» »

OLED TV

OLED TV

Temo vidijo: vsi
««
11 / 136
»»

profdoktor ::

Tale ni 4K je samo FHD. Tega si poglej v živo v Big Bangu, če ti bo ok:
https://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/o...

DamjanB52 ::

Zanimivo: razlika med A7 (HD) in B7 (UHD) v BB je samo 100 EUR .. kako to? Kaj to pove? Dvojna resolucija, upscaling, HDR, ... za 100 EUR?

mgermo ::

To pove, da so v BBju nateguni.

Alessio983 ::

Odsvetujem nakupa OLEDa. Ker sem ga videl točno ta model A7 ter b7 v Big bangu (Slovenj Gradec) z burninu - katastrofa. SLO 2 znak se vidi na vseh programih ko prestaviš in ne izgine ... Sam imam xe90, pa tisti ki govorijo da je slika slaba proti kakem LG, philipsu, naj gredo v BB Maribor pa si naj kar vredu pogledajo slike

Zgodovina sprememb…

Tsunamii ::

Alessio983 je izjavil:

Odsvetujem nakupa OLEDa. Ker sem ga videl točno ta model A7 ter b7 v Big bangu (Slovenj Gradec) z burninu - katastrofa. SLO 2 znak se vidi na vseh programih ko prestaviš in ne izgine ... Sam imam xe90, pa tisti ki govorijo da je slika slaba proti kakem LG, philipsu, naj gredo v BB Maribor pa si naj kar vredu pogledajo slike

Mislim da bi morali 'svetovati - odsvetovati' lastniki OLEDov 8-) Ti lahko svetujes samo na svoj LCD panel ..v tem priemru X900 serijo ;)

fpbs ::

DamjanB52 je izjavil:

Zanimivo: razlika med A7 (HD) in B7 (UHD) v BB je samo 100 EUR .. kako to? Kaj to pove? Dvojna resolucija, upscaling, HDR, ... za 100 EUR?
Tu imaš dobro ceno za A7:
https://geizhals.at/lg-electronics-oled...

Alessio983 je izjavil:

xe90 proti b7 za isto ceno pogledaš samo tole:
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b7...
https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/...

O burn-inu pa ne bi zgubljal besed, ker gre za šibkost OLED panelov, ki to ni. Pri domači uporabi ne rabiš skrbet.

leiito ::

To lahko potrdim tudi sam, dva kolega imata še B6, jaz imam C7, noben od nas ne špara tivija, eden, gerontokrat kot je, gleda celo programe v shemi, pa nihče ni opazil niti retencije slike, kaj šele burn ina.

bernikm ::

Zdravo

Mi lahko kdo razlozi po domače kaj je sedaj s tem burn-inom na Oledih ? Sam imam mamen kupiti LG 65B7V. V BB Ljubljana je rekel da ne rabim skrbeti.
Gledalo se bo preko Telekom Box-a in filme iz NAS streznika.
Pa računam da bo TV v funkciji min 5let oz dokler ne crkne.
Ni mi ravno da bi sedaj dal 2k za TV ki bo imel potem cez 1 ali 3 leta vpecrno sliko garancija pa tako ne prizna tega. Je med vami kak strokovnjak ki mi zna svetovati iz izkusenj kako je s tem in ne kot ‘prodajalec’

Hvala

Bil je en strokovnjak, andrej69, ampak so ga onemogočili. Jaz bi na tvojem mestu upošteval prodajalca in kupil ta TV. Tam do 2025 boš sigurno imel mir.

