» »

Kateri 55" in večji LCD televizor?

Kateri 55" in večji LCD televizor?

Temo vidijo: vsi
««
448 / 556
»»

darck ::

Sky1978 je izjavil:

Sem probal Osebno,Naravno,sedaj imam Strokovni način...sem poizkusil z nastavitvami ki jih je priporočil DARCK pa ni veliko bolje...
Sem pri A1,preko optike...

Ja te nastavitve katere sem ti jaz povedal se sigurno ne obnesejo tako kot pri meni saj imam starejši model in verjetno tudi z drugačnim panelom saj jaz imam IPS ti pa verjetno VA panel. Ta tvoj televizor bi moral sigurno prikazati čisto spodobne barve samo nastavitve moraš nekako približno najti. Sigurno pa moraš kot prvo imeti izključene vse tiste izboljšave za barve in dinamični kontrast in praviš,da imaš žive barve kaj to misliš na vse odtenke barv ali samo zeleno saj če ti je na sploh komplet preveč živo potem zmanjšaj barvo pa vidiš kako se obnese,če ne moraš iti pa na nastavitev posebej za vsako barvo. Probaj nastaviti BARVNI SLOG na naravni način in potem probaj barvo nastaviti prvo na 50 potem na 45 in boš videl kako močne boš imel barve. Kako ti pa izgleda pri nastavitvi ŽIVAHNO tam ti potem mora se že slika vžgati v panel,ko praviš da je vsepovsod drugod že orenk živa slika. Na koncu,če ti ne rata nekako nastaviti slike potem najbolje,da dobiš koga,da ti pride to pogledati in nastaviti saj verjamem,da z TV nima biti kaj narobe sploh to,da je slika preveč živahnih barv to bi lahko rekel poprej lahko za Samsung oni so imeli vedno živahne nabite barve ampak tudi tam si z lahkoto jih naravnal.

Sky1978 ::

darck je izjavil:

Sky1978 je izjavil:

Sem probal Osebno,Naravno,sedaj imam Strokovni način...sem poizkusil z nastavitvami ki jih je priporočil DARCK pa ni veliko bolje...

Ja te nastavitve katere sem ti jaz povedal se sigurno ne obnesejo tako kot pri meni saj imam starejši model in verjetno tudi z drugačnim panelom saj jaz imam IPS ti pa verjetno VA panel. Ta tvoj televizor bi moral sigurno prikazati čisto spodobne barve samo nastavitve moraš nekako približno najti. Sigurno pa moraš kot prvo imeti izključene vse tiste izboljšave za barve in dinamični kontrast in praviš,da imaš žive barve kaj to misliš na vse odtenke barv ali samo zeleno saj če ti je na sploh komplet preveč živo potem zmanjšaj barvo pa vidiš kako se obnese,če ne moraš iti pa na nastavitev posebej za vsako barvo. Probaj nastaviti BARVNI SLOG na naravni način in potem probaj barvo nastaviti prvo na 50 potem na 45 in boš videl kako močne boš imel barve. Kako ti pa izgleda pri nastavitvi ŽIVAHNO tam ti potem mora se že slika vžgati v panel,ko praviš da je vsepovsod drugod že orenk živa slika. Na koncu,če ti ne rata nekako nastaviti slike potem najbolje,da dobiš koga,da ti pride to pogledati in nastaviti saj verjamem,da z TV nima biti kaj narobe sploh to,da je slika preveč živahnih barv to bi lahko rekel poprej lahko za Samsung oni so imeli vedno živahne nabite barve ampak tudi tam si z lahkoto jih naravnal.

Ok,hvala....se bom poizkusil še malo poigrat...je mogoče kdo iz Logatca ali okolice tukaj ki oblada nastavitve...

andrej69 ::

Sky1978 je izjavil:

Tukaj imaš nastavitve, ki so res nekako najboljše in na teh nastavitvah je slika zelo dobra na večini virov..

