Forum » Zvok in slika » Kateri 55" in večji LCD televizor?
Kateri 55" in večji LCD televizor?
Temo vidijo: vsi
4knative ::
V zgornjem primeru je v Avstriji televizor cenejši za 60% in tudi tam imajo prodajalci še maržo gor. Lahko bi sklepali, da je pri nas marža tam okoli 70%.
To pa ne bi bilo slabo:))
Čez 5 let več ne bo živega človeka, ki bi kaj kupil v Sloveniji pri takem preplačilu. Potem bo pa postalo malce napeto.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: scipascapa ()
Prospekt ::
Vsi bi radi pogledali TV v trgovini, kako izgleda, kakšni so meniji, kakšne so barve ipd.
Nihče pa ne bi dal niti € za to, da trgovina v kateri lahko to naredi sploh obstaja.
(kupljeni) testi in forumska mnenja bodo čedalje bolj pomembni pri marketingu.
Ali je kdo v zadnjih dveh letih kupil Panasonic TV?
Nihče pa ne bi dal niti € za to, da trgovina v kateri lahko to naredi sploh obstaja.
(kupljeni) testi in forumska mnenja bodo čedalje bolj pomembni pri marketingu.
Ali je kdo v zadnjih dveh letih kupil Panasonic TV?
Poly ::
Mi lahko kdo pove kaj se bolj splača, android ni zahteva:
Sony KD-55XD8505BAEP
Samsung UE55MU7000TXZG
Sony KD-55XD8505BAEP
Samsung UE55MU7000TXZG
cekr ::
To je tako kot so danes začeli inšpektorji preverjat, če so pri nas registrirane strani vse v slovenščini.
Stalno se kaže primerjave cen, ne vem, zakaj se ne bi v tem primeru smelo prikazat kruto resnico. TV aparati itak niso edini problem pri cenah. Kradejo nas najbolj tam, kjer se nam sploh ne zdi pomembno.
Stalno se kaže primerjave cen, ne vem, zakaj se ne bi v tem primeru smelo prikazat kruto resnico. TV aparati itak niso edini problem pri cenah. Kradejo nas najbolj tam, kjer se nam sploh ne zdi pomembno.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cekr ()
matter ::
Evo sem potem vzel v Electorinc4you kd65xe9005.
Cena je bila 100EURvišja kot na spletni strani, ker ko so dobili zalogo so jo korigirali. Bil je zadnji na zalogi v Celovcu, sem pa zapeljal tja.
TV je super. Slika super, HRD (HLG) dela lepo, če ga vklopim.
Moram rečt da sem še nad Androidom zadovoljen, saj dela kot mora, pa še Telemach EON je bomba APP na tem TV. Boxa nimam več, torej ena naprava manj :)
Predvsem sem srečen da Android dela lepo, ker na Philipsu mi je jebal (55PUS7600), tu na Sony pa BP.
Res pa je na Philipsu Android 5 tu pa 7. Pri Philipsu mi cast kar naenkrat ni več delal in sem moral pobrisati data v google cast appu, da je spet delal + restart TV.
Skratka zadovoljen in priporočam.
PS: nič nimam proti Philipsu, ker ima lepo sliko in je Ambilight zakon. Samo povem moje izkušnje, ki so lahko povezane tudi z novejšo verzijo Androida (da ne bo kake vojne spet tu).
Cena je bila 100EURvišja kot na spletni strani, ker ko so dobili zalogo so jo korigirali. Bil je zadnji na zalogi v Celovcu, sem pa zapeljal tja.
Moram rečt da sem še nad Androidom zadovoljen, saj dela kot mora, pa še Telemach EON je bomba APP na tem TV. Boxa nimam več, torej ena naprava manj :)
Predvsem sem srečen da Android dela lepo, ker na Philipsu mi je jebal (55PUS7600), tu na Sony pa BP.
Res pa je na Philipsu Android 5 tu pa 7. Pri Philipsu mi cast kar naenkrat ni več delal in sem moral pobrisati data v google cast appu, da je spet delal + restart TV.
PS: nič nimam proti Philipsu, ker ima lepo sliko in je Ambilight zakon. Samo povem moje izkušnje, ki so lahko povezane tudi z novejšo verzijo Androida (da ne bo kake vojne spet tu).
