» »

Kateri 55" in večji LCD televizor?

Kateri 55" in večji LCD televizor?

Temo vidijo: vsi
««
454 / 557
»»

polde66 ::

Evo sprobal just player, na obeh napravah dela vse.
polde

skyform ::

Ni bilo kaj drugega za pričakovati. DV rip, ki si ga omenil je legit, Just player pa poganja te DV ripe brez kakšnih težav.

Btw, vsem se opravičujem za nekoliko agresivna in nesramna sporočila na prejšni strani. Danes sem malo tečn, ker imam virozo in me vse boli.

Anney ::

FireSnack je izjavil:

Ma kej imaste že novi KODI, ki predvaja DV?

Tisti na mojem linku, ja.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

issak ::

polde66 je izjavil:

@issak za chromecast boš moral uporabljati tega, če želiš izkušnjo shilda, boxov ..: https://www.mimovrste.com/predvajalniki...
ker ima svoj google tv. Zelo podobna zadeva kot android tv in na njem deluje vse isto kot deluje na android tv, ali na shildu ali na xiaomiju, fire tv.. le da je malce dražji.

Tega sem probal danes, in deluje super. Plex sicer štrajka tudi na Google TV (deluje direct play s podnapisi, ampak ne dela zvok), VLC pa predvaja vse brez težav iz SMB sharea. LG privzeto odpre HDMI namesto svojega "home screen", ko ga prižgeš, tako da s Chromecastom je zdaj kot da bi imel Google TV.

Zdej rabim pa še zvočnike najt, ker vgrajeni so precej zanič, 3,5mm izhoda za moje stare pa nima...
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2

Zgodovina sprememb…

• spremenil: issak ()

Scorpy84 ::

Jaz pa morem malo kritizirati te nove tv-je. Imam sonyja x92j, sorodnik ista znamka, le en razred visje. Zdaj ko je SP, oba tv-ja pogrneta pri gledanju nogometa. Ko gledam pri ocetu 13 let staremu philipsu full hd in celo 100hz brez kaksnih izboljsav, ki se danes oglasujejo kot ne vem kaj, sreca je pri njemu vsaj 42 palcni tv, je nogomet uzitek gledati. Zoga se ne spacka oziroma ne izgublja ostrino pri premikanju in se bi lahko nasteval. Tudi ce gledam 4k je boljse ampak ni to to. Probal se prek dvb-t pa je bilo se slabse. Sel v trgovino pa vidim da je isti k tudi pri drugih znamkah. Zdaj mi je zal da nisem dal svojega philipsa popraviti, ki je bil enak kot ocetov. No sem moral dati iz sebe ?

Magic1 ::

Tudi jez opažam, da je pri športu kar problem pri novih velikih TVjih. Tukaj je verjetno problem osveževanja. Za šport bi potrebovali vsaj 60Hz, 120Hz bi bila pa milina. Pri starih TVjih to ni bilo tako izrazito, ker so bili pol manjši in hkrati je bilo vse manj(drugače) obdelano.
Samo 4K@120Hz so sanje, ker je ful podatkov.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Vsi bi imeli biserno jasno sliko, kar pa ima svoje posledice. Še dobro, da na PS5 lahko izbiraš med 4K in 1080p@60Hz+. Druga opcija je kljub slabši sliki, občutno boljša.
Magic

MisterR ::

Pa kaj ti vmešavaš PS5 v debato o izvoru slike za gledanje WC2022? Če gledaš spot v bigbangu je tud na 85" super duper kvaliteta.
Govorimo pa o realni uporabi.

Kakšen spot? A v Bigbangu imaš na 85" super duper fuzbal tekmo v živo?
Magic

Pa to ti govorim. Da seveda PS5 izgleda top na vsaki televiziji. Tako kot reklamni spot v bigbangu. Realnost pa je drugačna, ker nas ima 90% kot izvor slike IPTV ali kabelsko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MisterR ()

Točno to ti pa jaz govorim. 4K fuzbal na velikem zaslonu je pač šit, če imaš 24fps signal. Samo to žal ni problem TVja, vendar signala. Seveda pa lahko TV situacijo malo izboljša, ali celo poslabša. Ne bo pa to to. Ko greš na večji zaslon, niso samo rožice, so tudi novi problemi (oziroma postanejo očitni).
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

LordMat ::

Zdravo,

kateri 65" TV priporočate za ceno do 850-900€? Nisem zahteven uporabnik, večinoma se bo na TV predvajal šport ali kakšen film.
Trenutno mi je najbolj v oko padel tale.

