Forum » Zvok in slika » Kateri 55" in večji LCD televizor?
Kateri 55" in večji LCD televizor?
Temo vidijo: vsi
andrej69 ::
Tudi, če bi vzel Lg-ja se bi mu lahko zgodila ta težava.. Poleg tega pa zasigurno Lg nima takako kvalitetne slike kakor Philips.. Če se že nekdo odloča za Lg, potem edino OLED. Ker Lg LED televizorji že dolgo niso na nivoju Philipsa, Sonya, Samsunga in TCL-a. Ker enostavno Lg vlaga vse v OLED tehnologijo in veliko manj v LED tehnologijo.
Andrej, TVeji s približno enakimi sestavnimi deli, dosegajo približno enako kvaliteto slike, in Philips nima tukaj nobene čarobne palice, da bi dosegal boljšo kvaliteto. Vgrajen ima IPS panel, Direct LED, brez con in dimminga, 50Hz.., nižje ne gre. Pri LGeju bi za manj denarja dobil že NanoCell panel, magic telekomando....
Kaj pa samo procesiranje slike, osvetljenje in zatemnenje panela itd.. Lg zagotovo ni na istem nivoju kakor Philips, če pogledamo nekje isti rang televizorjev;-) Posebej je težava teh Lg LED televizorjev osvetljenje panela, kjer slika izgleda kakor, da bi bilo osvetljenje panela v okvari.. Vse preveč temna slika brez kakšne globine živahnosti slike. Pa ga lahko nastvaljaš kakor hočeš.. Poleg tega, pa Lg nudi večinoma modele z IPS paneli, kar pomeni še dodatno težavo kar se tiče kontrasta in prikaza črne.
fpbs ::
Kaj pa samo procesiranje slike, osvetljenje in zatemnenje panela itd.. Lg zagotovo ni na istem nivoju kakor Philips, če pogledamo nekje isti rang televizorjev;-) Posebej je težava teh Lg LED televizorjev osvetljenje panela, kjer slika izgleda kakor, da bi bilo osvetljenje panela v okvari.. Vse preveč temna slika brez kakšne globine živahnosti slike. Pa ga lahko nastvaljaš kakor hočeš.. Poleg tega, pa Lg nudi večinoma modele z IPS paneli, kar pomeni še dodatno težavo kar se tiče kontrasta in prikaza črne.
Andrej, ne piši neumnosti. To v vezi s procesiranjem, zatemnenjem in osvetlenjem, in govorit, da LG ni na nivoju Philipsa, je tvoje čisto zavajanje. TV Direct LED, 50Hz, brez con in brez ustreznega dimminga, kar premore večina Philipsov, ne zahteva nekega vrhunskega procesiranja v primerjavi s 100Hz FALDom, kjer se zahteva, da procesor med dve sliki sproducira še vmesno tretjo sliko, in poskrbi za ustrezni dimming.
damirj79 ::
Potem nisi še gledal LG LCD TVja zraven kakšnega drugega. Ne rabiš bit strokovnjak, da opaziš razliko in je opazno slabša.
sebas4 ::
Kaj je boljše? Ali za ta denar lahko dobim kaj boljšega?
65" = max.
samsung-oled-qe65s95batxxh
pri Telekomu pod 1600
LG OLED65C21
Mimovrste 1600 €
65" = max.
pri Telekomu pod 1600
LG OLED65C21
Mimovrste 1600 €
darck ::
65" = max.
pri Telekomu pod 1600
Edini majčkeni + ali drugače povedano pozitivno lastnost ima Samsung ko je govora o prikazovanju barv ampak to je čisto zamerljivo tega sploh nikoli ne boš videl ali občutil saj OLED ima že tako super prikaz barv. Drugače pa Samsung ima kar nekaj problemov glede teh QD-oled TV in tudi njihov sistem Tizen je postal zelo počasen,kar šteka ljudje se na veliko pritožujejo.
