Forum » Loža » Problem s punco
Problem s punco
Temo vidijo: vsi
KraitPay ::
Na žalost sem primoran še ohranjati stike. Zakaj? ker nočem plačebati položnic, ki so bile vse vpisane na moje ime in so tudi hodile na moje ime.
Stalno prebivalisce sem ze spremenil, ju3 sledijo se poloznice, kjer morava biti pac oba prisotna. Naslednji teden je v sredo notar in me potem ne vidijo vec.
bdw, ves vlozen denar + "kupnino" sem ze dobil nakazano.
tole ni puppy love, ampak sem zgolj njen zvocnik. Pac poslusam, saj ne trpim prvec itak sm si v glavi ze poslihto stvari. Ona itak ne dojame kaj je nardila, pravi da ima obcutek kot da grem na daljse potovanje.
Uglavnem, tole se zrihtam in presekam popkovino.
Stalno prebivalisce sem ze spremenil, ju3 sledijo se poloznice, kjer morava biti pac oba prisotna. Naslednji teden je v sredo notar in me potem ne vidijo vec.
bdw, ves vlozen denar + "kupnino" sem ze dobil nakazano.
tole ni puppy love, ampak sem zgolj njen zvocnik. Pac poslusam, saj ne trpim prvec itak sm si v glavi ze poslihto stvari. Ona itak ne dojame kaj je nardila, pravi da ima obcutek kot da grem na daljse potovanje.
Uglavnem, tole se zrihtam in presekam popkovino.
RegulusDraco ::
pošteno, good luck. Sem mislil da si totalen fucking jackass, my bad.
A coding sequence cannot be revised once it's been established.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RegulusDraco ()
||pSyCh0| ::
Machete ::
Zdaj pa hitro po članarino za na fitnes. Zgleda se tam dogaja.
Jaz pa po samotnih hostah rinem.. jao.
Srečno.
Jaz pa po samotnih hostah rinem.. jao.
Srečno.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Besna Glista ::
Torej.. V enem dnevu si zrihtal prebivališče, položnice, notarja, se dogovoril z njenimi za prodajo, spil pivo s tastom, poslušal bivšo o uporabi kondomov z novim, pisal na ST in povrh vsega še dobil vsa keš nazaj?
Damn! Kakšen dan, tega zlahka ne boš pozabil! =)
No, kakorkoli.. gl&hf v nadaljevanju =)
Ona itak ne dojame kaj je nardila, pravi da ima obcutek kot da grem na daljse potovanje.
..... Run away. Resno, ti samo bejži proč čimprej, preden dojame kaj je naredila. Ker potem ti garantiram da bo ona vsa boga in bo rabila pozornost in nekoga ki jo bo psihično držal gor.
Run KreitPay, Run!
Besna Glista je izjavil:
Torej.. V enem dnevu si zrihtal prebivališče, položnice, notarja, se dogovoril z njenimi za prodajo, spil pivo s tastom, poslušal bivšo o uporabi kondomov z novim, pisal na ST in povrh vsega še dobil vsa keš nazaj?
mja, imamo vsaj nek zanimiv dogodek medtem ko čakamo Godoja. Sicer še vedno mislim da je OP troll ampak fuck it, je vsaj neka zanimiva tema na slotechu, kjer 8 strani pišemo vsi več ali manj enotno namesto da se prepiramo kot ponavadi.
Zgodovina sprememb…
Unknown_001 ::
Mislim da bo pametno če narediš še slednje.
Preseliš se.
Izbrišeš facebook
Zamenjaš številko
V skrajnem imenu se preimenuješ in menjaš državljanstvo
Samo da spizdiš čim dalj stran da te ne bo mogla najt. Verjemi da ko si ženska želi pozornosti... vse možne kanale bo našla da bo vrtala vate in če ne nehaš zgodaj in se bedak dodatno zapletaš in oregovarjaš sledi scenarij. Ne popuščaš in si na koncu obtožen za prasca ki mu je vseeno za druge, ali pa v skrajno neumnem primeru delaš nov kompromis in popustiš distanco. Sam BEŽI
RUN FORREST RUN !
Preseliš se.
Izbrišeš facebook
Zamenjaš številko
V skrajnem imenu se preimenuješ in menjaš državljanstvo
Samo da spizdiš čim dalj stran da te ne bo mogla najt. Verjemi da ko si ženska želi pozornosti... vse možne kanale bo našla da bo vrtala vate in če ne nehaš zgodaj in se bedak dodatno zapletaš in oregovarjaš sledi scenarij. Ne popuščaš in si na koncu obtožen za prasca ki mu je vseeno za druge, ali pa v skrajno neumnem primeru delaš nov kompromis in popustiš distanco. Sam BEŽI
RUN FORREST RUN !