ISF/ DAY - NIGHT

Colour: 51 Contrast: 49

Sharpness: 2 Brightness: 46

Colour enhancement: off

Colour gamut: default

Colour temperature: Normal/Warm

White point 2 point: Red 90 Green 85 Blue 65

Red - BL 0 Green - BL 1 Blue 0

White Point 20 point:

20 point Red offset +4 & 19 point Red offset +4

Other values = 0 Red Hue & Sat = 0

Yellow Hue = -2 Sat = 0

Green Hue = +1 Sat = -2

Cyan Hue = +1 Sat = +1

Blue Hue = 0 Sat = -1

Magenta Hue = 0 Sat = 0

Contrast mode: off HDR

Upscaling: off

Dynamic contrast: off

Video contrast: 100

Light sensor: off Gamma: +1

Ultra resolution: on

Picture clean options: Noise reduction off, MPEG = Minimum.

Motion styles: off

Sky1978 ::

andrej69 je izjavil:

Sky1978 je izjavil:

Tukaj imaš nastavitve, ki so res nekako najboljše in na teh nastavitvah je slika zelo dobra na večini virov..

ISF/ DAY - NIGHT

Colour: 51 Contrast: 49

Sharpness: 2 Brightness: 46

Colour enhancement: off

Colour gamut: default

Colour temperature: Normal/Warm

White point 2 point: Red 90 Green 85 Blue 65

Red - BL 0 Green - BL 1 Blue 0

White Point 20 point:

20 point Red offset +4 & 19 point Red offset +4

Other values = 0 Red Hue & Sat = 0

Yellow Hue = -2 Sat = 0

Green Hue = +1 Sat = -2

Cyan Hue = +1 Sat = +1

Blue Hue = 0 Sat = -1

Magenta Hue = 0 Sat = 0

Contrast mode: off HDR

Upscaling: off

Dynamic contrast: off

Video contrast: 100

Light sensor: off Gamma: +1

Ultra resolution: on

Picture clean options: Noise reduction off, MPEG = Minimum.

Motion styles: off

Super,hvala...probam jutri nastavit....

Filip8 ::

za cca 500 EUR mi ta izgleda best bang for buck opcija:
https://www.makspro.si/avdio-in-video/t...
kak komentar?

Filip8 je izjavil:

kak komentar?

Mislim,da je za 100 eur več boljši tale HISENSE 55U7QF https://www.bigbang.si/hisense-4k-uhd-u... mogoče se najde še kje ceneje jaz sem to na hitro našel.

issak ::

Imam eno vprašanje glede LG webos, in sicer kako je z mkv/mp4, podnapisi, fileshare, idp? Trenutno imam Android TV in gor VLC, s katerim predvajam filme iz NASa, in VLC omogoča izbiro podnapisov ipd. Kako je s tem na webos?
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2

FireSnack ::

Kake osnovne ripe 4K HDR ti bo predvajal vgrajeni player. Za napredne reči priporočam Nvidia Shield Pro in potem namestiš kak KODI ali VLC. WebOS ima včasih težave z Dolby Vision in Dolby Atmos in če se greš kake remuxe bi lahko prišlo do težav.
Preprodajalec NFT umetnin

Sem zadnjič malo pregledal kaj je s tistim BUILDom Kodi balkan-Blue thunder ,da ne deluje pa je rečeno,da je vse postalo plačljivo in kje sedaj je možno gledati kakšne slovenske programe in sport klub programe?