Hvala!

andrej69 ::

LordMat je izjavil:

Zdravo,

kateri 65" TV priporočate za ceno do 850-900€? Nisem zahteven uporabnik, večinoma se bo na TV predvajal šport ali kakšen film.

Hvala!

Tukaj imaš tale model Philipsa, ki je konkretno kvalitetnejši od tega Lg-ja..

https://www.bigbang.si/philips-65pus850...

Ali pa še katerega od teh dveh modelov.

https://www.bigbang.si/samsung-qe65q60b...

https://www.harveynorman.si/smart-tv-sp...

Glede hisense, dobiš ga za 730€ v gorenjevih studijih. Z brezplačno dostavo do vrat.

LordMat ::

Kakšne pa imate kej izkušnje s Hisense TV-ji?

LordMat je izjavil:

Teško boš dobil kakšno mnenje tukaj, ker si skoraj nihče ne lasti Hisense televizorjev. Iz mojega stališča so Hisense povsem povprečni televizorji, in cena je primerna njihovi kvaliteti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: andrej69 ()

fpbs ::

andrej69 je izjavil:

LordMat je izjavil:

Tukaj imaš tale model Philipsa, ki je konkretno kvalitetnejši od tega Lg-ja..
https://www.bigbang.si/philips-65pus850...
Ali pa še katerega od teh dveh modelov.
https://www.bigbang.si/samsung-qe65q60b...
https://www.harveynorman.si/smart-tv-sp...

Ta predlagani Philips je enakih lastnosti, kot UQ7500, ki pa ga dobiš tu dosti ceneje:https://www.ceneje.si/Izdelek/32698010/...
Oba sta bolj vstopna modela,imata vgrajen še klasičen 50Hz DirectLED panel.
Samsung je QLED, in je nekoliko boljši od teh dveh. Najboljša izbira od teh pa je Hisense ULED, VRR 40-100Hz, FALD.

@fpbs

Kakšen slikovni procesor pa ima vgrajen Lg..? Kakšnega pa Philips..? Kako kvalitetno osvetljenje, kontrast itd.. ima Lg.? Tukaj si lahko pogledaš težave z osvetlitvijo na letošnjem Lg modelu UQ7000. Lg televizorje kupujejo samo tisti, ki nimajo denarja za kaj boljšega..!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: andrej69 ()

andrej69 je izjavil:

LordMat je izjavil:

Teško boš dobil kakšno mnenje tukaj, ker si skoraj nihče ne lasti Hisense televizorjev. Iz mojega stališča so Hisense povsem povprečni televizorji, in cena je primerna njihovi kvaliteti.

Imam 65u7hq. Jaz opazim, da slika pri telemachu ni optimalna, predvsem pri nogometu se to sedaj opazi. Medtem ko je boljša polovica še par dni po nakupu govorila "to pa je res slika". Pa tako bom rekel, njej je vseeno če gleda 480p ali 4k, ampak očitno opazi razliko pri svoji vsakodnevni uporabi. To pa je zajema predvsem kanal DIVA, serije iz streamov in zimski športi.

Zame je največja napaka ta glooming okrog logotipov, predvsem pri redbullovih serijah se to opazi, ker imajo bel logo na črnem ozadju.

Kar se tiče Bloominga so to nasploh težave Hisense televizorjev, kakor nasploh težave z osvetlitvijo slike. In kot drugo, so nastavitve določenih modov povsem neuprabne.. In seveda potem še na določenih modelih povsem temna slika, kakor , da je v okvari samo osvetljenje, ne ravno najbolj čista slika itd..

andrej69 je izjavil:

LordMat je izjavil:

To ne bo držalo, jaz imam 2 in za oba sem že napisal svoje mnenje tukaj.
polde

polde66 je izjavil:

andrej69 je izjavil:

LordMat je izjavil:

To ne bo držalo, jaz imam 2 in za oba sem že napisal svoje mnenje tukaj.