Grem basket pa bom neloke metal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matter ()
andrej69 ::
Seveda je razlika, kar se tiče Androida 6.0/7.0 napram Androidu 5.0:)Pa tudi Letošnji Philips Sony televizorji, imajo zmoglivejši Chipset.
matter ::
Se strinjam. Samo povem izkušnjo, zato sem navedel tudi, da je razlika v Androidu.
Grem basket pa bom neloke metal
Kako je z garancijo?
leiito ::
Kako pa je z garancijo? Če gre kaj narobe, je potrebno gor vozit itd?
Kam gor? Garancija je evropska garancija, daje ti identične pravice kot če bi kupil tivi pri nas, pelješ ga na uradni servis.
Glede tega opozoriti, da se italijanski online vendorji bodisi počasi navajajo na skupni trg in jih le manjši del daje EU garancijo, težave jim dela jezik, Slovencev Italijani itak nimajo posebej v čislih, medtem ko so nemški in avstrijski prepoznali priložnost in tanartabolši, e4u, gamingoase itd., dajejo EU garancijo, customer support govori tekoče angleško, hitro se odzivajo itd.
Res je, kot je napisal nekdo zgoraj, da pri nakupu prek neta nimaš možnosti v živo videti slike, ampak enako velja za slovenske posrednike z mikro lagerjem ali brez njega, to je pač offset bistveno nižje cene. Poleg tega ti nihče ne brani, da greš v Big Bang pogledat v živo, da je vsaj neka korist od oderuških vendorjev, nisem pa čiat zihr, da ti bojo pustili, da zložiš B7, 900E in Q7 enga zraven druzga in predvajaš različne vsebine s svojega USBja. Ali pač,
Kaj torej še ostane domaćim? Odplačilo na obroke, bi rekel, nekaterim je to najbrž pomembno, sploh če je brezobrestno, sicer lahko pa isto dosežeš z limitom, morda tudi kreditom, če ne podraži preveč vsega skupaj, ali pa z obroki na kreditno kartico. Diners je imel včasih obroke kot opcijo, morda še vedno, American Express je pa itak, oz. vsaj bil je, ameriški sistem kreditne kartice, kjer lahko odplačuješ samo obresti. Čeprav, moje mnenje, če se moraš za nakup tivija zapufat, če nisi ravno študent, mogoče česa ne delaš prav.
ne vem sicer,
fpbs ::
MrStein ::
... in tanartabolši, e4u, gamingoase itd., dajejo EU garancijo
Hmm, a to se prodajalec odloči, kako garancijo bo dal?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
... in tanartabolši, e4u, gamingoase itd., dajejo EU garancijo
Hmm, a to se prodajalec odloči, kako garancijo bo dal?
Dobro vprašanje, mogoče bo andrej pojasnil kako to točno gre, zdi se razumno predpostavljati, da lahko to regulira uvoznik ali celo brand sam, glede na garancije v Nemčiji pa očitno tudi prodajalec, ker eni imajo, drugi pa ne, torej ni enovite politike, je pa možno, da je več uvoznikov.
edlstahl ::
Samsung UE556400 = 780 €
Samsung UE55MU6470 = 775
Sony KD-55XE7005 = 744 €
Samsung UE55KU6400 = 799
tole je iz electronic4you.at
Sony ali Samsung ? Bo sploh opazna razlika med temi modeli ?
Samsung UE55MU8000 = 1060 €
Je to dvakrat boljši TV od zgoraj omenjenih ali samo minimalna razlika ? :)
Ali 55MU6172 za 620 € ?
Samsung UE55MU6470 = 775
Sony KD-55XE7005 = 744 €
Samsung UE55KU6400 = 799
Samsung UE55MU8000 = 1060 €
Ali 55MU6172 za 620 € ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: edlstahl ()
lowac ::
Samsung UE556400 = 780 EUR
Samsung UE55MU6470 = 775
Sony KD-55XE7005 = 744 EUR
Samsung UE55KU6400 = 799
Samsung UE55MU8000 = 1060 EUR
Ali 55MU6172 za 620 EUR ?
Samsung UE55MU8000 pokosi vse zgornje (predvsem zaradi VA 120Hz panela, 6000:1 statičnega kontrasta, 600cd/m svetilnosti, Premium UHD 10-bit Panel, Supreme UHD-Dimming, Precision Black) zato tudi toliko dražji (jaz bi na tvojem mestu definitivno razkiral tolk več in vzel tega) - sam se vedno bolj in bolj nagibam k nakupu Samsung UE65MU7000, ki mislim da je najboljši price/performance TV.
