» »

Pranje avtomobila z dostavo

Pranje avtomobila z dostavo

mcfri ::

Živjo,
obstaja v Ljubljani avtopralnica, ki bi prišla po avtomobil na določeno mesto, ga odpeljala, oprala in pripeljala nazaj?
Hvala.

Matej_K ::

https://avtostop.si/rocno-pranje/

Pridemo po vaše vozilo in vam očiščenega pripeljemo nazaj (AC obroč) 25,00 EUR
... .. .

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matej_K ()

jero_no1 ::

Nekje v centru oz. v smeri proti Bežigradu je ena pralnica, ki pride po tvoje vozilo brez doplačila, ampak zdajle je nikakor ne najdem.

Ker je zgoraj omenjen ravno avtostop lahko povem, da sem bil zelo nezadovoljen z njihovim čiščenjem. Po armaturi je bilo še polno prahu, kot bi se je namenoma izognili in še nekaj malenkosti ni bilo očiščenih.
Takoj za njimi je tudi Zvezda, kjer mi zadnič sploh niso spucal sprednjega odbijača pod tablco - na 10 m sem že vidu umazanijo, tisti trije, ki so prali avto pa očitno tudi iz pol metra ne :)

Saj za 12 do 15€ človek res ne pričakuje svetlečega avta za naslednje 3 mesece, ker s tem si res težko pokrijejo stroške dela in materiala, ampak da pa potem dobiš še vedno zasvinjan avto, je pa malo brez veze.
Enkrat sem ga peljal k enemu podobnemu mojstru v Štepanjsko naselje, ki mi ga je tako uglancal, da je bil 4 leta star avto vidt kot iz salona - se pravi da se da, če se hoče tud za 15€ nardit nekaj dobrega.

Matej_K ::

http://www.avtopralnica-p53.si/

Tale je tudi z dostavo. Ravno včeraj letak dobil v pošto.
... .. .

jnovak ::

Ne bi dal nikomur iz teh "kupon" avtopralnic/avtoservis/vulkanizerjev svojga avta za voziti (govorim za območje Ljubljane).

Že njihove storitve so pod nivojem ... Avtostop je pa sploh zadeva, k se ji izogibam na daleč. In poznam veliko oseb, ki so enakega mnenja - enkrat (probali) in nikoli več. Po drugi strani pa še ne poznam nikogar, ki bi mi dal drugačen (pozitiven) feedback.

Kupone za avtopranje ponujajo v principu "10 € namesto 20 €", a v bistvu na koncu ugotoviš, da si še vedno plačal 100 % več, kot pa je bilo vredno. Odsvetujem.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Polnenje avtoklime (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8128561 (11214) WizzardOfOZ
»

avto kozmetika - trgovine

Oddelek: Na cesti
163335 (2917) Raptor F16
»

Pranje avtomobila doma (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7525062 (14594) radmannsdorf
»

Najcenejši klima servis v LJ

Oddelek: Na cesti
51095 (1059) tony1
»

Praske po pranju avtomobila

Oddelek: Na cesti
2414517 (13653) black ice

Več podobnih tem