» »

Gain reputacije na straneh Stackexchange

Gain reputacije na straneh Stackexchange

BivšiUser2 ::

Od časa, do časa bi kaj rad spraševal po različnih stackexchange straneh, vendar mi temo večinoma zaklenejo ker je preveč offtopic, če pa vprašam direktno pa mi jo markirajo kot duplikat in jo isto zaprejo, če prav (po mojem) ne gre za 100% duplikat iste teme. Edina možnost je komentiranje iste teme, vendar sem večinoma pod 50 reputacije. Ker sem bolj začetnik na večini področij, seveda ne vem kaj naj bi nekomu odgovir, prežati za bolj začetniškimi vprašanji pa mi enostavno časovno ne znese. Kako torej povišati reputacijo?
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

Dpool ::

Reputacijo pusti.
Velikokrat se zgodi, da označijo nekaj kot duplicate, ker je načeloma ERROR CODE enak, ni pa nujno, da je problem enak. Pač Error Codes so generični in se sprožijo ob različnih (a podobnih) dogodkih.

Kar poskusi narediti je, da kreiraš temo s vprašanjem, ki je čitljivo in lepo napisana. Podaj v dobri meri količino lastne kode in na koncu tvoj poskus rešitve, kjer se tudi napaka zgodi.

Ne pozabi tudi kopirati Error Code oz. na kakšen koli način dobiš opozorilo, da ne deluje. Če nimaš noben izpis, ga poskusi narediti, ali pa vsaj dobro opiši (s screenshoti če se gre kaj za Web Dev).

Splošna vprašanja pa NE sprašuj na Stackexchange, ker ta so (kot si sam že omenil) že odgovorjena. Torej vprašanja kot "How to iterate Array?" ipd.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dpool ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HP ProBook 4710s problem!?

Oddelek: Pomoč in nasveti
243446 (2415) matobeli
»

Blue screen...

Oddelek: Pomoč in nasveti