Ja sem pozabil na tebe.. Sicer pa kot sem napisal, malo kdo ima na tem forumu te televizorje.

darck ::

Zame je bolj kakor ne dober TV tisti kateri naredi čim boljši upscaling iz SDR in sam sem videl kako pri bratrncu naredi Hisense 58A6BG ta upscaling in to ni sploh dobro . Pa sedaj lahko kdor hoče pove kar hoče ampak tako pač je določeni TV ne naredijo tako dober upscaling kakor Sony pa morda kaj vem Philips .

darkolord ::

Po par tednih dodajam še final feedback za 55PML9507 - super je.

Nobene od pomanjkljivosti se ne opazi, če nisi specifično pozoren nanje. Če ne veš, da obstajajo, pa sploh ne. Samo med "bright" in "dark" profilom je treba včasih preklopiti odvisno od vsebine, to je pa tudi vse. Sicer je slika zelo svetla in "gledljiva".

Kolega ga je kupil en dan za mano, pa ni od začetka imel nobene pripombe in je zelo zadovoljen.

darkolord je izjavil:

Po par tednih dodajam še final feedback za 55PML9507 - super je.

Nobene od pomanjkljivosti se ne opazi, če nisi specifično pozoren nanje. Če ne veš, da obstajajo, pa sploh ne. Samo med "bright" in "dark" profilom je treba včasih preklopiti odvisno od vsebine, to je pa tudi vse. Sicer je slika zelo svetla in "gledljiva".

Kolega ga je kupil en dan za mano, pa ni od začetka imel nobene pripombe in je zelo zadovoljen.

Expert 1 je mišljeno za vsebine SDR, dočim Expert 2 za HDR vsebine.

andrej69 je izjavil:

Kakšen slikovni procesor pa ima vgrajen Lg..? Kakšnega pa Philips..? Kako kvalitetno osvetljenje, kontrast itd.. ima Lg.? Tukaj si lahko pogledaš težave z osvetlitvijo na letošnjem Lg modelu UQ7000. Lg televizorje kupujejo samo tisti, ki nimajo denarja za kaj boljšega..!

Andrej, saj vem, da bi ti rad prodal svojega Philipsa, in sta bila predlagana Samsung in Hisense samo za kamuflažo. Ta slikica popolnoma nič ne pove, ker se niti ne ve od katerega TVeja je. Prilepljena je pa samo zato, da zlivaš gnojnico na LGeja. Sedaj, ko se je ugotovilo, da je Hisense občutno boljši, LG pa občutno cenejši, pa pluješ po obeh. Kaj bi ti vse storil, da bi prodal Philipsa, pa nehaj že zavajat s temi tvojimi procesorji. Pa kar nekaj jih je, ki imajo Hisense Tveje in se z njimi tudi pohvalijo.

Treba je ločiti vstopne tv-je od boljših tv-jev. Če potrebuješ glavni tv potem ne kupuješ vstopnega razreda (razen če ti denarnica ne da izbire ali pa če se kupuje z povsem nezahtevne uporabnike). Če pa kupuješ za 2 ali 3 tv za vikend, drugo sobo.. pa povsem pride v poštev vstopni razred. Zato je malce naivno in nerazumljivo in tudi neumno pljuvati po določenih modelih ene firme in se žaliti kako zanič sliko imajo proti drugemu. Seveda je razumljivo, da je slabši. Če primerjaš nižji vstopni razred tv vseh firm je zadeva več ali manj brez razlik (razen filpsa baje). treba je biti pošten do sebe in drugih ter primerjati tv-je v istem cenovnem razredu. Meni je hisense vstopni za drug tv za gledanje turških in ostalih glasnih nadaljevank čisto ok, ter na morju za tiste 3-4 mesece na leto. Če bi pa želel več in boljše bi se pa stegnil na 1000-1500 eur cenovni razred, pa me firme sploh ne zanimajo (razen filipsa, ki je najboljši baje)
Da ne bo pomote nisem zagovornik Hisense, trdim pa lahko iz svojih izkušenj, da je vstopni razred hisenseja za ostale potrebe čisto ok sploh pa cenovno ugoden.
polde

@fpbs

Saj ne pljujem po drugih televizorjih, vendar, ker imam možnost preiskusit različne televizorje pač napišem svoje mnenje:D In moraš že sprejet enkrat dejstvo, da Lg ni konkurenčen Philipsu, Sonyu, Panasonicu in Samsungu kar se tiče kvalitete slike, posebej to velja za LED televizorje..! In prej, ko boš to dejstvo sprejel bo takoj bolje za oba, da se ne bova venomer prerekala okoli določenih zadev..

