Forum » Loža » Trg republike - stolpnica TR3
Trg republike - stolpnica TR3
Sakew ::
Živjo,
Vprašanje, ki me muči že kar nekaj časa, a nikdar nisem prišel do konkretnega ali legitimnega odgovora. In sicer, kaj točno se nahaja in kdo je lastnik tiste velike črne kupole nad stolpnico TR3 (desna) na Trgu republike?
V primeru, da je bilo tovrstno vprašanje že zastavljeno na forumu, se opravičujem in prosim za izbris.
Lp
Vprašanje, ki me muči že kar nekaj časa, a nikdar nisem prišel do konkretnega ali legitimnega odgovora. In sicer, kaj točno se nahaja in kdo je lastnik tiste velike črne kupole nad stolpnico TR3 (desna) na Trgu republike?
V primeru, da je bilo tovrstno vprašanje že zastavljeno na forumu, se opravičujem in prosim za izbris.
Lp
- spremenilo: Sakew ()
Gambino ::
V 14 nadstropju je konferenčna dvorana,
V 15 nadstropju je lift strojnice,
V 16 nadstropju so pisarne, odvetniki, acer,
V 17 nadstropju je pisarna Janeza Kocijančiča.
To je v tej na desni strani, bivša iskrina stavba.
V 15 nadstropju je lift strojnice,
V 16 nadstropju so pisarne, odvetniki, acer,
V 17 nadstropju je pisarna Janeza Kocijančiča.
To je v tej na desni strani, bivša iskrina stavba.
čuhalev ::
Včasih Iskra, sedaj večinoma predstavništva tujih podjetij. Kolikor sem slišal, bi morale ob biti višje, pa nista. Ampak tisti zaslon gor ima večkrat defektne bloke.
Samael ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Večkrat prekoračena maksimalna količina CO v stanovanju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15160 (6162) | sandmat |
» | Brezžična povezava TV antene s televizorjemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3490 (2285) | Pac-Man |
» | Slab signal v zgornjem nadstropju- kaj kupiti?Oddelek: Omrežja in internet | 2513 (2223) | Bakunin |
» | Kitajci natisnili petnadstropno poslopje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 19677 (14482) | matijadmin |
» | Kako so partijski funkcionarji kradli družinske dragocenostiOddelek: Problemi človeštva | 3496 (3048) | moj_nick |