Zgodovina sprememb…

m0LN4r ::

bernikm je izjavil:

Zdravo

Mi lahko kdo razlozi po domače kaj je sedaj s tem burn-inom na Oledih ? Sam imam mamen kupiti LG 65B7V. V BB Ljubljana je rekel da ne rabim skrbeti.
Gledalo se bo preko Telekom Box-a in filme iz NAS streznika.
Pa računam da bo TV v funkciji min 5let oz dokler ne crkne.
Ni mi ravno da bi sedaj dal 2k za TV ki bo imel potem cez 1 ali 3 leta vpecrno sliko garancija pa tako ne prizna tega. Je med vami kak strokovnjak ki mi zna svetovati iz izkusenj kako je s tem in ne kot ‘prodajalec’

Hvala

Vpisi na youtube, lg oled burn in in si ga poglej na lastne oci.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Ene 5x je bilo samo v zadnjih nekaj straneh pojasnjeno kaj in kako burn in

neverjetni99 ::

Alessio983 je izjavil:

Sony XE900 je TOP TV, boljši kot Samsung, LG, Philips, osebno bi rajše vzel XE900 prej kot kakšen QLED od Samsunga, ker ni zmožen prikazat črne, medtem ko jo Sony brez problema, sem imel XE8596 in so res bile top barve. Zdaj je cca 10 dni odkar imam OLED Philips pos90002 in morem rečti da ne grem več nazaj na navaden LED. Barve so čisto drugačne, sploh v HDR, črna je res črna, kar je normalno, ker se pri OLEDu piksli izklopijo in nič ne svetloba prebija in tudi sama kvaliteta slike je dosti boljša kot pri prejšnem Sonyu, tu mi 1080p filmi lepše bolj ostro/jasno zgledajo kot prej 4K. Prvo sem mislil vzet LG B7, saj bi me prišel cca 170e ceneje, vednar ko sem jih primerjal v BB ima philips bolj naravne barve, tudi boljšo ostrino, je slika čistejša oz bolj ostra, sem philipsa vzel. Tudi plus mi je seveda Android za KODI ter ambilight sem od nekdaj hotel sprobat in morem rečt da je super zadeva in še bass reflex ima:)) Kar se pa tiče Burn in pa ni straha pri normalni domači uporabi, saj ti ne gori skoz en in isti program cele dneve, drugače pa maš opcijo "počisti sliko" prav tako imam dokupljeno garancijo, za vsak slučaj, pač z kladivom udariš po ekranu in neseš na servis, kao da ti je dol padel in ti menjajo panel.8-)

clancy ::

To je verjetno tak burnin, kot so včasih delali antipropagando za plazme. Doma imamo dve plazmi. 42x10 je stara devet let in ima za sabo 15.000 ur, druga, dve leti mlajša 42s30, pa ima 21.000 ur. Pri nobeni ni nikoli bilo najmanjših znakov burn-inna ali image Retention-a.:)

leiito je izjavil:

To lahko potrdim tudi sam, dva kolega imata še B6, jaz imam C7, noben od nas ne špara tivija, eden, gerontokrat kot je, gleda celo programe v shemi, pa nihče ni opazil niti retencije slike, kaj šele burn ina.

Potem si zadovoljen z OLEDem ? Opazis kaksne hibo ..zdaj ko ga imas ze nekaj casa.. ?

neverjetni99 je izjavil:

Prvo sem mislil vzet LG B7, saj bi me prišel cca 170e ceneje, vednar ko sem jih primerjal v BB ima philips bolj naravne barve, tudi boljšo ostrino, je slika čistejša oz bolj ostra, sem philipsa vzel. Tudi plus mi je seveda Android za KODI ter ambilight sem od nekdaj hotel sprobat in morem rečt da je super zadeva in še bass reflex ima
To glede bolj naravnih barv, ostrine in čistejše slike, je bolj Andrejava hipnoza, ki si ji nasedel preko ZS.

mihco ::

Tsunamii je izjavil:

leiito je izjavil:

Potem si zadovoljen z OLEDem ? Opazis kaksne hibo ..zdaj ko ga imas ze nekaj casa.. ?