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Furbo ::
Dragi avtor teme, samo ena stvar je važna, čigavo je stanovanje, na koga je napisano, ker praviš, da sta kupila skupaj. Za to se brigaj, jebeš ostalo.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
D3m ::
Dragi avtor teme, samo ena stvar je važna, čigavo je stanovanje, na koga je napisano, ker praviš, da sta kupila skupaj. Za to se brigaj, jebeš ostalo.
Prepozno.
Je že dorečeno še podpišejo.
Lp.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Dobro smo to zrihtal.
N0t0ri0us ::
Torej ce op dobi denar na roke oz na racun, kje je potem problem pri darilni pogodbi?
Vem, da bi bil problem, ce bi mu obljubili stanovanje in naj bi placevali na obroke.. Tako pa?
Vem, da bi bil problem, ce bi mu obljubili stanovanje in naj bi placevali na obroke.. Tako pa?
Invictus ::
Pismo, ali jaz to prav berem? Še vedno spi v istem stanovanju in posluša, kaj se dogaja z njenim novim fantom? Ehh??
Kaj je narobe s tem?
Če se je odločil, da gre drugam, ko ga njeni ta stari izplačajo, lahko medtem še malo koristi gužvo .
Ali pa pripelje noter kako novo .
RegulusDraco je izjavil:
..... Run away. Resno, ti samo bejži proč čimprej, preden dojame kaj je naredila. Ker potem ti garantiram da bo ona vsa boga in bo rabila pozornost in nekoga ki jo bo psihično držal gor.
Glede na to, da ima svoje stanovanje, ji ne bo problem najti novega tipa... Celo takega ne, ki bi se kar preselil. Je trenutno v družbi dovolj moških "sponzoruš" .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Invictus ()
Matako ::
Pismo, ali jaz to prav berem? Še vedno spi v istem stanovanju in posluša, kaj se dogaja z njenim novim fantom? Ehh??
Kaj je narobe s tem?
Če se je odločil, da gre drugam, ko ga njeni ta stari izplačajo, lahko medtem še malo koristi gužvo .
Ali pa pripelje noter kako novo .
OP, nova, bilder, bivša.. tole se razvija v pravi swinger plac. Saj bodo že zaradi tega morali razmisliti o čem večjem.
Mogoče se pa lahko zamenjajo s placom od Tastarih od Bivše? Sploh če imajo hišo.
/\/\.K.
Invictus ::
Torej ce op dobi denar na roke oz na racun, kje je potem problem pri darilni pogodbi?
Problem bo pri njegovi bivši punci, ker če ne moreta dokazati zunajzakonske zveze, bo morala na darilno pogodbo plačati davek .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
kingsix ::
OP, vprašaj za kak popust pri tem trenerju in pojdi trenirat. Sedaj vidiš na kaj babe padajo. =) Samo pazi, da še tebe ne zapelje z svojimi mišicami.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()
aja saj res. kaj pa prvotna pogodba, kjer je zavedeno da mora OP vračati staršem denar? So ti dali tudi tisti denar nazaj ali pa so ti dali kolikor si do zdaj plačal, tisto pogodbo pa boste na nek način drugače rešili?
Nisi še na suhem :P
Zgodovina sprememb…
RegulusDraco je izjavil:
Ja saj. V tej limonadi se zdi, kot da Bivša in Tastari delujejo kot dobro uigrana ekipa in da jim uporabna matematika precej bolje špila kot OPu. Ta sploh ne ve, s kom ima opravka.
Na koncu bo moral OP pucati skrete v lokalnem fitnesu (bo Bilder zrihtal šiht) za golo preživetje!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
Smurf ::
RegulusDraco je izjavil:
aja saj res. kaj pa prvotna pogodba, kjer je zavedeno da mora OP vračati staršem denar? So ti dali tudi tisti denar nazaj ali pa so ti dali kolikor si do zdaj plačal, tisto pogodbo pa boste na nek način drugače rešili?
Verjetno gre v sredo zato k notarju, da prekine tisto pogodbo.
Vracilo do njega bomo pri notarju podpisali, da nisem vec nic dolzen. v zk sva 50% lastnika. jz podpisem da nisem tastu nc vec dolzn, jz pa podpisem da dajem svojo polovico njima. Po eni strani sta itak kr dobr nastudirala stvar.
dobil sem bse kar sem mu ze nakazal + kar sem kupil pohistva (sva imela vse racune, ker mi je mogla vracat) ampak itak mi je vrnila do takrat nekaj malega.