Sem prišel do spoznanja, da to kar delam oz. kar sem delal do sedaj je idiotsko, da kupujem in menjam TV na cca 2-3 leta kar je prehitra menjava oziroma preveč izgubim - raje bom dal v budget +400EUR kolikor sem na začetku mislil in kupil nekaj kvalitetnejšega za vsaj 5+ let - večji mi tako ali tako v trenutno postavitev dnevne sobe kot 65'' ne bo šel :)
Ne nabijam nekaj v prazno sem v zadnjem tednu naredil ogromno raziskav in zabil kar nekaj kvalitetnih ur, da sem se zopet malo poučil o trenutni tehnologiji in kaj se splača in kaj ne.
55MU6172 pa sploh ne glej, ker je katastrofa od TV-ja to v tej temi so tudi že ostali nekajkrat omenili.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lowac ()
lowac ima prav. Samsung ima trenutno najboljši srednjecenovni televizor in to je UE55MU8000. Cena te dni je okoli 950 eur!
Samsung pri nas ponuja kar 5 let garancije, s čimer dokazuje, da so se še posebej potrudili pri izdelavi in uporabili samo najbolj kvalitetne komponente.
Več o napravi tukaj:
https://www.displayspecifications.com/e...
Rtings review tukaj:
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsu...
Samsung pri nas ponuja kar 5 let garancije, s čimer dokazuje, da so se še posebej potrudili pri izdelavi in uporabili samo najbolj kvalitetne komponente.
Več o napravi tukaj:
https://www.displayspecifications.com/e...
Rtings review tukaj:
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsu...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 4knative ()
scipascapa ::
slo dobavitelj sploh nima v ponudbi teh MU8000 ipd. edino moj-tv ga ima v prodaji za 1900€?
awake ::
scipascapa je izjavil:
slo dobavitelj sploh nima v ponudbi teh MU8000 ipd. edino moj-tv ga ima v prodaji za 1900€?
Big bang jih ima, samo da so oznake MU7002, 8002... Samo cene pa kot da še kaj ješ zraven :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: awake ()
Upam, da ne bom spet koga užalil s tem ampak cena v BB za MU8002 je 1479 eur, najcenejša ponudba pri severnih sosedih je pa 969 eur. Ne 5%, ne 10% ampak 53% dražje. Ne vem kako mislijo naši trgovci preživet čez 5 let. Dajte znižajte si malo marže no, ste trmasti...
MonkeyHead ::
Kakšna mnejna glede sony Bravia KD55A1? Iščem 55" tv, zagledal sem se v to OLED zadevo. Cene pa skoraj nikjer ne najdem nižje kot 2.5ke. V BB lahko dobim popust na cca 2350e. Geizhals tudi ne najde kaj bolj poceni. Kje še lahko pogledam?
Pri takem nakupu lahko prihraniš nekaj denarja* in živcev** če vzameš LG OLED 55B7V.
* cena 1560 eur
** webOS 3.5 namesto Androida
* cena 1560 eur
MonkeyHead je izjavil:
Kakšna mnejna glede sony Bravia KD55A1? Iščem 55" tv, zagledal sem se v to OLED zadevo. Cene pa skoraj nikjer ne najdem nižje kot 2.5ke. V BB lahko dobim popust na cca 2350e. Geizhals tudi ne najde kaj bolj poceni. Kje še lahko pogledam?
Bolj ugodno ga boš zelo težko dobil. Sem pregledal kar precej strani.
Kar Sonya glej naprej. Goldstar je dober za rezervo.
MonkeyHead ::
Hvala vsem za hitre odg.
LGja si nisem še ogledal, bom pa malo po trgovinah povprašal, če imajo kak model razstavljen.
Ta android TV me je sicer malo navdušil, kar uporabna zadeva.
Kakšne pa so večje razlike med tema dvema( webos vs. android)?
lp
LGja si nisem še ogledal, bom pa malo po trgovinah povprašal, če imajo kak model razstavljen.
Ta android TV me je sicer malo navdušil, kar uporabna zadeva.
Kakšne pa so večje razlike med tema dvema( webos vs. android)?
lp
fpbs ::
Pri takem nakupu lahko prihraniš nekaj denarja* in živcev** če vzameš LG OLED 55B7V.
