Forum » Strojna oprema » Problemipri vnovičnem prižigu računalnika
Problemipri vnovičnem prižigu računalnika
pcp123 ::
Zdravo!
Pre kratkim sem doma sestavljal računalnik, veliko izkušenj z sestavljanjem računalnikov še nimam in sem navodila gledal predvsem iz youtube. Po tistih navodilih sem vse pravilno sestavil vendar pa se je pojavil problem pri zagonu. Računalnik se prvič sicer prižge in normalno pridem v bios vendar ko namestim windows ali kateri drugi sistem se proti koncu računalnik mora znova zagnati, če hočeš dokončat namestitev. Takrat pa se pojavijo težave saj se računalnik se več ne prižge oziroma se prižge vendar dele le nekaj sekund potem pa vgasne in to se ponavlja. Znova ga lahko vklopiš le če vzameš ven procesor in ga daš nazaj not takrat pa znova vse dela in lahko prideš normalno v bios.
Če je gdo že imel podobno težavo ali ve kajbi lahko bilo narobe prosim za odgovore.
Pre kratkim sem doma sestavljal računalnik, veliko izkušenj z sestavljanjem računalnikov še nimam in sem navodila gledal predvsem iz youtube. Po tistih navodilih sem vse pravilno sestavil vendar pa se je pojavil problem pri zagonu. Računalnik se prvič sicer prižge in normalno pridem v bios vendar ko namestim windows ali kateri drugi sistem se proti koncu računalnik mora znova zagnati, če hočeš dokončat namestitev. Takrat pa se pojavijo težave saj se računalnik se več ne prižge oziroma se prižge vendar dele le nekaj sekund potem pa vgasne in to se ponavlja. Znova ga lahko vklopiš le če vzameš ven procesor in ga daš nazaj not takrat pa znova vse dela in lahko prideš normalno v bios.
Če je gdo že imel podobno težavo ali ve kajbi lahko bilo narobe prosim za odgovore.
Gigabyte grafična kartica GT 730, 2GB GDDR3, PCI-E 2.0 (GV-N730-2GI)
Asus matična plošča H81M-K, 1150
Intel procesor Core i3 4170 BOX, Haswell
Napajalnik 500w
Disk hdd 1tb toshiba
RAM 2x4gb ddr3
Asus matična plošča H81M-K, 1150
Intel procesor Core i3 4170 BOX, Haswell
Napajalnik 500w
Disk hdd 1tb toshiba
RAM 2x4gb ddr3
hojnikb ::
reklamiraj potem.
btw, upam da si to kupo sestavljeno :)
btw, upam da si to kupo sestavljeno :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Nič nisem kupi sestavljeno pa zakaj bi reklamiral
BTW zareklamacijonerabim pomoči na foromu
BTW zareklamacijonerabim pomoči na foromu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pcp123 ()
BorutK-73 ::
Poglej če nisi kakšen pin zvil na socketu za cpu. Si priklopil vse kable, 4+4 tudi za matično?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Mislim da sem priklopil vse kable, nevem točno katere misliš. Kaj pa nareti v primeru da je kateri zvit
BorutK-73 ::
Poravaš ga, samo PAZLJIVO da ga ne zlomiš, ker potem ti ne preoostane drugega kot nova matična.
OK hvala očitno je bilo res to krivo ker je čist desni zgoraj gledal mal ven zdaj pa upam da bo delalo
konspirator ::
Prvo flashaj bios na zadnjo verzijo.
Lubuntu Live linux dela ?
GT 730 ne potrebuješ, je gpu na cpu.
Ni ena sorodna tema že odprta, tudi model z dodatno grafično enakega kova ?
Lubuntu Live linux dela ?
GT 730 ne potrebuješ, je gpu na cpu.
Ni ena sorodna tema že odprta, tudi model z dodatno grafično enakega kova ?
--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
smacker ::
Hm... sumljivo naključje:
Problemi pri zagonu računalnika
Problem pri zagonu računalnika
Al gre za isto osebo z že tretjo temo, al pa sta dva kupla podoben šrot pri istem prodajalcu
Problemi pri zagonu računalnika
Problem pri zagonu računalnika
Al gre za isto osebo z že tretjo temo, al pa sta dva kupla podoben šrot pri istem prodajalcu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri nakupu računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1025 (666) | DarwiN |
» | Računalnik za igranje iger (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9218 (7560) | smacker |
» | nadgradnja računalnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 14865 (11463) | Kaj |
» | Poceni nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 3007 (2425) | BorutK-73 |
» | Nov napajalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2516 (2244) | Hribowc |