Forum » Loža » Ali obstaja dostop ? (Joker / SwPower)
Ali obstaja dostop ? (Joker / SwPower)
Compufreek ::
Živijo!
Pred kratkim me je zgrabla nostalgija in čeprav smo vrsto let hranili vse stare kopije ki smo si jih lastili kot mladostniki, so se slej ko prej obrabljene vrgle vstran. Zanima če je kakorkoli možno priti do arhiva preteklih številk omenjenih revij v kakšni digitalni obliki ?
Pred kratkim me je zgrabla nostalgija in čeprav smo vrsto let hranili vse stare kopije ki smo si jih lastili kot mladostniki, so se slej ko prej obrabljene vrgle vstran. Zanima če je kakorkoli možno priti do arhiva preteklih številk omenjenih revij v kakšni digitalni obliki ?
Kaj ::
Imajo arhiv revij oz. člankov iz njih: http://www.joker.si/revija.php?mode=pre...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kaj ()
Compufreek ::
To ni glih kar iščem, upal sem na zbirko pdf/ebook varianto, da bi lahko bral na tablici tako kot je bilo ...
Machete ::
Jaz jih podarjam za zadnja 2, 3 leta nazaj. Pa si jih lahko skeniraš :]
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ex 3delavnica - alternativa?Oddelek: Loža | 3437 (2575) | legice |
» | Moj Mikro številki 1990 September in NovemberOddelek: Loža | 5498 (3106) | Tom-Cat |
» | Revija SWP - ozadjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3220 (2160) | d4vid |
» | Profesionalna tiskana vezjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5706 (5155) | Brane2 |
» | Katera računalniška revija je najboljša? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7058 (6223) | Freak |