* cena 1560 eur
Poleg tega imaš slabšo HDR podporo: nimaš Tehnocolor HDR, na You tube nimaš podpore za: VP9-HLG, in VP9-PQ
WebOs je precej hitrejši, gledalcu bolj prijazen, in predvsem deluje brezhibno, kar ni ravno lastnost Androida.
puginho ::
Upam, da ne bom spet koga užalil s tem ampak cena v BB za MU8002 je 1479 eur, najcenejša ponudba pri severnih sosedih je pa 969 eur. Ne 5%, ne 10% ampak 53% dražje. Ne vem kako mislijo naši trgovci preživet čez 5 let. Dajte znižajte si malo marže no, ste trmasti...
Kaj misliš da so naši trgovci tupi pa ne vejo da obstaja internet pa kake cene so pri konkurenci. Saj ne da koga zagovarjam ampak ni vse v marži, BB ne more konkurirat nekomu z internetno prodajo in težko tudi kakšnemu mediamarketu, ker pri nas pač moraš nabavljat uradno preko distributerja za Slovenijo in smo hkrati zelo mali trg, niti mimovrste ne more konkurirat. Bodi brez skrbi da se tega vsi trgovci zavedajo.
zinedine ::
končno sem se prebil čez tole temo, in sem se bolj kot ne določil za samsung. predvsem zaradi dosedanjih res dobrih izkušenj doma, ter vsaj po komentarjih sodeč, dobre odzivnosti in dobrega uporabniškega vmesnika.
kolebam samo še med 55MU7000 in 55MU8000..
zato me zanima kakšna je sploh razlika med njima v praksi, glede na to da nisem zelo zahteven gledalec? se res zelo opazi ta razlika v osveževanju 60hz/120hz? sicer je res, da dosti gledam šport, pa vseeno..
občasno se bo gledal TV (HD programi), rad bi si dal gor aplikacijo EON, PS4 igre, poskusu bom seveda tudi kakšno 4k vsebino pogledat, vseeno pa bodo vsaj zaenkrat še vedno večina navadni HD formati.
zanima me še ena zadeva. opazil sem, da tu in tam uporabniki samsungov omenjajo BOXe, ki so zraven TVja, pa ne razumem čist zakaj se uporabljajo. se da aplikacijo EON naloziti na samsungov OS, ali potrebujem zraven nujno še ta android box, oz. karkoli je že to? v glavnem, prosim za kratko pojasnilo, kaj sploh so ti boxi.
kolebam samo še med 55MU7000 in 55MU8000..
zato me zanima kakšna je sploh razlika med njima v praksi, glede na to da nisem zelo zahteven gledalec? se res zelo opazi ta razlika v osveževanju 60hz/120hz? sicer je res, da dosti gledam šport, pa vseeno..
občasno se bo gledal TV (HD programi), rad bi si dal gor aplikacijo EON, PS4 igre, poskusu bom seveda tudi kakšno 4k vsebino pogledat, vseeno pa bodo vsaj zaenkrat še vedno večina navadni HD formati.
zanima me še ena zadeva. opazil sem, da tu in tam uporabniki samsungov omenjajo BOXe, ki so zraven TVja, pa ne razumem čist zakaj se uporabljajo. se da aplikacijo EON naloziti na samsungov OS, ali potrebujem zraven nujno še ta android box, oz. karkoli je že to? v glavnem, prosim za kratko pojasnilo, kaj sploh so ti boxi.
Prospekt ::
MonkeyHead je izjavil:
Hvala vsem za hitre odg.
lp
BigBang BTC.
malizeleni ::
Ima smisel menjati plazmo 50VT30 z sony 75xe9005?
Saj ne misliš, da je 1479 Eur zadnja cena? Koliko se boš približal 969 je pa precej odvisno od tvojih sposobnosti.
Saj ne misliš, da je 1479 Eur zadnja cena? Koliko se boš približal 969 je pa precej odvisno od tvojih sposobnosti.