Jaz mislim da za 700€ ne bi mogel dobiti boljšega TVja od Hisense 65u7hq glede na moje pogoje

1. 65"

2. svetla dnevna soba

3. 90% kabelska/iptv

4. ogromno športnih vsebin (redbull tv in njihove serije

Če kdo misli nasprotno, komot povabim na kavo in priklopimo side by side še drug tv.

V marketingu in politiki se ukvarjajo ljudje z resnicami, neresnicami, pol resnicami, lažmi, pol lažmi, informacijami, dezinfomacijami pol informacijami. V bistvu tako da se človek vedno lahko zlaže a mu na koncu ne more noben dokazati da laže ker nekje se pa nahaja podatek ki je kao lahko pravilen. Skratka dobra manipulacija in krojenje trga po svojem okusu samo dovolj je treba biti prodoren.
polde

andrej69 je izjavil:

Saj ne pljujem po drugih televizorjih, vendar, ker imam možnost preiskusit različne televizorje pač napišem svoje mnenje:D In moraš že sprejet enkrat dejstvo, da Lg ni konkurenčen Philipsu, Sonyu, Panasonicu in Samsungu kar se tiče kvalitete slike, posebej to velja za LED televizorje..! In prej, ko boš to dejstvo sprejel bo takoj bolje za oba, da se ne bova venomer prerekala okoli določenih zadev..

Andrej, ta Hisense 65U7H, ki si ga predlagal ni nek vstopni model, ampak je precej višje, samo cena mu je enaka, kot predlaganemu vstopnemu modelu Philips. Vstopni model Hisense, ki je po lastnostih enak predlaganemu Philipsu, je pa precej nižja: https://www.ceneje.si/Izdelek/34774070

fpbs je izjavil:

andrej69 je izjavil:

Andrej, ta Hisense 65U7H, ki si ga predlagal ni nek vstopni model, ampak je precej višje, samo cena mu je enaka, kot predlaganemu vstopnemu modelu Philips. Vstopni model Hisense, ki je po lastnostih enak predlaganemu Philipsu, je pa precej nižja: https://www.ceneje.si/Izdelek/34774070

Kateri pa je vstopni model Philipsa..?

bbobst ::

Mene pa zanima nekaj o upcsalingu.
Ali boljši upscaling naredi dotično Sony x90k ,ali pa T-2 Arris škatljica.
Torej ali naj bo T-2 izhod naštiman na 1080p ali 4k ?

bbobst je izjavil:

Upscaling je odvisen od televizorja in ne od zunanjega boxa. Box pa je lahko nastavljen na 1080p ali 4K vseeno.

Dajte par modelov skupaj na polico pa isti video vir predvajanja in potem primerjajte kako kateri prikazuje,ker to primerjanje vsakega posebej sploh ni v redu sploh pa to neko nakladanje iz samih specifikacij televizorja. Zato najboljše primerjanje med TV je da jih imaš pred sabo in,da so vsi priklopljeni na isti kanal,program......

darck je izjavil:

Dajte par modelov skupaj na polico pa isti video vir predvajanja in potem primerjajte kako kateri prikazuje,ker to primerjanje vsakega posebej sploh ni v redu sploh pa to neko nakladanje iz samih specifikacij televizorja. Zato najboljše primerjanje med TV je da jih imaš pred sabo in,da so vsi priklopljeni na isti kanal,program......

Lahko ti kar povem kakšen je rezultat. Tukaj niso mišljene HDR vsebine.

1.) Philips, Sony
2.) Panasonic
3.) Samsung
4.) TCL
5.) Hisense, Lg

MatejM ::

Pri nakupu izbiram me dvema opcijama in sicer

HISENSE 65U7HQ za 699€
HISENSE 65U8HQ za 999€

V čem je sploh razlika in če se splača dati 300€ več za model U8HQ?