In ne nisem trol, moji itak ne razumejo kako seje lahko "nama" ki sva bila zgled ze iz strednje sole. Ampak res hvala modeli za tole.
bdw tip ma na profili cca 1300 prijatlc, tak da mora biti kr altivn :)
dobil sem bse kar sem mu ze nakazal + kar sem kupil pohistva (sva imela vse racune, ker mi je mogla vracat) ampak itak mi je vrnila do takrat nekaj malega.
In ne nisem trol, moji itak ne razumejo kako seje lahko "nama" ki sva bila zgled ze iz strednje sole. Ampak res hvala modeli za tole.
Fantje, preverite dame - možno, da OP ni edina Bilderjeva žrtev.
Možno je tudi, da je Bilder med nami...
/\/\.K.
spenstar ::
daj poslji profil bilderja, ker me zanima (tudi sam bildam) kaksen jebach moras biti na fitnesu, da ujames babo. Meni to ne uspeva najbolje. Verjetno sem ze prestar za mladenke.
SPENSTAR--builder
Model krade punce resnim zvezam, zveza traja par tednov in je lonec. Ze prejsna punca je zapustila tipa, resnega, za njega. pa je trajalo 2.5 meseca pa je blo konc. tudi baje vse ostale zveze.
model ima cas, ker ima takso delo in lovi po facebooku ter skotaj 8h, lovi. tako da pazite ljudje! :)
model ima cas, ker ima takso delo in lovi po facebooku ter skotaj 8h, lovi. tako da pazite ljudje! :)
Crossfire ::
Bojda, da moreš znat jedilnik sestavit, pa so vse tvoje...če bi to vedel, bi šel na kuharsko, kak sem lahko to spregledal...nabildan jamie oliver varjanta.
poweroff ::
V bistvu dela družbeno koristno delo. Zmešanim babam pomaga, da pravočasno pokažejo pravi obraz.
sudo poweroff
Model krade punce resnim zvezam, zveza traja par tednov in je lonec. Ze prejsna punca je zapustila tipa, resnega, za njega. pa je trajalo 2.5 meseca pa je blo konc. tudi baje vse ostale zveze.
Op, preveč informacij. Se bo še Bilderjev fan-club oblikoval tukaj.
/\/\.K.
ziga1990 ::
Meni se to zdi za lase privlečeno, ker če bi bilo res bi ta model v jarku že ležal.
Pa pazi lahko po 2.5 mescih nazaj pride
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
mlamat ::
Torej jo boš vzel nazaj?
FTad ::
Vracilo do njega bomo pri notarju podpisali, da nisem vec nic dolzen. v zk sva 50% lastnika. jz podpisem da nisem tastu nc vec dolzn, jz pa podpisem da dajem svojo polovico njima. Po eni strani sta itak kr dobr nastudirala stvar.
ne pozabi se na kompenzacijo tvojega vlozenega casa, ki si ga opisal za urejanje/popravljanje/sestavljanje/pleskanje v stanovanju...
Crossfire ::
ne pozabi se na kompenzacijo tvojega vlozenega casa, ki si ga opisal za urejanje/popravljanje/sestavljanje/pleskanje v stanovanju...
...pa upoštevaj armortizacijo..
Pravin samo dejstva, ne vem koliko je imel zvez. Vem da ima 1300 prijatlc ker jo to moti. Na momente je odsoten ampak mi je rekla da itak ni sposoben odgovarjat vec hkratnim. in ji je vse skupaj cudno :)
Jaz sem samo gledalec. Defenitino lahko se porocam :)
Jaz sem samo gledalec. Defenitino lahko se porocam :)
Meni se to zdi za lase privlečeno, ker če bi bilo res bi ta model v jarku že ležal.
Pa pazi lahko po 2.5 mescih nazaj pride
Zelo verjetno še ni naletel na pravega.
Begabt
Begabt
jype ::
Matako> Fantje, preverite dame - možno, da OP ni edina Bilderjeva žrtev.
Čemu dame po tvoje ne smejo avtonomno odločati o tem, s kom se bodo onegavile?
Aston_11 ::
Po mnenju st inteligenzze ženske pripadajo moškemu tako kot pri isis. Prodaja. Menjava. Itd.