Za Samsung dvomim, da je prav veliko prostora za glihanje, prej kaka druga tvrdka, sploh iz kulturnega miljeja, kjer so užaljeni, če se kupec ne cenka.
malizeleni je izjavil:
A ti res misliš da bo kdo imel opravka s takimi trgovci, ki ti znižajo ceno šele takrat, ko jih seznaniš z realno sliko cen v Avstriji oz. jim pred nos postaviš konkurenčno ceno. Pa saj ma vsak google na telefonu, s koga se norca delajo?
malizeleni je izjavil:
A ti res misliš da bo kdo imel opravka s takimi trgovci, ki ti znižajo ceno šele takrat, ko jih seznaniš z realno sliko cen v Avstriji oz. jim pred nos postaviš konkurenčno ceno. Pa saj ma vsak google na telefonu, s koga se norca delajo?
Ti izgleda ne dojameš nekateri stvari..Kar se tiče cen, ne morejo biti v Sloveniji nikakor konkurenčne, napram recimo večjim državam kakor je Nemčija pa tudi Avstrija. Kajti kot prvo, so nabavne cene v Sloveniji bistveno večje kakor v tujini:))Kot drugo, kar se tiče cen je odvisno tudi od distributerja za določene znamke televizorje, kakšno ceno bo postavil.Kot tretjo, pa se pri nam ne proda toliko televizorjev kakor v tujini, da bi lahko delal na količino:)Tako, da nehaj že obsojat trgovce, kajti ti so najmanj krivi za takšne cene kot so v Sloveniji.Sicer pa , če bi si malo preračunal stroške televizorja pri izdelavi, pa potem še všteta cena samih proizvajalcev in uvoznikov, bi potem dobil bolj realno predstavo o zasluških v določenih prodajalnah..Tako , da ne misli, da imajo prodajalne pri nas 100% marže..
NooB ::
Torej kako dobit pri nas takšen TV za tako ceno?
https://www.samsung.com/us/televisions-...
https://www.samsung.com/us/televisions-...
LP,
JAZ
malizeleni ::
malizeleni je izjavil:
Namesto da bi mi odgovoril na vprašanje si raje nadaljeval polemiziranje....tvoj problem je, če se v trgovini ne pogajaš...vsak izdelek ima 2 ceni, eno za tiste, ki se pogajajo in drugo za vse ostale.
malizeleni je izjavil:
Ti izgleda ne dojameš nekateri stvari..Kar se tiče cen, ne morejo biti v Sloveniji nikakor konkurenčne, napram recimo večjim državam kakor je Nemčija pa tudi Avstrija. Kajti kot prvo, so nabavne cene v Sloveniji bistveno večje kakor v tujini:))Kot drugo, kar se tiče cen je odvisno tudi od distributerja za določene znamke televizorje, kakšno ceno bo postavil.Kot tretjo, pa se pri nam ne proda toliko televizorjev kakor v tujini, da bi lahko delal na količino:)Tako, da nehaj že obsojat trgovce, kajti ti so najmanj krivi za takšne cene kot so v Sloveniji.Sicer pa , če bi si malo preračunal stroške televizorja pri izdelavi, pa potem še všteta cena samih proizvajalcev in uvoznikov, bi potem dobil bolj realno predstavo o zasluških v določenih prodajalnah..Tako , da ne misli, da imajo prodajalne pri nas 100% marže..
Lažeš, kajti če se pogajaš dobiš boljšo ceno. Lagal si!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 4knative ()
edlstahl ::
Samsung UE55MU8000 = 815 EUR
https://www.crowdfox.biz/samsung-ue55mu...
Se da to kako dobit v SLO ?
edit... cena je brez ddv :)
https://www.crowdfox.biz/samsung-ue55mu...
Se da to kako dobit v SLO ?
edit... cena je brez ddv :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: edlstahl ()
malizeleni je izjavil:
malizeleni je izjavil:
Namesto da bi mi odgovoril na vprašanje si raje nadaljeval polemiziranje....tvoj problem je, če se v trgovini ne pogajaš...vsak izdelek ima 2 ceni, eno za tiste, ki se pogajajo in drugo za vse ostale.
V Mercatorju so dobri pogajalci, moraš biti res izkušen in vztrajen, da jim zbiješ ceno.
MrStein ::
malizeleni je izjavil:
Z enim samim klikom pridem na 969.
Koliko točk sposobnosti mi daš, od 1 do 10?
BB ne more konkurirat nekomu z internetno prodajo in težko tudi kakšnemu mediamarketu, ker pri nas pač moraš nabavljat uradno preko distributerja za Slovenijo in smo hkrati zelo mali trg, niti mimovrste ne more konkurirat.