Image retention je zelo opazen. 15 min staticne slike na 100% svetlnosti ze pusti fleke. Velika razlika v kontrastu ostane vidna na sivi flehi ze po nekaj minutah. Kljub temu pa ni trajno zapecemega se nic.
Slika je vrhunska v vseh pogledih. Top crnina v temi. Ob direktnem soncu na ekran pa ne pride oled panelu noben tv niti blizu. Zvok je povprecen. Daljinec je top po funkcionalnosti in zanic po kvaliteti izdelave. Plastika skripa po par mesecih, printane crke na funkcijskih tipkah so ze skoraj zginile po pol leta uporabe.
Imam 55b7v in za denar kot se sedaj prodaja brez dvoma ni boljsega tvja na trgu.
Ce bi se enkrat kupoval bi kupil isto.

fpbs je izjavil:

neverjetni99 je izjavil:

Prvo sem mislil vzet LG B7, saj bi me prišel cca 170e ceneje, vednar ko sem jih primerjal v BB ima philips bolj naravne barve, tudi boljšo ostrino, je slika čistejša oz bolj ostra, sem philipsa vzel. Tudi plus mi je seveda Android za KODI ter ambilight sem od nekdaj hotel sprobat in morem rečt da je super zadeva in še bass reflex ima
To glede bolj naravnih barv, ostrine in čistejše slike, je bolj Andrejava hipnoza, ki si ji nasedel preko ZS.

ne butl, temu sem "nasedel" ko sem jih primerjal v big bangu, na podlagi česar sem se odločil dat več denarja in sem vzel philipsa. Pri LGju je vse vleklo bolj na rdečo, čeprav sem se na obeh igral z nastavitvami, saj sem preživel skoraj 2 uri takrat v trgovini in jih natančno pregledal, poleg sem imel tudi svoj prenosni disk z različnimi filmi, ker sem tudi preizkusil kako predvaja filme iz diska, ker sony je imel probleme. Za končni test slike, sem pa nastavil na obeh istočasno na youtubu 4k HDR video in že takoj sem opazil razliko, ko pa je prišlo do dela kjer je za par sekund kazalo iste slike, se je pa najbolj opazilo to, da ima philips lepši prikaz slike.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: profdoktor ()

mihco je izjavil:

Tsunamii je izjavil:

leiito je izjavil:

Image retention je zelo opazen. 15 min staticne slike na 100% svetlnosti ze pusti fleke. Velika razlika v kontrastu ostane vidna na sivi flehi ze po nekaj minutah. Kljub temu pa ni trajno zapecemega se nic.
Slika je vrhunska v vseh pogledih. Top crnina v temi. Ob direktnem soncu na ekran pa ne pride oled panelu noben tv niti blizu. Zvok je povprecen. Daljinec je top po funkcionalnosti in zanic po kvaliteti izdelave. Plastika skripa po par mesecih, printane crke na funkcijskih tipkah so ze skoraj zginile po pol leta uporabe.
Imam 55b7v in za denar kot se sedaj prodaja brez dvoma ni boljsega tvja na trgu.

Hvala ti za posten odgovor. Ja Image retention je prisoten zal. Zvok me ne sekira..ker imam Klipsche.. daljinec me pa jezi! Da das tolk denarja in dobis krs od njega... Verjetno Sony in ostali nimajo pri tem probleme ? SIcer spremljam OLED temo..ker v prihodnosti bom le opravil nakup.

mihco je izjavil:

Tsunamii je izjavil:

leiito je izjavil:

Zakaj pa rabiš brightness na 100%?

Pri igranju iger z hdr-jem sredi belega dne.

Mja vecina HDR TVjev ima crnine oz. odtenke crne za dnevno svetlobo pretemno nastimano. Kjer bi moral videt kako sivino je vse crno, ce pa nastavis igro na 1000nits pa je veliko scen prezganih.
Trade Republic 38MVDVXM

A ne zbledijo tudi barve s toliko svetlobe?

Btw, to zdaj očitajo Samsungu, da na Q9 umetno nabijajo svetilnost, da zgleda slika bolj atraktivna, tudi v SDR odstopajo od EOTF krivulje:

Ja sej lih to je problem. Ce ne navijes hdr backlight podnevi, k gres v kak rudnik ne vidis ama nista. Ker pa je navit pa spet ko prides ven je dosti scen presvetlih.

