Forum » Konzole » PS5
PS5
Temo vidijo: vsi
suzu ::
(sicer zaznavam piker ton, ampak imaš tule konkurenco v Tidule, tako, da se boš moral bolj potrudit)
eh, Tidule je že fajn in koristen, mogoče ene malo naiven občasno, le tvoje pisanje je preveč enostavno detektirati - tudi pod drugimi računi :D
Še vedno ne dojemate, da nimam drugih računov, ker bi kaj skrival, ampak, da se izognem zlobi moderatorja. Tidulove koristinosti pa še nisem odkril, primarno je butt-hurt.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: suzu ()
135466 ::
Še vedno ne dojemate, da nimam drugih računov, ker bi kaj skrival, ampak, da se izognem zlobi moderatorja.
kdo pa je tako zloben in to samo do tebe? bluefish, ker te ne treplja po ramenih, ko imaš redne izpade? a zavezništvo kuglvinkla ti ni dovolj? :D
Kugelvinkel je samo normalen v glavo. Bluefish pa zafrustriran, ne rabiš nobenega izpada zanj, bi človek mislil, da ga bo otrok nacooliral, pa se mi zdi, da je še slabše.
Zgodovina sprememb…
135466 ::
Kugelvinkel je samo normalen v glavo. Bluefish pa zafrustriran, ne rabiš nobenega izpada zanj.
po tvojih fantazijskih interpretacijah mogoče, po večini ostalih pa zagotovo ne :D
sem pa opozoril bluefisha, da naj malo poradira tale offtopic...
saj če bo spet mute-banal, bomo že našli kak obvod, a ne?
Kugelvinkel je samo normalen v glavo. Bluefish pa zafrustriran, ne rabiš nobenega izpada zanj.
po tvojih fantazijskih interpretacijah mogoče, po večini ostalih pa zagotovo ne :D
sem pa opozoril bluefisha, da naj malo poradira tale offtopic...
saj če bo spet mute-banal, bomo že našli kak obvod, a ne?
Ni panike, že ko sem začel pisati v tej temi sem vedel, da se bo to zgodilo, imam rezerve za nekaj let, se ne obremenjujem, veš, zafrustriranec me banna že kakšnih 15-20 let.
Lahko bi se počasi že naveličal, saj vidi, da ni uspeha, pa naj, če ima veselje. Mimogrede, si opazil, da je z njegovimi zadnjimi poizkusi odplavilo tudi precej SDSovskih trolov? Fallout
Le spremljaj temo, bom objavil še do Božiča kakšne nove novice o PS5 jailbreaku, pa me boš lahko spet prepoznal. Tačas pa bom v miru pisal pod drugim nickom naprej.
Zgodovina sprememb…
oo7 ::
Final Fantasy 16: Echoes of the Fallen and the Rising Tide - DLC Trailer
Echoes of the Fallen is available tonight and Rising Tide will be available in Spring 2024.
Echoes of the Fallen is available tonight and Rising Tide will be available in Spring 2024.
Rise of the Ronin - Release Date Trailer
Embark on an epic journey across war-torn 19th-century Japan in this combat-focused open-world action RPG from Team Ninja. Rise of the Ronin is coming March 22, 2024 on PlayStation 5.
Embark on an epic journey across war-torn 19th-century Japan in this combat-focused open-world action RPG from Team Ninja. Rise of the Ronin is coming March 22, 2024 on PlayStation 5.
Additional PS5 Pro Specs and Details Potentially Leaked - 60% Raster Uplift, 2x RT, September 2024 Reveal
https://wccftech.com/additional-ps5-pro...
https://wccftech.com/additional-ps5-pro...
Skyman ::
PlayStation 5 Pro Zen 2 CPU Is the Most Logical Choice; Console Should Cost Around $100 More Than the PS5 Slim
https://wccftech.com/playstation-5-pro-...
https://wccftech.com/playstation-5-pro-...
yayo ::
Zdaj pa mene firbec matra kaj v zvezi s tem tebe zanima. Postavi direktno vprašanje . Kakšno informacijo rabiš?
49106 ::
Mal reklame dela Telekomu. Razvidno že po datumu registracije in po tem, da je to edini prispevek.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
Rumour - PS5 Pro Is Releasing In Late 2024 With Sony's Own DLSS Solution, Claims Jeff Grubb
https://www.psu.com/news/rumour-ps5-pro...
https://www.psu.com/news/rumour-ps5-pro...
Hekerji vdrli v serverje studia Insomnica znane po igri Spider-man.