NejcSSD ::

LG lahko potrdim problem Dolby Vision na mkvju. Dolby Vision v mp4 pa gre. LG OLED C1
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

polde66 ::

Tudi na certificiranem xiaomi 4k tv sticku in fire tv 4k max dolby vision na mkv ne deluje ( kaže zeleno pinki sliko). Ne deluje tudi MP4 na fire tv, ampak deluje pa ok na xiaomi 4k tv sticku.
Tudi Balkan revolution build ne predvaja več tv programov. Je pa preprosta rešitev za 3 mesece za 14.50 eur če se kupi recimo tole: https://www.shoppster.si/p/0792722 deluje na eni androidni in eni android tv napravi. Preverjeno. Preverjeno je deloval na andsroidu 9 na skrekani verziji eona. Na android 11 pa še nisem probal novejše skrekane verzije.
Dokler dolby vision deluje na HBO max sem čisto zadovoljen. V glavnem povsod. Ne potrebuje se ravno shilda za 220 eur ker xiaomi za 60 počne isto (kar se tiče osnovnega delovanja brez igranja iger).
polde

nejc222 ::

Kupujem 65" tv ki se ga bo gledalo iz približno 3,5m. Večinoma ga rabim samo za risanke in filme in nisem zahteven uporabnik. Nujno Android, ker bom uporabljal tudi VPN. Kateri TV je najboljši če imam budget okrog 1000€ (raje manj, če dobim dobr black friday deal).
Trenutno imam ogledane te:
TCL 65P815 za 650€
Philips 65PUS8007 za 700€
Philips 65PUS8507 za 1000€ in
KD-65X80J za 800€

Ambilight mi je sicer ok, ampak če samo zato preplačam Philipsa, bom raje LED trak namontiral. A je Philips 8507 res toliko boljši?
Če sem kakšno opcijo spregledal pa prosim za link.

Magic1 ::

To je vse predrago! Kaj zadnje čase vsi linkajo TVje s polno ceno?!? Črni petek je pred vrati, ko naj bi bilo prime time za poceni TVje, folk pa kar na polno ceno pali. Se vidi, da še ni nobene krize.
Magic

Magic1 je izjavil:

To je vse predrago! Kaj zadnje čase vsi linkajo TVje s polno ceno?!? Črni petek je pred vrati, ko naj bi bilo prime time za poceni TVje, folk pa kar na polno ceno pali. Se vidi, da še ni nobene krize.

Drugod po tujini se najdejo pravi črni petki :D

MisterR ::

Zaenkrat na hrvaškem in v avstriji nisem nič kaj extra popustov videl.

Elipso je imel kar nekaj izbire, potem pa kličeš in ni nič na zalogi, rok dobave vprašljiv, plačilo pa itak 100% vnaprej.

V Avstriji imaš kar lepe popuste

Ne, to so vse cene izpred tega meseca. No, ponekod je še dražje :D Hisense 55u8gq je bil 610EUR . Sedaj okrog 700EUR.

Sledim več modelov Hisense in TLC (55 oz 65) pa ni še nobenih premikov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MisterR ()

fpbs ::

nejc222 je izjavil:

Kupujem 65" tv ki se ga bo gledalo iz približno 3,5m. Večinoma ga rabim samo za risanke in filme in nisem zahteven uporabnik. Nujno Android, ker bom uporabljal tudi VPN. Kateri TV je najboljši če imam budget okrog 1000€ (raje manj, če dobim dobr black friday deal).
TCL 65P815 za 650€
KD-65X80J za 800€
Ambilight mi je sicer ok, ampak če samo zato preplačam Philipsa, bom raje LED trak namontiral. A je Philips 8507 res toliko boljši?

Med temi, ti je najboljša izbira Sony, drugače pa ni nujno Android.
https://proprivacy.com/vpn/comparison/b...
https://www.wizcase.com/top-post/how-to...

nejc222 je izjavil:

TCL 65P815 za 650€
KD-65X80J za 800€

Philips model 8507 je vsekakor najboljši izbor tukaj ni nikakršnega dvoma.. Sicer pa to pove vse..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: andrej69 ()

fikus_ ::

Andrej je pozabil še to pripisati:

PS Jaz sem prodajalec Philipsov
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Za jurja 65PUS8507???!? Za 1060EUR dobiš 8807 pa še to se mi zdi občutno previsoka cena. 65pus8807 za 900EUR bi se lahko reklo ok cena.
Se mi zdi da so se pri nas odločili malo počakat, sej uradni črni petek je šele naslednji teden. Zna bit da so se mal dogovorili trgovci pri nas (jih ni veliko), da bodo mal obrali folk, ki se bo napalil za nogometno prvenstvo.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

scipascapa ::

andrej69 doživlja orgazme zdaj.