Mozn da je tut metadata od iger za en drek, ampak jaz sem na sihtu probal na vseh tvjih pa je boljkone isto sranje. Svetilnost crne in bele je mega, vse ostalo pa zanemarjeno.

Pa igre majo se eno foro, da simulirajo oci. Kao ko pogledas v sonce in na isti sliki je tunel, v tunelu nebos videl nic.
Trade Republic 38MVDVXM

urkec99 ::

Zdravo.

Ker so trenutno lanski modeli OLED tvjev dokaj ugodni, se odločam za nakup med:

-LG OLED55B7V
-PHILIPS 55POS9002

Philipsa lahko dobim sicer skoraj 200EUR ceneje, vendar to trenutno še ni odločilno. Prosim za vaša mnenja katerega izbrati oziroma pluse in minuse teh dveh modelov, če jih primerjamo med seboj.
Glede Philipsa me zanima OLED panel- nekateri pišejo da ima 2017 panel, nekateri pa da ima 2016?
WebOS v primerjavi z Androidom?

Hvala za informacije.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: GRT ()

Android je slabši operacijski sistem kot WebOS.

Philips ima 2016 panel, LG pa 2017. 2017 je nekoliko svetlejši.

LG podpira Dolby Vision.

Še ena primerjava tukaj, kjer v vseh segmentih gladko zmaga LG.
http://hdtelevizija.com/en/2017/10/11/l...

Philips ni neka znamka za televizorje, bolj jim ležijo kaki ožemalniki citrusov in te reči. Moje mnenje.

krepki ::

Glede,da profdoktor širi antipropagando o Philipsu si preberi post tega uporabnika,najboljše pa da se sam prepričaš na lastne oči kaj je za tebe boljše.

neverjetni99 :: 8. maj 2018, 22:09
citiraj

#

Kupil Philips OLED 55POS9002 v Harveyu za 1600EUR. Sam operacijski sistem je presenetljivo dober, čeprav sem imel na Sony XE8596 isto androida, je ta vseeno hitrejši in odzivnejši. Slika je vrhunska, ima lepšo kot LG B7, ki sem ga prvo mislil kupit. Ostrina je nenormalno dobra oz čistoča slike, kak je jasna. Ambilight je tudi zanimiva stvar, filme pa vse preko KODI-ja bere gladko in s podnapisi v HDR, čeprav z drugim programom nobenim še nisem probal, na Sonyu pa mi tudi z KODI ni šlo. Tak da zadeva je vrhunska, sem zelo zadovoljen8-) Čeprav si nisem nikoli mislil da bom to rekel za Philips, ampak so se res izboljšali.

mgermo ::

Ne vem kaj je antipropaganda, če držijo dejstva:
- WebOS >> Android
- 2017 panel vs 2016 panel
- Dolby Vision, ki ga Philips nima

krepki ::

Pa kaj ima veze kateri letnik je panel 2016 ali 2017 neverjetni 99 je lepo napisal,da mu je slika na Philipsu lepša kot na LG in se odločil na osnovi videnega ne napisanega.Praktično pa se je potrebno prepričat na lastne oči kaj ti je všeč,ker v tej temi ne moreš dobit jasne slike,kaj je boljše,ker vsak cigan hvali svojega konja.

urkec99 je izjavil:

Zdravo.

Ker so trenutno lanski modeli OLED tvjev dokaj ugodni, se odločam za nakup med:

-LG OLED55B7V
-PHILIPS 55POS9002

Philipsa lahko dobim sicer skoraj 200EUR ceneje, vendar to trenutno še ni odločilno. Prosim za vaša mnenja katerega izbrati oziroma pluse in minuse teh dveh modelov, če jih primerjamo med seboj.
Glede Philipsa me zanima OLED panel- nekateri pišejo da ima 2017 panel, nekateri pa da ima 2016?
WebOS v primerjavi z Androidom?

Hvala za informacije.