Dosti boljša ti je izbira da vzameš LG C2 saj je vrhunski TV ni se ta bati,da boš i.el sliko zapečeno kot pri Samsungu.
LG OLED65C21
Mimovrste 1600 €
65" = max.
pri Telekomu pod 1600
LG OLED65C21
Mimovrste 1600 €
Samsung je kar se tiče kvalitete slike boljši, vendar ima kar nekaj težav. Kot prvo je največja težava burn-in, kot drugo nekoliko težav z prikazovanjem barv, in kot tretje težave z ohišjem televizorja. Tako, da je Lg boljša izbira. Sicer pa ima tudi Lg nekaj minusev, kot so težave z automatskim zatemnenjem panela, ne omogoča DTS zvoka, HDR10+ in pane omogoča izvorno IMAX Enhanced. Odlična izbira je tudi tale Philips..
https://www.bigbang.si/philips-oled-65o...
Letošnji Sony OLED A80L je že predstavljen in kaj naj rečem škoda,da se ga izdeluje kdo pa bo sploh kupil tak TV,ko ni nič boljši kakor prejšnji model A80K ali celo A80J in tak TV bi lahko prodajali za 1.000 EUR pa ne bi bil za kupiti. Nobenega pametnega napredka svetilnost zmore komaj 500 nizov.
fikus_ ::
Pazite, Andrej forsira Philipsa, tako da temu primerno jemljite njegove predloge.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
psillon22 ::
Letošnji Sony OLED A80L je že predstavljen in kaj naj rečem škoda,da se ga izdeluje kdo pa bo sploh kupil tak TV,ko ni nič boljši kakor prejšnji model A80K ali celo A80J in tak TV bi lahko prodajali za 1.000 EUR pa ne bi bil za kupiti. Nobenega pametnega napredka svetilnost zmore komaj 500 nizov.
Res je...
Jaz čakam na test X95L.....
fikus_ ::
Seveda, "resnico".
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Treba je vedeti,da bo Sony X95L ponovno z zelo visoko ceno sploh ne vem ali bo kdaj Sony imel MiniLed TV po normalni ceni.
Lg 65 c2 1600e ma kje??
Kaj pa ce uzames G2ja alpa G3ja. Sam je 3 jurje
https://www.mimovrste.com/televizorji-o...
1699€ - 5% popusta
A ni to to?
2-3k ne dam za TV. Lanski modeli so čist OK.
Pazite, Andrej forsira Philipsa, tako da temu primerno jemljite njegove predloge.
Kaj potem objektivno predlagani Philips ni na nivuju LG C2? Vem, da so nekateri čustveno navezani na kak brand, ampak tu se lahko pogovarjamo o dejstvih in tehničnih lastnostih :)
hvala vsem za odzive
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sebas4 ()
@sebas4
Seveda so nove serije Philipsa 707 na nivoju C2. Kot sem napisal, ima Philips kar nekaj prednosti napram Lg-ju.. Veliki minus Lg-ja je predvsem automatsko zatemnenje panela. Prilagam sliko. Desna slika je takšna kot mora biti. Sicer so te težave odpravljene s nadgradnjo programske opreme na letošnjih Lg OLED televizorjih, ne velja pa to za lanske modele. Če še tukaj dodam agresivan ABL na Lg OLED modelih, in ostale že napisane stvari potem ravno ne vem, če se isplača kupiti tale C2..
Seveda so nove serije Philipsa 707 na nivoju C2. Kot sem napisal, ima Philips kar nekaj prednosti napram Lg-ju.. Veliki minus Lg-ja je predvsem automatsko zatemnenje panela. Prilagam sliko. Desna slika je takšna kot mora biti. Sicer so te težave odpravljene s nadgradnjo programske opreme na letošnjih Lg OLED televizorjih, ne velja pa to za lanske modele. Če še tukaj dodam agresivan ABL na Lg OLED modelih, in ostale že napisane stvari potem ravno ne vem, če se isplača kupiti tale C2..