Invictus ::

Sam vedno kupim Sony, se mi zdi, da ima najboljsi graficni procesor za interpolacije slike pri slabih kanalih.

Mogoce je Samsung zdaj kaj boljsi, ampak Phillips je bil porazen, ko sem v zadnje testiral TVje...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

To bi lahko skyform povedal iz prve roke trenutno stanje, ko je imel vse tri pri sebi(se mi zdi). V kolikor je sploh gledal šiti TV kanale:))
Magic

Zgodovina sprememb…

Magic1 je izjavil:

Za jurja 65PUS8507???!? Za 1060EUR dobiš 8807 pa še to se mi zdi občutno previsoka cena. 65pus8807 za 900EUR bi se lahko reklo ok cena.
Se mi zdi da so se pri nas odločili malo počakat, sej uradni črni petek je šele naslednji teden. Zna bit da so se mal dogovorili trgovci pri nas (jih ni veliko), da bodo mal obrali folk, ki se bo napalil za nogometno prvenstvo.

Jurja za 3 stranski amiblight ;((

Dimnik ::

Fantje,vi ne veste, kvaliteta se plača, vprašajte andreja, PHILIPS...kakšen sony, lg, samsung, da ne omenjamo hisense, tcl, itd...

Invictus je izjavil:

Sam vedno kupim Sony, se mi zdi, da ima najboljsi graficni procesor za interpolacije slike pri slabih kanalih.

Mogoce je Samsung zdaj kaj boljsi, ampak Phillips je bil porazen, ko sem v zadnje testiral TVje...

Ti si daleč od tega , da bi testiral televizorje, in, da bi sploh vedel kaj testiraš..;((

fikus_ je izjavil:

Andrej je pozabil še to pripisati:

PS Jaz sem prodajalec Philipsov

To ne spremeni dejstva kaj sem napisal. Sicer pa se tukaj ne pogovarjamo o določenih osebah kaj delajo, temveč se pogovarjamo o televizorjih..;) In ko boste določeni uprabniki kot si ti in tebi podobni, to dojeli potem bo šla ta tema zopet v pravo smer..!

Zgodovina sprememb…

scipascapa je izjavil:

andrej69 doživlja orgazme zdaj.

Ti pa sedaj najverjetneje doživljaš živčni zlom..:))

andrej69 je izjavil:

nejc222 je izjavil:

TCL 65P815 za 650€
KD-65X80J za 800€

Philips model 8507 je vsekakor najboljši izbor tukaj ni nikakršnega dvoma.. Sicer pa to pove vse..

Med tem, ko ima Philips vgrajen še klasičen panel, ima Sony vgrajen novejši Triluminos panel, kar je podobno kot QLED pri Samsungu. Prednost Triluminosa je v tem, da prikaže širši barvni spekter, in nekoliko višjo svetilnost.
Drugače pa za ta denar se že dobi tudi kakšen 100Hz model:
https://www.ceneje.si/Izdelek/33904790/...
Kar se pa tiče te editorjeve izbire Philipsa za najboljšega izdelovalca TVejev, je pa norčevanje iz vseh prvorazrednih proizvajalcev TVejev, diskreditacija in čista sramota za AVforum.

fpbs je izjavil:

andrej69 je izjavil:

nejc222 je izjavil:

Kupujem 65" tv ki se ga bo gledalo iz približno 3,5m. Večinoma ga rabim samo za risanke in filme in nisem zahteven uporabnik. Nujno Android, ker bom uporabljal tudi VPN. Kateri TV je najboljši če imam budget okrog 1000EUR (raje manj, če dobim dobr black friday deal).
TCL 65P815 za 650EUR
Philips 65PUS8007 za 700EUR
Philips 65PUS8507 za 1000EUR in
KD-65X80J za 800EUR