Jaz sem prvo nameraval kupiti LG B7, ker bi ga dobil za cca 180€ bolj poceni, ampak sem prebil tisti dan 2 uri v Big Bangu in jih primerjal enga ob drugem. Poleg sem prinesel USB disk z različnimi formati filmov in različnimi resolucijami. Sem oba sprobal, sliko sem na obeh po nekaj časa še nastavil na dinamično oz živahno, ker imam rad svetlo sliko in smo se z vsemi trgovci tisti dan strinjali soglasno da ima philips lepšo, bolj ostro, jasno sliko. Zdaj če ima 2016 panel od LGja ne vem, ima pa vseeno bolj čisto oz ostro izrisavanje slike, tudi barve ima dosti bolj naravne, pri LG B7, je vse vleklo na rdečo. Pri slednjem me še je motil operacijski sistem, njihov WEB os 3.5, saj lani sem imel med 4 samsungi tudi LG UJ6307 in mi je bil operacijski najslabši od vseh TV-jev kar sem jih imel(tizen, android, webos), dolgočasen že za pogledat, na tistem LGju so mi tudi malo filmi štekali iz USB diska, saj ne moreš namestit KODI, ki je dosti boljši kot tisti player, ki pride že naložen. Sem pa takoj, ko sem postavil philipsa doma na polico, malo optimiziral androida oz aplikacije, kar ne rabim sem zbrisal, onemogočil in ugasnil obvestila(isto kot na android telefonih, ki sem jih imel v preteklosti) in dela proti pričakovanju zelo hitro in odzivno. Meni osebno je bil OVERALL Philips dosti boljši(slika, android, ambilight). Tudi zvok ima boljši, ker ima bass reflex. Imam nastavljen tudi kao "prostorski zvok" vem da ni kaj dosti za pričakovat od teh navadnih build in zvočnikov, vendar z "prostorskem zvokom" je vseeno malo bolj jasen zvok, sem tudi zadovoljen, čeprav v prihodnosti nameravam kupiti HIFI 5.1 sistem in priklopiti na TV. Kasneje sem si še podaljšal garancijo, "super jamstvo" in sem več kot zadovoljen, edino če bi še enkrat kupoval TV, bi se isto odločil za tega Philipsa, ampak takrat, če bi vedel, bi počakal, kakšna 2 tedna, ker zdaj jih prodajajo za 1350€, LG pa za 1250€, in bi prihranil 250€, ampak je*i ga, je kar je :)) Drugače pa tudi še nisem zasledil nobenega "burn in-a" čeprav zaradi tega, nisem hotel kupiti OLEDa februarja in sem vzel Sony XE8596.

Zgodovina sprememb…

Zgornji post se bere kot reklama za philips. Res je izbira tvja subjektivna stvar ampak tvoje izjave so prav smesne. 9002 mora bit precej cenejsi, da bi lahko sploh razmisljal o nakupu pred b7.
Philips uporablja starejsi panel, ki ne dosega svetilnosti 2017 panela. Vgrajen player je svetlobna leta pred philipsovim in iz prve roke lahko ovrzem blodnje o zatikanju,... 4k, hdr, 100gb rip predvaja gladko ko puter.
Lg ima boljso hdr podporo, 4 hdmi 2.0 vhode, en usb 3.0 vec, manjsi input lag, dosti boljsi daljinec in je brez nadleznega, grdega logotipa na fronti. Edina omembe vredna "prednost" je ambilight, ki pa je prej neuporaben gimmick kot pa feature.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihco ()

GRT ::

Ne vem no?
Meni je vse skupaj sumljivo.8-)
neverjetni99 - urkec99 (Čas prve prijave 04.06.2018 15:37:53)
Ne vem no? Kdo je sedaj bolj butast ali on, ki misli, da smo mi tako neumni ali mi(jaz), ki mislimo, da je on tako butast, da mu nasedamo?!
Vsi pa vemo kdo stoji za tem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GRT ()

In njegovo videnje "boljse slike" na philipsu je seveda bolj relevantvno kot meritve profesionalnih spektrometrov :S

Gatsu ::

Najboljša mi je una " in smo se z vsemi trgovci tisti dan strinjali soglasno da ima philips lepšo, bolj ostro, jasno sliko" Pa dober vemo kje je bivši član foruma zaposlen ;)

urkec99 ::

Hehe koncica 99 je zgolj naklučje. Danes sem se prijavil da vas vprašam za mnenje.