No, na Mimovrste (in tudi celo v BB) se najde marsikaj konkurenčnega. Mogoče 5-10% dražje kot v tujini, ampak za par evrov razlike se marsikdo raje odloči za nakup doma (prej pride, lažji servis/reklamacija).
Včasih je celo kaj ceneje kot v EU.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
GRT ::
malizeleni je izjavil:
malizeleni je izjavil:
Pa on itak samo naklada, pa sploh ne ve kaj piše. Ko pa ga vprašaš nekaj konkretnega pa ne bu ne mu.
Edino kar zna je kreganje in podjebavanje andreja. Ne vem, kaj mu je zraven TVja še babo spelal, al kaj mu gre tolk na k.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: fpbs ()
vander ::
Moti ga predvsem Andrej in android. Oba se začneta na A.
Ona je bila mogoče Ančka.
pa brez zamere
Ona je bila mogoče Ančka.
pa brez zamere
Blisk ::
Tudi sam se odločam za nakup televizorja nekje 55'' za nekje okrog 1000€.
Pa sem gledal v bigbangu te zadeve in je že pri istem proizvajalcu full razlika v sliki.
Zdaj kogarkoli sem spraševal je rekel, da mora biti Samsung smart TV in 4K.
Videl pa sem sliko od 55'' LG, ki je veliko boljša od Samsunga, prav tako slika od Panasonic.
Torej kako zadevo izbrati, da je optimaln TV?
Pa sem gledal v bigbangu te zadeve in je že pri istem proizvajalcu full razlika v sliki.
Videl pa sem sliko od 55'' LG, ki je veliko boljša od Samsunga, prav tako slika od Panasonic.
Tudi sam se odločam za nakup televizorja nekje 55'' za nekje okrog 1000€.
Odvisno kakšne vsebine boš gledal, in ali boš gledal tudi šport itd..Kar pa se tiče primerjav, pa moraš gledat nekje isti rang televizorjev, da televizorji prikazujejo iste vsebine itd..
To sem gledal in bile so iste vsebine. Gledam večinoma filma in seveda tudi šport.
Zdaj nekako so mi svetovali naj vzamem samsung pa sem gledal UE55MU6172 ki je nekje 700€ in pa UE55MU7072, ki je 1050€.
Pa ne vem se zdaj splača dati 300€ več za serijo 7 ali ne.
Ali je kakšen od drugih boljši od Samsunga za manj denarja?
Zdaj nekako so mi svetovali naj vzamem samsung pa sem gledal UE55MU6172 ki je nekje 700€ in pa UE55MU7072, ki je 1050€.
To sem gledal in bile so iste vsebine. Gledam večinoma filma in seveda tudi šport.
Če hočeš imet televizor, ki bo zelo kvaliteten v vseh segmentih slike ti jaz priporočam Philips model 7502:)
Ali pa tale model Sonya KD55XE8577 ali Panasonica TX-58EX700E.Če pa hočeš imet Samsunga, pa lahko vzameš model MU7000. Druga ne pride v poštev, v tem cenovnem rangu.
Ok saj se ne gre zato, da bi na vsak način hotel imeti Samsung, pač pa da je neka ista klvaliteta mogoče za manj denarja.
Ker ko sem gledal Samsung serijo 64XX in 7072 je bil ta 64XX lepša slika
Recordman ::
Primerjava slike v trgovini, da samo gledas vsebine, ki se vrtijo, ni ravno na mestu.
Pred kratkim sem gledal Sonyevo serijo, od XE70 do XE93, en zraven drugega, na vseh isti tv signal. In drazji kot je bil model, slabsa ke bila slika.
Pred kratkim sem gledal Sonyevo serijo, od XE70 do XE93, en zraven drugega, na vseh isti tv signal. In drazji kot je bil model, slabsa ke bila slika.
Ok saj se ne gre zato, da bi na vsak način hotel imeti Samsung, pač pa da je neka ista klvaliteta mogoče za manj denarja.
Nekateri modeli, imajo že tovarniško boljše nastavitve:))Tako, da treba to upoštevat.Modele, ki pa sem ti naštel so najbolj kvalitetni kar se tiče slike za takšen denar..
Iskal sem Samsung MU7000 in ga pri nas ne najdem.
Prav tako ne najdem Sony XBR-X900E, ki ga precej hvalijo.
Prav tako ne najdem Sony XBR-X900E, ki ga precej hvalijo.