Med tem, ko ima Philips vgrajen še klasičen panel, ima Sony vgrajen novejši Triluminos panel, kar je podobno kot QLED pri Samsungu. Prednost Triluminosa je v tem, da prikaže širši barvni spekter, in nekoliko višjo svetilnost.
Drugače pa za ta denar se že dobi tudi kakšen 100Hz model:
https://www.ceneje.si/Izdelek/33904790/...
Kar se pa tiče te editorjeve izbire Philipsa za najboljšega izdelovalca TVejev, je pa norčevanje iz vseh prvorazrednih proizvajalcev TVejev, diskreditacija in čista sramota za AVforum
.

Gremo zopet po vrsti..Kar se tiče QD in podobnih panelov sem ti že nekajkrat napisal, da je samo prednost, da lahko prikaže samo nekoliko bolj nasičene barve katerim je to všeč.. Sicer pa še do danes nisem dobil odgovora zakaj imata Philips in posebej Panasonic odličen prikaz barv pa nimata nikakršnih QD in podobnih panelov...? Kot drugo ima Philips boljši kontrast, seveda kar "opazno boljše procesiranje slike" zaradi AI P5 procesorja, dočim ima Sony navaden X1 procesor.. Potem ima Philips Android 11, ki deluje na zmoglivejšem mediatek chipsetu, potem Sony ne omogoča HDR10+ itd..Potem je Philips boljša izbira za igranje iger, in ima Ambilight kar je zopet prednost. Ne moreš primerjat vstopne modele kakor je ta Sony s srednjim rangom Philipsa..! Kar pa se tiče AVforumsa pa jim boš seveda ti moral raložit kako stojijo stvari okoli televizorjev, ker oni so čisti amateri in seveda nimajo pojma..:D

Zgodovina sprememb…

Pinturicchio ::

Odpiram pivo in kokice....:D

andrej69 je izjavil:

Gremo zopet po vrsti..Kar se tiče QD in podobnih panelov sem ti že nekajkrat napisal, da je samo prednost, da lahko prikaže samo nekoliko bolj nasičene barve katerim je to všeč.. Sicer pa še do danes nisem dobil odgovora zakaj imata Philips in posebej Panasonic odličen prikaz barv pa nimata nikakršnih QD in podobnih panelov...? Kot drugo ima Philips boljši kontrast, seveda kar "opazno boljše procesiranje slike" zaradi AI P5 procesorja, dočim ima Sony navaden X1 procesor.. Potem ima Philips Android 11, ki deluje na zmoglivejšem mediatek chipsetu, potem Sony ne omogoča HDR10+ itd..Potem je Philips boljša izbira za igranje iger, in ima Ambilight kar je zopet prednost. Ne moreš primerjat vstopne modele kakor je ta Sony s srednjim rangom Philipsa..! Kar pa se tiče AVforumsa pa jim boš seveda ti moral raložit kako stojijo stvari okoli televizorjev, ker oni so čisti amateri in seveda nimajo pojma..:D

Kar se QD panelov tiče to preprosto pomeni, da lahko prikaže lepšo sliko. Ta tvoja trditev, da imata Philips in Panasonic odlične barve, kljub temu da nista QD, ne drži. Oba TVeja imata IPS panele, kar pomeni, da nimata najboljšega kontrasta, poleg tega sta oba DirectLED 50Hz. Glede procesorja je pa to vedno tvoj način spuščanja megle. To, da Philips tak model proglaša za srednji rang, je pa čisto zavajanje, in vsekakor je Sony s QD panelom za stopničko višje.

Filip8 ::

darck je izjavil:

Filip8 je izjavil:

kak komentar?

Mislim,da je za 100 eur več boljši tale HISENSE 55U7QF https://www.bigbang.si/hisense-4k-uhd-u... mogoče se najde še kje ceneje jaz sem to na hitro našel.