Ales ::
Kaj potem objektivno predlagani Philips ni na nivuju LG C2? Vem, da so nekateri čustveno navezani na kak brand, ampak tu se lahko pogovarjamo o dejstvih in tehničnih lastnostih :)
Itak da ni na istem nivoju.
Ni on čustveno navezan na brand, tip je Philipsov prodajnik in tu na forumu redno zavaja o izdelkih. Kar bo on napisal o Philipsu mirno zanemari, ostalo jemlji z ogromno rezervo. Še najbolj bos naredil, če se obnašaš kot da ne obstaja.
Lahko se posamezniki trudite na vse načine demantirat moje pisanje, vendar dejtvo je, da kar napišem je popolna resnica.. In, če že za mene pišeš, da sem Philipsov prodajnik a potem je uprabnik @fpbs Lg-jev prodajnik..?
To se vidva med sabo zmenita, kaj sta. Zate vem.
Kar ti pišeš o Philipsovih TV-jih so zavajanja, polresnice in laži, pomešano s slabo propagando. Kar pišeš o ostalih TV-jih je v luči tega milo rečeno vprašljivo. Enostavno te je bolje ne brati, pa je.
Kar ti pišeš o Philipsovih TV-jih so zavajanja, polresnice in laži, pomešano s slabo propagando. Kar pišeš o ostalih TV-jih je v luči tega milo rečeno vprašljivo. Enostavno te je bolje ne brati, pa je.
Na redditu berem, da sta primerljiva kvečjemu Philips 807 in LG C2 in da je 707 kategorijo niže. No offence. Philips pa ima ambilight, vendar mi to ni neki relevantno.
Saj se vsem OLED TV po določenem času pojavi slika bolj temna edini katerem se to najkasneje je Sony
Na redditu berem, da sta primerljiva kvečjemu Philips 807 in LG C2 in da je 707 kategorijo niže. No offence. Philips pa ima ambilight, vendar mi to ni neki relevantno.
Če gledamo po rangu je model 707 res nekoliko nižje, vendar so v praksi male razlke:) Posebej sedaj ko ima model 707 že EX panele. Ima pa Philips ostale prednosti katere sem že napisal..
Saj se vsem OLED TV po določenem času pojavi slika bolj temna edini katerem se to najkasneje je Sony
Ja vendar tisto so druge zadeve, ker tam gre za upadanje same svetilnosti panela in nima nič skupnega z TPC zadevo..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: andrej69 ()
markolino ::
65" = max.
pri Telekomu pod 1600
LG OLED65C21
Mimovrste 1600 €
Samsung je kar se tiče kvalitete slike boljši, vendar ima kar nekaj težav. Kot prvo je največja težava burn-in, kot drugo nekoliko težav z prikazovanjem barv, in kot tretje težave z ohišjem televizorja. Tako, da je Lg boljša izbira. Sicer pa ima tudi Lg nekaj minusev, kot so težave z automatskim zatemnenjem panela, ne omogoča DTS zvoka, HDR10+ in pane omogoča izvorno IMAX Enhanced. Odlična izbira je tudi tale Philips..
A tale philips pa ima vsee kar si nastelda lg nima?? In panel nebo burn inal??
A ima automatsko ciscenje pixlov? Kot ima LG
Oz una opcija ko tv ugasneš. In se nekej dogaja ko je tema na panelu??
@sebas4
Brat kupil pred 1 mesecem c2jam v hearvyju.
Ko sem ga odpakiraval sem rekel samo waaaaww
In ko sem prvic videl oled tv tako velik v živo sem dobil skoraj orgazem....