Besna Glista ::
Defenitino lahko se porocam :)
OP bejš stran kolikor te nesejo noge, preden se baba po 2 mescih vrne nazaj k tebi (tokrat "okrepljena" s čustvenimi ozpadi zaradi nesojene ljubavne pravljice). Dokler ne spozna naslednjega bilderja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Besna Glista ()
frudi ::
Matako> Fantje, preverite dame - možno, da OP ni edina Bilderjeva žrtev.
Ni rekel, da ne smejo. Bolj zanimivo se mi zdi, da te očitno moti, da bi njihovi gospodje za to izvedeli.
V bistvu dela družbeno koristno delo. Zmešanim babam pomaga, da pravočasno pokažejo pravi obraz.
Bi te upvotal, če bi lahko :)
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Zakaj je ona avtomatsko zmešana? Pač ji ni več do zveze, ali pa jo je premagala čista primarna kemija po nečem novem, ker je to vedno nekoliko razburljivo. Ljudje se ločujemo in spajamo in to je dokaj naravno. Seveda so posledice in ponavadi je vsaj eden po tem zlomljen za nekaj časa.
Ampak, a ker se ni ustalila z njim, samo zato ker sta bila 7 let skupaj in sta imela stanovanje, je pa zmešana? Dobro pač jo je odpihnil zelo neperpektiven veter, ampak to je še ne dela zmešano. Niti ne poznamo vseh malih zgodb, ki so se godile 2600 dni. Ocenila je da bo tako srečnejša. Ima vso pravico. Tudi zmotiti se. Pri čustvih in nagonih racionalnost in globoko analiziranje situacije ponavadi odpade :D
Ampak, a ker se ni ustalila z njim, samo zato ker sta bila 7 let skupaj in sta imela stanovanje, je pa zmešana? Dobro pač jo je odpihnil zelo neperpektiven veter, ampak to je še ne dela zmešano. Niti ne poznamo vseh malih zgodb, ki so se godile 2600 dni. Ocenila je da bo tako srečnejša. Ima vso pravico. Tudi zmotiti se. Pri čustvih in nagonih racionalnost in globoko analiziranje situacije ponavadi odpade :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
chort ::
Machete, s temle se lahko samo strinjam.
Razumem, da je OP razočaran in ranjen, ampak predlogi znašanja nad dekletom so ne samo čez mejo dobrega okusa ampak včasih čez mejo zakonitosti. Pusti jo naj gre, sam pa je lahko srečen da se je to zgodilo zdaj, ne pa čez 7 let, ko mogoče ne bi bilo več samo stanovanje ampak še marsikaj drugega. Ljudje so skupaj prostovoljno (vsaj po zakonu), in prostovoljno se lahko tudi razidejo. Po mojih izkušnjah sicer po takšnem skokcu ni prav lahko ponovno pridobiti zaupanja, zato sam zveze ne bi nadaljeval (pa sem jo že v preteklosti).
Vsi privoščljici in agitatorji pa se morda malo zamislite o vašem odnosu do nasprotnega (ali istega, po željah) spola. Izživljanje vam ne bo podaljšalo uda, prijazna beseda in razumevanje pa ga morda bo.
Razumem, da je OP razočaran in ranjen, ampak predlogi znašanja nad dekletom so ne samo čez mejo dobrega okusa ampak včasih čez mejo zakonitosti. Pusti jo naj gre, sam pa je lahko srečen da se je to zgodilo zdaj, ne pa čez 7 let, ko mogoče ne bi bilo več samo stanovanje ampak še marsikaj drugega. Ljudje so skupaj prostovoljno (vsaj po zakonu), in prostovoljno se lahko tudi razidejo. Po mojih izkušnjah sicer po takšnem skokcu ni prav lahko ponovno pridobiti zaupanja, zato sam zveze ne bi nadaljeval (pa sem jo že v preteklosti).
Vsi privoščljici in agitatorji pa se morda malo zamislite o vašem odnosu do nasprotnega (ali istega, po željah) spola. Izživljanje vam ne bo podaljšalo uda, prijazna beseda in razumevanje pa ga morda bo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: chort ()
@Machete ni zmešana je pa zelo labilna če je bilo res tako hitro na foro "un mi je bolj všeč kot ti, tebe zapuščam". Oprosti ampak to je otročje. In ni normalno da se ljudje kar za hec serijsko ločujejo ok dokler ni poroke ali otrok in je na ravni konsenza ni nič narobe. Ko gre pa zares pa razhod pomeni uničeno družino kar pa najbolj občutijo potomci. Pri njima je hvalabogu to šlo preden sta ustvarila družino ni pa ravno fer da nekoga kar tako zamenjaš da odleti kot drek od gat čim se ti drugi nastavi. Sorri ampak a se takemu odnosu lahko reče veza? Zelo verjetno pa je da se je že prej dobivala s trenerjem in ni dvakrat za rečt da je OP a dokler mu še ni povedala kdaj prevarala. To pa spet ni fer od nje. Če jo pa že je kar naenkrat pičilo lahko rečem le da se ni sposobna brzdat in kot taka bi lahko vajo ponovila večkrat, če bi jo OP vzel nazaj k sebi.
