Forum » Programiranje » Django stran z spremenljivkami v "Urls"
Django stran z spremenljivkami v "Urls"
zzbil ::
Izdelujem django stran. Stran bi mogla imeti precej zapletene urlje z dosti spremenljivkami. Imela bi 1. podkategorijo, ki je razdeljena na štiri dele, iz te podkategorije pa bi šla ven še ena podkategorija. V tej podkategoriji bi obiskvoalec izbral primerno mapo in vanjo naložil sliko torej primer poti do slike: "podkategorija-2/druga-podkategorija-12/izbrana-mapa/datoteka.jpg". Uprašanje je izjemno kompleksno in zahtevno, tako da nevem če sem sploh dovolj očitno razložil zadevo. Našel sem primer urljev v Django dokumentaciji,ki zgledajo kot bi morali moji
Zanima me, če kdo pozna open source django stran, ki je narejena nekako takole, da pogruntam sistem zadeve, ker mi trenutno niti malo ni jasno kako se stvari lotiti.
from django.conf.urls import url from . import views urlpatterns = [ url(r'^articles/2003/$', views.special_case_2003), url(r'^articles/([0-9]{4})/$', views.year_archive), url(r'^articles/([0-9]{4})/([0-9]{2})/$', views.month_archive), url(r'^articles/([0-9]{4})/([0-9]{2})/([0-9]+)/$', views.article_detail), ]
Zanima me, če kdo pozna open source django stran, ki je narejena nekako takole, da pogruntam sistem zadeve, ker mi trenutno niti malo ni jasno kako se stvari lotiti.
- spremenilo: zzbil ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Python končnica datotekeOddelek: Programiranje | 1101 (1016) | filips |
» | PHP fopenOddelek: Programiranje | 1277 (1048) | BigWhale |
» | Drupal pomoč prosimOddelek: Izdelava spletišč | 2814 (1925) | Kurzweil |
» | Regularni izraz - bashOddelek: Programiranje | 807 (653) | Spura |
» | PHP ASPOddelek: Izdelava spletišč | 3020 (2345) | MrBrdo |