Kolko mora bit potem še razlike med lg c2 in sonyjem 95K ki stane duplo več
Slopek ::
Včeraj prižgem TV in tema. Takoj sem vedel, da je odpovedala enaka stvar kot pred tremi leti, ko smo to popravljali na nekem servisu v Kranju. Popravilo niti ni bilo tako poceni, zato sem se odločil, da zdaj vzamem novega, a ker nimam pojma kako stvari trenutno stojijo, sem šel v to temo, da vidim kaj pravijo znalci. Niti nisem spraševal, saj sem razbral, da je tcl c835 dober nakup in omenjeni TV sem takoj naročil, brez, da bi raziskoval konkurenčne modele lg-ja in samsunga. Sony je verjetno ok, ampak za njihov TV nisem pripravljen odšteti kolikor zanj hočejo.
Ja, ene znamke pa nisem omenil, saj bom njihove izdelke raje prepustil drugim. Sploh tistim, ki lahko že dolga leta tu prebirajo hvalospeve ene osebe, na račun njihovih tvjev.
Lahko povem še to, da sem pred to pokvarljivo zadevo imel jvc, katerega ima zdaj mama in že 15.leto dela bp.
Vsekakor verjamem, da z tcl c835 bom zadovoljen.
Ja, ene znamke pa nisem omenil, saj bom njihove izdelke raje prepustil drugim. Sploh tistim, ki lahko že dolga leta tu prebirajo hvalospeve ene osebe, na račun njihovih tvjev.
Lahko povem še to, da sem pred to pokvarljivo zadevo imel jvc, katerega ima zdaj mama in že 15.leto dela bp.
Vsekakor verjamem, da z tcl c835 bom zadovoljen.
Letos glavni TV za doseči orgazem bodo LG G3,Sony A95L pa Samsung S95C to naj bi bili tisti najboljši sveda kdor se jih lahko privošči in kdo ima take potrebe,da mora imeti.
Meni še vedno nekako ni po volji,da bi hotel imeti OLED iin to samo zaradit prikazovanj v temnih scenah kjer imam raje takšno sliko,da bi bil malo blooming,ker enostavno ekstra kontrastno sliko s temnimi prizori je ubijalska za moje oči. Še vedno sem nekako bolj podvržen kakimi MiniLed TV pa tudi obični FALD TV ni slaba zadeva vsaj zame ne in tudi nekih potreb ni za neka doseganja visokih svetilnosti sploh,ker se vse gleda v SDR načinu malo kdaj kaj iz Netflixa itd..... Saj tudi to lahko povem,da čez dan,ko na hitro kaj pogledam na TV in se predvaja kaj novejšega je tudi nič kaj poseben Philips 7354 dobr za videti in sem se že večkrat vprašal pa zakaj bi potem moral iti na tisto najvšjo raven,ko mi zadostuje lahko že kaj nižjega po rangu in potem lahko zato vzamem tudi kaj večji TV,ko ni tako pretirano drag.
Saj sem že omenjal,da v službi sigurno tričetrt sodelavcev pravi,da ne dajo za TV več kot 500-600 Eur in še to je veliko seveda jaz bi ali bom dal več saj čisti nižji rang TV ne mislim nikoli več kupovati.
Meni še vedno nekako ni po volji,da bi hotel imeti OLED iin to samo zaradit prikazovanj v temnih scenah kjer imam raje takšno sliko,da bi bil malo blooming,ker enostavno ekstra kontrastno sliko s temnimi prizori je ubijalska za moje oči. Še vedno sem nekako bolj podvržen kakimi MiniLed TV pa tudi obični FALD TV ni slaba zadeva vsaj zame ne in tudi nekih potreb ni za neka doseganja visokih svetilnosti sploh,ker se vse gleda v SDR načinu malo kdaj kaj iz Netflixa itd..... Saj tudi to lahko povem,da čez dan,ko na hitro kaj pogledam na TV in se predvaja kaj novejšega je tudi nič kaj poseben Philips 7354 dobr za videti in sem se že večkrat vprašal pa zakaj bi potem moral iti na tisto najvšjo raven,ko mi zadostuje lahko že kaj nižjega po rangu in potem lahko zato vzamem tudi kaj večji TV,ko ni tako pretirano drag.