Ukradli so 1,3 miliona datotek med njimi tudi katere igre imajo planirane za bližnjo prihodnost.
Marvel's Venom in Fall 2025
Marvel's Wolverine in Fall 2026
Marvel's Spider-Man 3 in Fall 2028
New Ratchet & Clank in Fall 2029
Marvel's X-Men in Fall 2030
New IP in 2031/2032
Wolverine igra bo PS5 ekskluziva ampak glede na ukradene datoteke je razvidno, da ima studio že delujočo PC verzijo.
Concept art za igro Wolverine
Ukradli so 1,3 miliona datotek med njimi tudi katere igre imajo planirane za bližnjo prihodnost.
Marvel's Venom in Fall 2025
Marvel's Wolverine in Fall 2026
Marvel's Spider-Man 3 in Fall 2028
New Ratchet & Clank in Fall 2029
Marvel's X-Men in Fall 2030
New IP in 2031/2032
Wolverine igra bo PS5 ekskluziva ampak glede na ukradene datoteke je razvidno, da ima studio že delujočo PC verzijo.
Concept art za igro Wolverine
Dober dan ::
Jao kolko postov ste naštancali. Doma smo nabavli ps5. A zna kdo povedat, ali se splača plačati naročnino, ali je bolje sproti kupit igro po igro? Najbolj se gre za mulca. Bom pa jaz tudi igral..
Magic1 ::
Za eno leto se splača vzet extra paket, če ste novi na playstationu. Dobrih iger dovolj za celo leto. Sploh ko je znižan na 100€. To je drugače polna cena ene igre in enega dodatka. Drugače pa lahko kupuješ fizične rabljene/nove v akciji in jih potem naprej prodaš.
Magic
jijetelu ::
Hekerski napad je tudi razkril, da je razvoj AAA igre Spider-man stal 315 mio $.
Predviden proračun za prihajajoči AAA igri Wolverine 305 mio $ in Spider-man 3 385 mio $.
zgleda da gre Sony pri teh igrah čist po poteh Disneya, s tem da je Disney trenutno praktično pred propadom, tko da go Sony go
Dizniju prav dobro ne gre :)
In total, Disney has lost more than $10 billion on its streaming service venture since it was introduced in 2019.
Kar se tiče filmov pa so letos 4 Diznijevi filmi zgubili 1 milijardo $.
In total, Disney has lost more than $10 billion on its streaming service venture since it was introduced in 2019.
Upam da je Sony dojel prenasičenost s super heroji. Po Disneyevi poti vsaj zaenkrat ne gre, saj se vsaj trudijo izdajat dost spodobne zadeve dost poredko. Desney se je odločil šopat en in isti šrot kar na mesečni bazi. Zgleda igračarsko industrijo rešuje, da je dosti težje/počasneje delat igre, kot filme.
Magic
Tidule ::
Dizniju prav dobro ne gre :)
Jao Disney je vse kaj vec kot streaming service...
Rezultati 2022 na 2023 pozitivni in delinica gor... to je tako dalec od propada kot nas dezurni vdihovalec lepila od zdrave pameti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tidule ()
jijetelu ::
LogiTeCh123 ::
Živjo,
Ma še kdo problem z lan cable connected notification. Stalno se mi prikazuje (vsake 5sek),ps updejtan na najnovejši verziji, kabla pa nemorem menjat ker je direktno potegnjen iz zidu po stanovanju (kabel star par mesecev na ps4 delal bp.)...
Kaj naj naredim?
Ma še kdo problem z lan cable connected notification. Stalno se mi prikazuje (vsake 5sek),ps updejtan na najnovejši verziji, kabla pa nemorem menjat ker je direktno potegnjen iz zidu po stanovanju (kabel star par mesecev na ps4 delal bp.)...
Kaj naj naredim?
Mcsin ::
LogiTeCh123 je izjavil:
Živjo,
Kaj naj naredim?
Dolgo znan problem... Pr sonyu so glede tega ornk zajebal in očitno je hw problem, ker ne komentirajo in se zgleda ne da popravit.. sumi se da kabl zgubi kontakt zaradi vročine ker je preblizu izpuha... Najboljša rešitev je da priklopiš PS preko wifi. Druga rešitev naj bi bla kolikor sem bral, da zraven konektorja vtakneš neki tankega da otrdiš kontakt konektrojev.. to slednje na lastno odgovornost ker lahk kej poškoduješ.
Tudi jaz sem imel tak problem, plus še to, da se mi je ugasnu v standby-u. Sem ga pred pretekom garancije nesel na servis in sem dobil novega. Ta dela BP.