Noted, hvala za priporočilo, samo ga ni na zalogi. Vrjamem tudi da bo za 100, 200, 300 skoraj vsak boljši :D ajde do 100 eur več bi še mogoče dal.

fpbs je izjavil:

andrej69 je izjavil:

Kar se QD panelov tiče to preprosto pomeni, da lahko prikaže lepšo sliko. Ta tvoja trditev, da imata Philips in Panasonic odlične barve, kljub temu da nista QD, ne drži. Oba TVeja imata IPS panele, kar pomeni, da nimata najboljšega kontrasta, poleg tega sta oba DirectLED 50Hz. Glede procesorja je pa to vedno tvoj način spuščanja megle. To, da Philips tak model proglaša za srednji rang, je pa čisto zavajanje, in vsekakor je Sony s QD panelom za stopničko višje.

Kje pa ti živiš..? Panasonic ima najblj natančen prikaz barv..

andrej69 je izjavil:

Ja, samo ni mi jasno, zakaj še Philipsa zraven omenjaš.

Pri Samsungu imaš IPS zaslov v EU (drugače načeloma piše VA), pri Philipsu je tudi čudn. Eni imajo IPS, drugi VA. Na koncu nimaš pojma, kaj boš dobil. Zelo sigurno je pa kvaliteta močno odvisna od tega. Moj 65PUS8807 ima VA zaslon in sem zadovoljen. Je okoli TVjev mučkanja iz proizvajalčevih strani kokr češ. Na srečo jih lahko vrneš, tako da naj vam ne bo bad, če vam ni všeč. Je pa smotano vračat TV zaradi velikosti.
Magic

fpbs je izjavil:

andrej69 je izjavil:

Ja, samo ni mi jasno, zakaj še Philipsa zraven omenjaš.

Ker Philips ne zaostaja veliko, in je vsekakor na nivoju ostalih proizvajalcev.. Nekoliko istopa tukaj samo Panasonic.

65" TV TCL C735 za solidno ceno 824 EUR pa še ocenjen je za BEST PRODUCT pri EISA AWARD to je tam kjer andrej69 vedno hvali,ko so Philipsi vedno dobivali nagrade ja no saj še dobivajo.

https://eisa.eu/awards/tcl-55c735/Je pa televizor v Avstriji in pa opazil sem,da piše kot,da nima VESA pritrditve tako,da na steno se ga na žalost ne da montirati. https://m.alza.at/65-tcl-65c735-d709348...

TCL C735

TCL C735

Piše da ima 300x300 vesa
https://www.tcl.com/eu/en/tvs/65-c735

Kaj ti to pomaga če ga ne dostavijo? Lahko je 200EUR 75 in če ti ga ne dostavijo, je čisto vseeno. Dajte lepit samo tisto kar se da dostavit. In ne, nimam tete v Avstriji, da bi naročil k njej, for fuck's sake!

darck, ti se najprej nauči uporabljat forum, da boš znal zalepit sličico (ki je itak čisto brezvezna (sem uspel dekodirat nekako)), potem se nauči uporabljat iskalnik cen itd. Čaka te še veliko dela.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: fpbs ()

Sem probal sličico prilimati na isti način z istim programom kot na računalniku vendar ne vem zakaj potem je preko mobitela tako nastalo. Saj kje pa piše,da mora biti televizor za nabavo v Sloveniji ali,da ga pošljejo v Slovenijo in jaz sem samo omenil za kakšen televizor se gre in kakšna je cena v tujini. Drugače pa jaz sem iz posavja in za sebe,da bi rabil TV bi tudi šel po njega v Avstrijo ali Italijo meni ni problem dati za nafto in Tv vreči v kombi in gasa domov.

Ti si tudi mal nor, pri vseh debatah kako ne veš kakšen TV dobiš, bi ti rinel nekam daleč po TV. Pa kombi ima itak vsak pri bajti pa nemško tudi vsi obvladajo, ko bo treba vračat.
Magic

Pa sej tukaj ne sodelujejo 70 letni dedki.