Saj sem že omenjal,da v službi sigurno tričetrt sodelavcev pravi,da ne dajo za TV več kot 500-600 Eur in še to je veliko seveda jaz bi ali bom dal več saj čisti nižji rang TV ne mislim nikoli več kupovati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darck ()
Velikost katere ne mislim, ali ne morem preseči je 55", kar mi/nam popolnoma zadostuje za razdaljo 3m.
Je pa vedno tako, da se navadiš na tisto kar imaš, pa naj se gre za velikost, kvaliteto, ali za ženo ;)
Je pa vedno tako, da se navadiš na tisto kar imaš, pa naj se gre za velikost, kvaliteto, ali za ženo ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()
polde66 ::
Velikost katere ne mislim, ali ne morem preseči je 55", kar mi/nam popolnoma zadostuje za razdaljo 3m.
Je pa vedno tako, da se navadiš na tisto kar imaš.
Amen. In če še ne bereš forumov si lahko s tem kar imaš lepo zadovoljen.
polde
65" = max.
pri Telekomu pod 1600
LG OLED65C21
Mimovrste 1600 €
Vse omenjeno Philips ima dočim Lg ne.. Kar pa se tiče burn-ina, je na vseh OLED televizorjih možnost tega pojava, čeprav majhna. Kar se tiče tehnologije proti burn-inu, imajo v glavnem vsi proizvajalci podobno tehnologijo.
Philips 807 naj bi bil primerljiv z LG C2, samo je 807 občutno slabše ocenjen. Model 707 se pa nikakor ne more primerjat z LG C2.
Tu si poglej ocene:
https://www.avforums.com/reviews/philip...
https://www.avforums.com/reviews/lg-c2-...
Model 707 še vedno nima dobro rešeno burn-in zaščito. Med tem, ko pri LGeju ne veš, kdaj se opravlja regeneracija, te Philips prekinja med gledanjem, kar je izredno moteče:
"Kolega kupio Philips 55OLED707 prije 15-tak dana..
Medjutim, zbunjuje ga sto svaki dan trazi da obavi "regeneraciju" zaslona (10-15 min: ponudi mu i da napravi kasnije, ali ga ujedno upozorava da moze izgubiti garanciju, bla, bla...). TV mu radi od 07.00 ujutro, pa do kasno navecer, ali svaki dan!!!! (subjektivno mu se cini svakih 8-10 sati)."
@sebas4 Seveda so nove serije Philipsa 707 na nivoju C2. Kot sem napisal, ima Philips kar nekaj prednosti napram Lg-ju.. Veliki minus Lg-ja je predvsem automatsko zatemnenje panela. Prilagam sliko. Desna slika je takšna kot mora biti. Sicer so te težave odpravljene s nadgradnjo programske opreme na letošnjih Lg OLED televizorjih, ne velja pa to za lanske modele. Če še tukaj dodam agresivan ABL na Lg OLED modelih, in ostale že napisane stvari potem ravno ne vem, če se isplača kupiti tale C2..
Andrej, kaj če bi ti to vse, kar si napisal malo dokumentiral, da vidimo če kaj od tega res, ali si se vse izmislil?
Philips 807 naj bi bil primerljiv z LG C2, samo je 807 občutno slabše ocenjen. Model 707 se pa nikakor ne more primerjat z LG C2.
Tu si poglej ocene:
https://www.avforums.com/reviews/philip...
https://www.avforums.com/reviews/lg-c2-...
Model 707 še vedno nima dobro rešeno burn-in zaščito. Med tem, ko pri LGeju ne veš, kdaj se opravlja regeneracija, te Philips prekinja med gledanjem, kar je izredno moteče:
"Kolega kupio Philips 55OLED707 prije 15-tak dana..