Morm rect da se tudi sam nagibam bolj na LG, zaradi:
- malenkost boljše slike ko sem ju gledal v trgovini (je pa res da sta oba predvajala 4K HDR predstavitveni video, tako da kako je pa pri normalnih vsebinah ne vem)
- daljinec je vsekakor boljši
- 5 let garancije proti 2 letom pri Philipsu

Pri Philipsu pa bi kot plus izpostavil ambilight ( navajen ker imam trenutni tv s ambilightom) in pa lahko ga dobim ugodneje.

Nekako nism pa še prepričan glede webOS vs Android, do sedaj sem bil zihr da hočm android, sem pa prebral kar nekaj komentarjev da android na tvju ni najbolj.

Me veseli, da smo te odvrnili od Philipsa. Novi LG ti bo dobro služil vsaj 10 let. Srečno!

Gatsu je izjavil:

Najboljša mi je una " in smo se z vsemi trgovci tisti dan strinjali soglasno da ima philips lepšo, bolj ostro, jasno sliko" Pa dober vemo kje je bivši član foruma zaposlen ;)
Tukaj gre za popolno manipulacijo. Ko je neverjetni99 iskal informacije o nakupu, mu je Andrej takoj poslal ZS, kjer mu je dal "ustrezna navodila", ter ga napotil v BB. Prepričan sem, da so bili o obisku potencialnega kupca Philipsa obveščeni tudi trgovci. Samo zgodbe tu še ni konec. Andrej sedaj ta neverjetni99 post lepi naprej po vseh jugo forumih, kot vabo, da bi se ujela še kakšna naivna ribica.

cekr ::

Ne vem, kaj te toliko boli, kaj počne nekdo drug. Poglej se raje v ogledalo. Mogoče je že počeno.
Ljudi na tem forumu zanimajo informacije. Ne pa stalno godrnjanje in podtikanje.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

kingsix ::

Kupujem nek 65inch OLED... Tega področja zadnja leta sploh nisem spremljal.

1. Se splača dat tam 3,5k za tak TV? A prednosti res odtehtajo 2kEUR višjo ceno?
2. Se morda malo počaka, da cene padejo? 55' to kar bistveno cenejši
3. Tip v Bigbangu mi je toplo priporočal Philips ali Sony, češ da sta razred nad LG
4. Kak je kaj zvok na teh TVjih? Verjetno je še dobro nabavit kak soundbar?
5. Kako je s kvarljivostjo? Nočem dat 3k+ za TV in se mi takoj po 2 letni garanciji pokvari

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

kingsix je izjavil:

Kupujem nek 65inch OLED... Tega področja zadnja leta sploh nisem spremljal.
1. Se splača dat tam 3,5k za tak TV? A prednosti res odtehtajo 2kEUR višjo ceno?
2. Se morda malo počaka, da cene padejo? 55' to kar bistveno cenejši
3. Tip v Bigbangu mi je toplo priporočal Philips ali Sony, češ da sta razred nad LG
4. Kak je kaj zvok na teh TVjih? Verjetno je še dobro nabavit kak soundbar?
5. Kako je s kvarljivostjo? Nočem dat 3k+ za TV in se mi takoj po 2 letni garanciji pokvari

Ne splača se ti dat 3,5k€, ker tisto, kar je bilo še pred dvemi meseci 3,5k€ bo že čes pol leta manj kot 2,2k€. In to seveda ne drži, da bi bila Philips in Sony kak razred nad LGejem. Oba nudita očitno slabšo HDR podporo, kot tudi ostalo, od LGeja. Pri letošnjih modelih je razlika z novim LGejevim alpha9 procesorjem in dodatnim Technocolor Advanced HDRom in kup drugim novostim še očitnejša. Kar se zvoka tiče, ti edino LG nudi Dolby Atmos zvok. Kar se operacijskega sistema tiče je Android precej nezanesljiv, kar ti lahko požre precej živcev, medtem ko je WebOs absolutno zanesljiv, hiter in uporabniku prijazen.