Jaz sem okleval in sem se odločil, da mi MiniLED pri u8 ne naredi take razlike, da bi bilo vredno 300€. Ampak kot rečeno, 90% gledam kabelsko (telemach), ostalo pa redbull tv in kvalitetne ripe.

MatejM je izjavil:

Pri nakupu izbiram me dvema opcijama in sicer
HISENSE 65U7HQ za 699€
HISENSE 65U8HQ za 999€
V čem je sploh razlika in če se splača dati 300€ več za model U8HQ?

U8HQ je miniLED IPS z več conami, z veliko večjo svetilnostjo, s slabšim kontrastom. Mislim, da ni vredno dati 300€ več.

Jaz vem,da ne rabim nobene ekstra boljše osvetlitve sploh,ker ne gledamo HDR vsebine tako,da MiniLed sploh ne bi rabil se mi pa dopade VA panel saj imam doma v spodnji etaži majhen 32" Philips TV iz leta 2014 pa se mi dopade to,ko je kontrast boljši in je pri filmih črn tisti rob. Zdaj pa tisto,ko je bilo dopoldan govora od enega tukaj na forumu,da je na novejših TV zanič slika,da ko gleda nogomet se vidi žoga spacana utd.... Kaj naj rečem jaz doma pri vseh televizorjih kateri so pri hiši ne vidim nobene spacane žoge pa so vsi TV 60Hz najstarejši Sony iz leta 2010,Philips in Samsung iz leta 2014 poprejšnji Sony iz leta 2016 je tudi isto prikazoval nogomet in sedaj ta zadnji Philips iz leta 2020. Sedaj sem nalašč gledal nogomet Brazilija-Švica preko T-2 in nimam nobene spacane žoge ali kaj podobnega pa lahko rečem,da je to nič kaj kvaliteten video signal. Zdaj ne vem ali nekateri res ne znajo TV nastaviti in imajo neke probleme je pa res,da ko si poprej imel 40" TV in si sedaj skočil na 65" TV boš poprej opazil slabo sliko od ponudnikov sploh,ko nekateri tako pretiravajo z velikostjo in razdaljo do TV. Evo,če jaz skočim pred TV in od bližine gledam logotipe programov se čisto vsepovsod okrog logotipa vidi nekako malo megleno in migajoče kot kakšni artifakti. Ampak to je pri gledanju od blizu saj od daleč nimaš kaj da vidiš in je vse super zdaj pa tisti kateri pa res bulite tako blizu je pa tudi vam prav,kaj pa rinete tako blizu. Druga stvar je pa,da si pa lahko okamot blizu TV ko igraš kakšne igrice tam je pa slika u piko sploh,da imaš kakšen PS5 :) Sem že 10 let nazaj gledal video posnetke narejene s svojim fotoaparatom Canon Powershot na starem Sony FullHD televizorju in posnetek je bil v ločljivosti HD vendar slika na televizorju je izgledala pa tako super čista in ostra,da bi zaslon kar počil :). Danes lahko potegnem bilo kakšen 4K video iz neta dol pa mislim,da ne bo slika tako ostra in čista kot jo naredim s fotoaparatom v HD ločljivosti pa si potem misli kako in zakaj je vse to tako.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darck ()

FireSnack ::

Enostavno. Dandanes so televizorji veliko slabši kot so bili nekoč. Super procesorji, OLED, miniLED 120Hz, super procesor AI, ampak žoga pa je vseeno kvadratna. K vragu s temi novimi televizorji, ki niso vredni pol pizze materne.
Preprodajalec NFT umetnin

FireSnack je izjavil:

Enostavno. Dandanes so televizorji veliko slabši kot so bili nekoč. Super procesorji, OLED, miniLED 120Hz, super procesor AI, ampak žoga pa je vseeno kvadratna. K vragu s temi novimi televizorji, ki niso vredni pol pizze materne.

To zgleda velja samo zate drugim pa ne. Imam 2-leti star TV pa nimam teh problemov kot jih ti navajaš mogoče pa ti vidiš kvadratasto :))

Furbo ::

alfa_fan je izjavil:

Magic1 je izjavil:

A vi resno mislite, da boste na 75" imeli podobno kvaliteto, kot na 55" pri šiti hd signalu. Noben upscaling ne bo tako dobro delal, da bo prikril 2x večjo površino.