Medjutim, zbunjuje ga sto svaki dan trazi da obavi "regeneraciju" zaslona (10-15 min: ponudi mu i da napravi kasnije, ali ga ujedno upozorava da moze izgubiti garanciju, bla, bla...). TV mu radi od 07.00 ujutro, pa do kasno navecer, ali svaki dan!!!! (subjektivno mu se cini svakih 8-10 sati)."
Ah daj prosim te lepo.. Obučtno slabši televizorji so recimo kakšni LED televizorji ne pa OLED.. Lahko pa si tukaj vsak prebere pa tudi ti, če je Philips občutno slabši.
https://www.homecinemachoice.com/conten...
https://www.sound-advice.online/product...
https://www.flatpanelshd.com/review.php...
https://www.trustedreviews.com/reviews/...
https://hifi.de/test/philips-oled-807-t...
https://www.pocket-lint.com/tv/reviews/...
https://www.t3.com/reviews/philips-oled...
https://www.expertreviews.co.uk/philips...
https://www.whathifi.com/reviews/philip...
https://www.techradar.com/reviews/phili...
Pa tudi tukaj je vse jasno..
Andrej, mogoče so Philips tvji ok, ampak moj definitivno ni bil. V samo šestih al sedmih letih mi je 2x šel ekran. Definitivno ne kupim nikoli več. Specifikacije so že lahko ok, ampak realnost je pa v mojem primeru nekaj drugega.
Andrej, mogoče so Philips tvji ok, ampak moj definitivno ni bil. V samo šestih al sedmih letih mi je 2x šel ekran. Definitivno ne kupim nikoli več. Specifikacije so že lahko ok, ampak realnost je pa v mojem primeru nekaj drugega.
To je povsem normalno za današnjo tehnologijo;-) Imam primere , ko so top modeli različnih proizvajalcev imeli okvaro že po par mesecih ali še prej.. Tako, da je kot sem napisal že nekajkrat brezpredmetno raspravljat kar se tiče okvar, ker moraš imeti danes veliko sreče pri samem nakupu.. Važno je, da se dokupi podaljšana garancija. Bolj važno je pri današnjih televizorjih kvaliteta slike, zvoka, samih smart možnosti, dizajna itd..
65" = max.
pri Telekomu pod 1600
LG OLED65C21
Mimovrste 1600 €
To, kar je napisal Andrej seveda ni res. LG C2 podpira IMAX Enhanced, kot tudi DTS. Ne podpira pa HDR10+, za katerega je pa že jasno, da ne bo zaživel.
Poleg tega LG podpira že novejši WiFi 6, Philips WiFi 5, LG ima 4 HDMI 2,1 vhode, Philips samo 2, LG podpira tudi Dolby Vision IQ, AirPlay2, HomeKit....
Verjetno tudi nima občasnih problemov z zvokom kot Philips in še bolj zanimivo kako to,da drugi proizvajalci kateri isto uporabljajo Google -android sistem nimajo nekih izpadov z zvokom kot jih ima Philips saj je kar veliko opisanih teh težav. Tudi to ni dobro,da ti TV ves čas govori,da ga je treba dati v regeneracijo itak je potem bolje imeti LCD TV.
Res LG C2 podpira DTS? Ni dekodiranje DTS šele pri C3 ponovno na voljo, torej pri modelih iz 2023?
Mogoče, ampak ker gre za vprašanje licenc in plačil le-teh, je to veliko vprašanje.
Kdor zdaj kupuje LG C2 je najpametneje da upošteva trenutno stanje, ne hipotetične možnosti v neki nedoločeni prihodnosti... pač DTS ne podpira in je to to.
Kdor zdaj kupuje LG C2 je najpametneje da upošteva trenutno stanje, ne hipotetične možnosti v neki nedoločeni prihodnosti... pač DTS ne podpira in je to to.
65" = max.
pri Telekomu pod 1600
LG OLED65C21
Mimovrste 1600 €
To, kar je napisal Andrej seveda ni res. LG C2 podpira IMAX Enhanced, kot tudi DTS. Ne podpira pa HDR10+, za katerega je pa že jasno, da ne bo zaživel.
