Forum » Pomoč in nasveti » Težave z Bluetooth slušalko
Težave z Bluetooth slušalko
Eilinel ::
Ojla,
kupila sem si eno bolj đinđiminđi BT-slušalko. Rekla bi, ok, zadeva je totalno škart in pač ne dela. Ampak iritira me predvsem to, da se brez problemov poveže z računalnikom, mi lepo predvaja vsak zvok, glasbo, se brez težav poveže s telefonom (samsung galaxy j5), mi predvaja preko njega glasbo in vse, torej slušalka deluje. Težave s popačenim marsovskim zvokom nastanejo samo pri klicanju s telefonom. Sicer ima dneve, ko deluje BP, večinoma pa ne.
Mogoče veste za kak trik, nasvet?
kupila sem si eno bolj đinđiminđi BT-slušalko. Rekla bi, ok, zadeva je totalno škart in pač ne dela. Ampak iritira me predvsem to, da se brez problemov poveže z računalnikom, mi lepo predvaja vsak zvok, glasbo, se brez težav poveže s telefonom (samsung galaxy j5), mi predvaja preko njega glasbo in vse, torej slušalka deluje. Težave s popačenim marsovskim zvokom nastanejo samo pri klicanju s telefonom. Sicer ima dneve, ko deluje BP, večinoma pa ne.
Mogoče veste za kak trik, nasvet?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere bluetooth slušalke? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35944 (10371) | dope1337 |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14974 (9273) | Trupl0 |
» | Pomoč pri diagnostiki resnih hardwerskih težavOddelek: Pomoč in nasveti | 2596 (1813) | MrStein |
» | Backup programov, nova namestitevOddelek: Pomoč in nasveti | 793 (568) | blackbfm |
» | Deljenje UMTS/HSDPA povezave na ladjiOddelek: Omrežja in internet | 1079 (796) | Pesimist |