Joze_K ::

hm, tole pa je vseeno dober nakup:
Philips 55POS9002 OLED - za 1080€ (Telekom, 24 x 45€ - torej za 45€/mesec)

je ta TV - kljub temu, da je LG uvrščen rahlo bolje, tudi dobil Best Buy oznako - http://hdtelevizija.com/2017/10/28/lg-o...

in za to ceno...

cekr ::

Joze_K je izjavil:

hm, tole pa je vseeno dober nakup:
Philips 55POS9002 OLED - za 1080€ (Telekom, 24 x 45€ - torej za 45€/mesec)

je ta TV - kljub temu, da je LG uvrščen rahlo bolje, tudi dobil Best Buy oznako - http://hdtelevizija.com/2017/10/28/lg-o...

in za to ceno...

Vredu je. Verjetno sta oba narejena na istem tekočem traku.

Moje mnenje: kdaj hudiča se bodo pri Philipsovih Kitajcih naučili narediti daljinec, ki ti bo služil na otip brez pogleda nanj? Še iz časov CRT-jev se spomnim, da je imel Philips uporaben daljinec. Potem pa polom pri vseh aparatih.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

GRT je izjavil:

Ne vem no?
Meni je vse skupaj sumljivo.8-)
neverjetni99 - urkec99 (Čas prve prijave 04.06.2018 15:37:53)
Ne vem no? Kdo je sedaj bolj butast ali on, ki misli, da smo mi tako neumni ali mi(jaz), ki mislimo, da je on tako butast, da mu nasedamo?!
Vsi pa vemo kdo stoji za tem.

Ti si res en najbolj glupih uporabnikov na slotechu :)

Ma prav hecni ste no, hejtate za brezveze, ko clovek zgolj pove svoje mnenje in izkusnje. Saj ce nebi imel denarja bi res LGja kupil:))

Drugace pa najboljse da ce kupujes tv, gres v trgovino in se na podlagi videnega odlocis, kaj bos kupil. Simple as that

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: profdoktor ()

GRT ::

Pa ti res misliš, da smo toliko glupi?

GRT je izjavil:

Pa ti res misliš, da smo toliko glupi?

Ti si samo glup:'(

Zgodovina sprememb…

V trgovini imajo razstavljenega novega OLED LGja na steklenem okvirju, na njem pa laufa LGjev DEMO v katerem je veliko naravnih scen, panoram.
Scena z travnikom in jezerom je dobesedno neostra v detajlih in barve so nasicene v bozu mater, kar vec nikak ne zgleda, kot bi moralo. S to nasicenostjo malo pretiravajo IMHO.
TV je celo v Demo nacinu, torej bi naj pokazal kaj zna. Nevem no, mene ni preprical niti malo.
Trade Republic 38MVDVXM

Vzameš C7 55 za 999 EUR in je imaš nek srednje dober televizor za par let.

Gatsu ::

Kje ga dobiš za ta denar?

1299 EUR, brez davka in s popustom za stalne stranke = 999 EUR. :D
Drugače pa špekuliram da bo B7 padel pod 1k, morda tudi C7, enkrat proti koncu zalog.

bernikm ::

profdoktor je izjavil:

1299 EUR, brez davka in s popustom za stalne stranke = 999 EUR. :D
Drugače pa špekuliram da bo B7 padel pod 1k, morda tudi C7, enkrat proti koncu zalog.

kaj pa 65 inch oled LG? B7 ali C8 model se pricakujejo kaksna konktretna znizanja oz padec cen ?
Gledsm C8 pa je trenutno najceneje 2900€, B7V se da pa dobiti za 2000€ iz Nemčije.
Sicer se bolj nagibam na C8 ko bo cena kaj bolj sprejemljiva (pod 2500€)
««
11 / 136
»»