Preberi še enkrat moja posta - težava je predvajanje filmov prek NAS-a, pri čemer se zatika, preskakuje, zvok ni sinhroniziran...skratka totalno neuporabo in negledljivo.

Ravno to, kar sem si najbolj želel - neproblematičnost in enoatavnost uporabe - sedaj manjka... Sem res razočaran...

Sem še enkrat resetiral TV, vendar je isti šmorn...

Ne vem v čem je težava, meni na omenjenih tvjih delajo podnapisi in predvajanje iz USB ključa, PCja, NAS pa nimam.

Horas je izjavil:

klasika na sonyih in gnusmasih. bolje da bi philipsa vzel. ali pa še enkrat panasonic

Ti si nazadnje videl Sony televizor 15 let nazaj zgleda. Android predvaja vse zdaj.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Furbo ()

andrej69 je izjavil:

bbobst je izjavil:

Upscaling je odvisen od televizorja in ne od zunanjega boxa. Box pa je lahko nastavljen na 1080p ali 4K vseeno.

Spet si pokazal nepoznavanje.
Če je nek program nativno 1080p in je T-2 Arris nastavljen na 4k, kaj potem box naredi. Po moje pride v TV 4k in TV nima kaj upskalat,
saj upscaling iz 1080p v 4k nartedi Arris.

bbobst je izjavil:

andrej69 je izjavil:

bbobst je izjavil:

Spet si pokazal nepoznavanje.
Če je nek program nativno 1080p in je T-2 Arris nastavljen na 4k, kaj potem box naredi. Po moje pride v TV 4k in TV nima kaj upskalat,
saj upscaling iz 1080p v 4k nartedi Arris.

Tale upscaling, ki ga naredi box je slab.. Preizkusi, če imaš možnost dva ali tri različne televizorje z enakim nastavljenim boxom, pa boš videl, če boš imel enako kvaliteto slike..

Spet ti upscalingi in ti boxi kateri imajo bolj švoh vgrajene procesorje za upscaling in edino Nvidia Shield naredi najboljši upscaling in nič čudnega da potem tudi toliko stane pa ne samo to tudi boljše naredi kakor televizor Dolby Vision in take zadeve,saj to je bilo že velikokrat omenjeno in objavljeno. Saj vse to s temi procesorji za upscaling je nekako tako kot pri računalniku boljšo ko imaš grafično kartico boljša bo slika itd...... Recimo 4K Blu Ray predvajalniki tudi prikažejo boljšo sliko kot neki ti cenonvno poceni dostopni boxi kateri stanejo po par evrov ali ti 4k predvajalniki kateri se vrtijo tudi krepko preko 1.000 Eur.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darck ()

darck je izjavil:

Spet ti upscalingi in ti boxi kateri imajo bolj švoh vgrajene procesorje za upscaling in edino Nvidia Shield naredi najboljši upscaling in nič čudnega da potem tudi toliko stane pa ne samo to tudi boljše naredi kakor televizor Dolby Vision in take zadeve,saj to je bilo že velikokrat omenjeno in objavljeno. Saj vse to s temi procesorji za upscaling je nekako tako kot pri računalniku boljšo ko imaš grafično kartico boljša bo slika itd...... Recimo 4K Blu Ray predvajalniki tudi prikažejo boljšo sliko kot neki ti cenonvno poceni dostopni boxi kateri stanejo po par evrov ali ti 4k predvajalniki kateri se vrtijo tudi krepko preko 1.000 Eur.

Tukaj je govora Iptv boxih, kot je naprimer Arris ki ga dobiš na T2, ne pa o nekem boxu za 40€. Nakako bi mislil, da box , ki je namenjen med drugim temu da upscala, to naredi dokaj kvalitetno.

Anney ::

Ah...darck, mal ga mi pa streljaš u prazno.
Sej vem, kaj si želel povedat, vendar bistva nisi zadel.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

FireSnack ::

darck, brez zamere. Ti res nimaš dosti pojma o teh rečeh.
Preprodajalec NFT umetnin

FireSnack je izjavil:

darck, brez zamere. Ti res nimaš dosti pojma o teh rečeh.

Ima pa voljo do komentiranja in biti zraven. Tudi pogum šteje.:D
polde
««
454 / 557
»»