Ce pa si 20-40 letnik ni sposoben zrihtat google translate ali prevoza pa je nesposoben.

P.s. jutri so trojne pike v Mercatorju, hitro po tv!

Glih 70 letni dedki imajo čas, da se jajcajo naokoli za vsak evro. Meni ni problema dat 100EUR več, da mi pripeljejo TV in če je kaj narobe, ga dostavim 500m stran. Da si bom kombi sposoju, plačeval dizel in zagonil pol dneva, da ga grem iskat... in na koncu še ponavljal za ga vrnit! In potem mi bo Avstrijec začel kaj utrujat in bo sploh žur.
Magic

Zgodovina sprememb…

darck je izjavil:

Sem probal sličico prilimati na isti način z istim programom kot na računalniku vendar ne vem zakaj potem je preko mobitela tako nastalo. Saj kje pa piše,da mora biti televizor za nabavo v Sloveniji ali,da ga pošljejo v Slovenijo in jaz sem samo omenil za kakšen televizor se gre in kakšna je cena v tujini. Drugače pa jaz sem iz posavja in za sebe,da bi rabil TV bi tudi šel po njega v Avstrijo ali Italijo meni ni problem dati za nafto in Tv vreči v kombi in gasa domov.

Alza.at ima samo eno trgovino in to na Dunaju. Iz Posavja imaš 4 ure vožnje v eno smer. Mala malca. Ti pa povem, da se ob poplavi spletnih trgovin in televizorjev, za tako pot odloči morda 1 na 1000 ali še manj. Torej dajmo bit razumni in iskat neke akcije kjer ti poštar pozvoni na vrata ali celo prinese v sobo in nastavi aplikacije ter kanale.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnack ()

FireSnack je izjavil:

darck je izjavil:

Alza.at ima samo eno trgovino in to na Dunaju. Iz Posavja imaš 4 ure vožnje v eno smer. Mala malca. Ti pa povem, da se ob poplavi spletnih trgovin in televizorjev, za tako pot odloči morda 1 na 1000 ali še manj. Torej dajmo bit razumni in iskat neke akcije kjer ti poštar pozvoni na vrata ali celo prinese v sobo in nastavi aplikacije ter kanale.

Ja trenutno ni nikjer tukaj okrog pri nas recimo letošnjih TCL TV in drugo vprašanje kakšne bodo sploh kaj cene,ko enkrat pridejo sigurno ne spodobne za nabavo TV vsaj moje mišljenje je tako.

Seveda je pa drugih modelov TV zadosti in če imaš denarja na pretek potem sploh ne more biti nobenega problema :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darck ()

inzenir1337 ::

Se strinjam. Tale model ni najboljši televizor, to se upam da razume. Je televizor, ki ima zelo dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Vprašanje je kakšno ceno so imeli v mislih tisti, ki so mu podelili EISA award. Meni se zdi ta nagrada bolj tako tako. V tem rangu je še ene 10 podobnih televizorjev in na koncu je zmagovalec tisti, ki mu je komisija najbolj naklonjena iz meni neznanega razloga, saj so razlike minimalne. Drugače pa je tale televizor čisto ok, o čemer priča tudi solidna ocena 8 od 10:
https://www.avforums.com/reviews/tcl-c7...

Saj tudi MiniLed od TCL model C835 je vrhunski TV tudi on je dobil nagrado za BEST PRODUCT-PREMIUM MiniLed TV samo pri nas ga ni in bog si ga vedi kdaj bo in za kako ceno? Spet drugod ga imaš za enkratno ceno 1.140 EUR v velikosti 65" kar je res poceni in v Sloveniji tak model ne bo NIKOLI in nikdar za tako ceno,verjetno tudi za približno ceno ne.
https://www.tcl.com/asia/en/news/tcl-wi...
 TCL65C835

TCL65C835

««
448 / 556
»»