Begabt
Begabt
Zakaj je ona avtomatsko zmešana? Pač ji ni več do zveze, ali pa jo je premagala čista primarna kemija po nečem novem, ker je to vedno nekoliko razburljivo. Ljudje se ločujemo in spajamo in to je dokaj naravno. Seveda so posledice in ponavadi je vsaj eden po tem zlomljen za nekaj časa.
imaš prav ampak da pa se v roku 2 tednov odloči končati 7 let trajajočo zvezo z nekom, s katerim je celo kupila stanovanje pa ni ravno zrelo dejanje.
kaj zdaj a če me neka baba zrajca ker je seksi za znoret pa je to že kar razlog da bom zapustil mojo najdražjo?
Zgodovina sprememb…
Raptor F16> @Machete ni zmešana je pa zelo labilna če je bilo res tako hitro na foro "un mi je bolj všeč kot ti, tebe zapuščam".
Pet let hodi na fitnes.
Pet let hodi na fitnes.
Raptor F16> @Machete ni zmešana je pa zelo labilna če je bilo res tako hitro na foro "un mi je bolj všeč kot ti, tebe zapuščam".
Pet let hodi na fitnes.
Rekla mu je, da se s tem trenerjem druži 2 tedna.
RegulusDraco> kaj zdaj a če me neka baba zrajca ker je seksi za znoret pa je to že kar razlog da bom zapustil mojo najdražjo?
Komot je. Odvisno je predvsem od tega, kaj imaš od svoje najdražje.
RegulusDraco> Rekla mu je, da se s tem trenerjem druži 2 tedna.
Prej ga je pa samo gledala. Kar se mene tiče, je čas pri tem nepomemben, pomembna so samo čustva. Če dekle izpusti to priložnost, morda ne bo dobilo nove.
Uravnotežena perspektiva je takale:
x> ta tema je bedna
x> vsi neki jokajo
x> noben pa ne pomisli iz pozitivne stvari
x> una bejba bo zdej 14 dni fukala enga reeeees hudga tipa
x> isn't this what life is all about
RegulusDraco> Rekla mu je, da se s tem trenerjem druži 2 tedna.
Prej ga je pa samo gledala. Kar se mene tiče, je čas pri tem nepomemben, pomembna so samo čustva. Če dekle izpusti to priložnost, morda ne bo dobilo nove.
Uravnotežena perspektiva je takale:
x> ta tema je bedna
x> vsi neki jokajo
x> noben pa ne pomisli iz pozitivne stvari
x> una bejba bo zdej 14 dni fukala enga reeeees hudga tipa
x> isn't this what life is all about
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
RegulusDraco> kaj zdaj a če me neka baba zrajca ker je seksi za znoret pa je to že kar razlog da bom zapustil mojo najdražjo?
Potem to ni zveza.
Interpersonal relationship, a strong, deep, or close association or acquaintance between two or more people
Ali sta dva v zvezi ali pa sta samo fuk frenda.
Zgodovina sprememb…
Pet let hodi na fitnes.
Zato sem omenil oba možna scenarija. Ker ne vemo ali je res samo 2 tedna ali se že od prej z njim jaha na "kafi".
Begabt
Begabt
RegulusDraco> Potem to ni zveza.
Zakaj ne?
RegulusDraco> Interpersonal relationship, a strong, deep, or close association or acquaintance between two or more people
"or more"? Očitno je še vedno zveza, le morda ni po tvojem okusu.
Zakaj ne?
RegulusDraco> Interpersonal relationship, a strong, deep, or close association or acquaintance between two or more people
"or more"? Očitno je še vedno zveza, le morda ni po tvojem okusu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Delitev premoženja v vezi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 23746 (17739) | AndrejO |
⊘ | V razmerju s punco ter oziranje za drugimi dekleti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 85930 (75344) | bluefish |
⊘ | Kaj bi vi storili če bi vas partner varal? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 30818 (26286) | Gandalfar |