Poleg tega LG podpira že novejši WiFi 6, Philips WiFi 5, LG ima 4 HDMI 2,1 vhode, Philips samo 2, LG podpira tudi Dolby Vision IQ, AirPlay2, HomeKit....
DTS bodo omogočali samo letošnji modeli.. Kar pa se tiče IMAX Enhanced ga televizor izvorno ne omogoča, če razumeš. Temveč ga omogoča samo preko zunanjih naprav.
Kako dobro zna OLED TV točno razbrati kdaj je čisto črna barva in kdaj malo manj,ker veliko teh prispevkov katere prikazujejo meni nikakor niso čisto po godu zame je ves čas vse malo pretemno in zdaj nekako tako povem kontra različico od vseh. OLED TV bi mi bil dober za vse običajne zadeve športne vsebine,Tv oddaje a tudi delno serije ampak filmi pa se mi zdi,da bi bili pretemni saj,ko si navajen na IPS TV z bloomingom pa ti je še takrat smotano gledati temne prizore kaj bi bilo šele pri OLEDu,ko je res vse povdarjeno na črno barvo.
scorpio5 ::
Ma ne kupim nikoli za 900 Eur LG CX ko je za par evričkov na razpolago boljši model ne moreš gledati za 100-200 Eur manj in kupiti TV kateri je slabši vsaj jaz ne bi to naredil nikoli. Sigurno raje vzamem tudi LG B2 model kakor CX saj je boljši in na spletu imaš kar nekaj govora o tem celo nekateri pravijo,da je B2 boljši kakor C1 saj si lastijo oba TV. https://www.reddit.com/r/LGOLED/comment...
LG OLED55B23 se dobi že za tisočaka in manj kar je boljša varianta kakor stari model CX.
LG OLED55B23 se dobi že za tisočaka in manj kar je boljša varianta kakor stari model CX.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darck ()
MrStein ::
The B2 is a newer TV that improves in many areas, like the peak brightness and viewing angle.
Čakaj, a ne poslušamo ves čas da ima OLED "poln" zorni kot?
Čakaj, a ne poslušamo ves čas da ima OLED "poln" zorni kot?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Ne razumeš. Pralni prašek predlani je bil 10x boljši od tistega še leto poprej in vsaj 1000x boljši od konkurence. Lani je bil vsaj 1218x boljši od tistega predlani, konkurenco pa je tako potolkel, da je ni več. Letos so pa končno še izboljšali formulo in zdaj pa res očisti vse, da kar ne moreš verjet kako je dober...
Aless ::
Sem v fazi nakupa televizorja za novo dnevno sobo in rabim velik tv. Dnevna soba je velika 10x5m, tako da je razdalja od sedežne do tv cca. 8-9m.
Tv bi moral biti čim večji, ampak so cene za vse kar je več kot 85inchov extremno visoke. Tako da sem se nekako odločil za 85 velikost in ceno am nekje 2k €.
Za tv mi je važno da ima android in velikost.
Prosim za priporočila.
Tv bi moral biti čim večji, ampak so cene za vse kar je več kot 85inchov extremno visoke. Tako da sem se nekako odločil za 85 velikost in ceno am nekje 2k €.
Prosim za priporočila.
Sem v fazi nakupa televizorja za novo dnevno sobo in rabim velik tv. Dnevna soba je velika 10x5m, tako da je razdalja od sedežne do tv cca. 8-9m.
Prosim za priporočila.
Tukaj imaš dva Android modela.
https://priporocam.si/izdelek/philips-l...
https://www.shoppster.si/p/2982244
https://www.shoppster.si/p/3167311
Kaj menite za 1 leto star philips 65 inch Oled model 806 cena 1200e. Je to prevec ?
Ni preveč. Vendar za dobrih 1.400€ dobiš novi kvalitetnejši model 707.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: andrej69 ()