanima ali je 85" TV primerljiv kot alternativa projektorju z 120" sliko v smislu da se da iz iste razdalje brat tekst?

odvisno kakšen projektor oz. kakšno resolucijo imaš v mislih? Drugače pa ti že osnovna logika pove, da če je en ekran 62cm večji in če isto blizu sediš, da bo grša slika, ker so večji piksli

Review: Sony A9F (AF9) OLED:
https://www.flatpanelshd.com/review.php...

Ta bo pa drag. Za 55 tam okoli 3k za 65 pa kakšnih 4.5k ali še več.

gustek_si je izjavil:

Ta bo pa drag. Za 55 tam okoli 3k za 65 pa kakšnih 4.5k ali še več.
Ja, ampak tukaj na Avfotumu: https://www.avforums.com/review/sony-kd... je dobil skupno oceno celo slabšo od B8.

Tu so skupne ocene review na Avforumsu:

1. C8 skupna ocena 159, kvaliteta slike SDR/HDR 29, https://www.avforums.com/review/lg-oled...
2. B8 skupna ocena 149, kvaliteta slike SDR/HDR 28, https://www.avforums.com/review/lg-55ol...
3. AF9 skupna ocena 146, kvaliteta slike SDR/HDR 28, https://www.avforums.com/review/sony-kd...
4. 803 skupna ocena 139, kvaliteta slike SDR/HDR 28, https://www.avforums.com/review/philips...

Philips 803 se je pomaknil še eno stopničko niže. Enaka ocena glede kvalitete slike SDR/HDR: AF9, B8 in 803, in najboljša ocena kvalitete slike SDR/HDR modela C8.

hamez66 ::

Kje bi lahko kupil C8 ali B8 z bitcoinom? Caseking.de žal nima TVjev.

Goody ::

hamez66 je izjavil:

Kje bi lahko kupil C8 ali B8 z bitcoinom? Caseking.de žal nima TVjev.

a prodat bitcoina za pravi denar pa ne znaš?

hamez66 ::

Ja lej, raje bi plačal z bitcoini, kot z evri. Me zanima, če se da kje kupit, če se ne da, bom pa kupil z evri. Pa tle v slovenski trgovini, kjer sem hotel kupit, imajo na voljo samo b8, c8 pa ne, pa bi zato pač malo primerjal cene in tako naprej.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

DamjanB52 ::

fpbs je izjavil:

Tu so skupne ocene review na Avforumsu: ...
Od teh linkov (mi) dela samo tisti na Af9 - sem hotel preverit, ali so isti reviewerji, ali uporabljajo isti testni materijal, ...

DamjanB52 je izjavil:

fpbs je izjavil:

Tu so skupne ocene review na Avforumsu: ...
Od teh linkov (mi) dela samo tisti na Af9 - sem hotel preverit, ali so isti reviewerji, ali uporabljajo isti testni materijal, ...

Tu so skupne ocene review na Avforumsu:

1. C8 skupna ocena 159, kvaliteta slike SDR/HDR 29,
https://www.avforums.com/review/lg-oled...

2. B8 skupna ocena 149, kvaliteta slike SDR/HDR 28,
https://www.avforums.com/review/lg-55ol...

3. AF9 skupna ocena 146, kvaliteta slike SDR/HDR 28,
https://www.avforums.com/review/sony-kd...

4. 803 skupna ocena 139, kvaliteta slike SDR/HDR 28,
https://www.avforums.com/review/philips...

DamjanB52 ::

Hvala .. nekaj varijacij se opazi: enkrat je drug reviewer, velikosti niso iste .. je pa poučno, naštimat rundowns v sosednje tabe in mal šaltat

Video procesing oba LG-ja 9, Philips in Sony 10.. To vse pove..Pa sem prepričan , če bi ocenjevali še več kakor z 10, bi Philips in Sony dobila še večjo oceno:)

Tudi tukaj kar se tiče procesiranja slike, ni nikjer Lg-ja:))

Category parameter scores
Winner Runner-up
Contrast performance: Panasonic FZ802 (4.58 points) Sony AF8 (4.45 points)
Colour accuracy: Panasonic FZ802 (4.36 points) Sony AF8 (4.31 points)
Motion: Sony AF8 (4.27 points) Panasonic FZ802 (4.18 points)
Video processing: Sony AF8 (4.27 points) Panasonic FZ802 (3.87 points)
Uniformity: LG C8 (4.19 points) Panasonic FZ802 (4.05 points)
Bright room performance: Samsung Q9FN (4.52 points) LG C8 / Panasonic FZ802 (3.43 points)
Gaming: Samsung Q9FN (4.23 points) LG C8 (4.10 points)
HDR: LG C8 (4.15 points) Panasonic FZ802 (4.13 points)

Best Home Theatre TV: Panasonic FZ802 (14.93 points) Sony AF8 (13.27 points)
Best Living Room TV: Sony AF8 (15.82 points) Panasonic FZ802 (15.69 points)
Best Gaming TV: Samsung Q9FN (4.23 points) LG C8 (4.10 points)
Best HDR TV: LG C8 (4.15 points) Panasonic FZ802 (4.13 points)
Best TV of 2018: Panasonic FZ802 (32.59 points) LG C8 (31.49 points)

Drugo leto pa bo kar se tiče procesiranja slike, zelo nevaren tudi Panasonic z novim procesorjem.

easyrider3 ::

Panasonic je dosti dražji kakor LG zato se ne piše in govori veliko o njem VENDAR je pa eden najboljših za gledanje filmov in podobnega
««
33 / 137
»»