Magic
GregiB ::
Na Petrolu PS5 za 399€ + 100 zlatih točk....
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!
NejcSSD ::
Ni zaloge...
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
Reaper ::
Se baje vsake toliko pokaže zaloga in je potrebno stran malo spremljati. Sem dobil takšen odgovor na enem drugem forumu in sem ob naslednjem kliku na link ujel PS5 na zalogi, ga pa nisem kupil ker ga že imam in dela OK, zato sem samo firbcal za kolega.
DejchSLO ::
Upam da je Sony dojel prenasičenost s super heroji. Po Disneyevi poti vsaj zaenkrat ne gre, saj se vsaj trudijo izdajat dost spodobne zadeve dost poredko. Desney se je odločil šopat en in isti šrot kar na mesečni bazi. Zgleda igračarsko industrijo rešuje, da je dosti težje/počasneje delat igre, kot filme.
Ma to že govorim od Avangers 2 naprej, da je vsega tok preveč, da je vse kr neki. Po tistem zaključku Avangersov 2, ki mi je dejansko bil dobr, sem rekel, zdej nekak nej bo za nekaj let dost s temi filmi, sam ne, štancal praktično vsak mesec enega. In niti enega nism pogledal, mislm, da sm sm spidermana tist k je nekje na češkem, pa še to ne vem, če je po avengirsih bil posnet.
Sej ta disney ga zadnja leta serje s tem pretiravanjem, tud Star Wars vse živo, Trilogija je bla tok bedna, da se ne spomnem ničesar, razn, da je not bil luke skywalker, mislm dejansko sta bla rogue pa solo bolš k trilogija, pa še tud solo ni ne vem kaj, tko da od 5 filmov, je en dejansko uredu. Sranje čisto.
A včasih Disney tist sinonim za kvaliteto, pa tud štancal niso kot žemlje.
Imam eno vprašanje. Kolikokrat tale Playstation Store uradna pagina zajebava? Skoz mi za vsako stvar something went wrong, pa resignat pa skoz isto. Namreč, v slo ne morm dobit dve igre za PS4 pa so zdaj v akciji. Ker vem, da ne morm plačat s kreditno ali paypalom prek storea, zato ker imam UK account (in ne nočm ga menjat, ker ga imam že od vsega začetka). Vidu sm neki časa nazaj, da je opcija da plačaš s paysafeom. Jaz osebno paysafea sploh nimam (nikol ga rabil), toda je možno s slovenskim paysafe računom napolnit Playstation Store wallet in potem, da lahk kupim pač te dve igre? Hvala za pomoč
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DejchSLO ()
No da se s paysafeom, sam valda ne morš dat natančne vsote gor, pol ti pa neki drobiža ostane katerga ne morš na PSN nakazat. V glavnem dost brezveze.
Zgodovina sprememb…
PlayStation Store "Holiday Sale" Now Live, Includes Over 4,000 Items Discounted
https://mp1st.com/news/playstation-stor...
https://mp1st.com/news/playstation-stor...
oo7 si kaj kupil na tej razprodaji. jaz celo sem za ps4, psychonautsev 2 nisem kle našel v slo rabljene pol sm pa mal na PS appu scrolal sm pa vidu da je za 10 funtov pa sm kupu. glede paysafecard plačevanja sm že gor pisu in je glupo. pol mi je ostal pa še neki drobiža pa sm uzel murder soul suspect pa the vanishing of ethan carter.
Zgodovina sprememb…
oo7 si kaj kupil na tej razprodaji. jaz celo sem za ps4, psychonautsev 2 nisem kle našel v slo rabljene pol sm pa mal na PS appu scrolal sm pa vidu da je za 10 funtov pa sm kupu. glede paysafecard plačevanja sm že gor pisu in je glupo. pol mi je ostal pa še neki drobiža pa sm uzel murder soul suspect pa the vanishing of ethan carter.
Nisem. Sem pa na Steam razprodaji kupil igro Trepang2
Ethan Carterja sem igral ob izidu ena najlepših grafik in mapa je čudovita.
Bolj malo, ker nočm spoilerjev in če je walking simulator pol bodo zih spoilerji. Edina walking simulatorja k sm igral sta bila stanley parable pa dear esther. Oboje mi je bilo ql. Lej za 3 funte se nam sekiral, če bo vzdušje hudo bo ql. Drgač pa nism glih neki fan walking simulatorjev, premal za počet not.
Nisem. Sem pa na Steam razprodaji kupil igro Trepang2
Ethan Carterja sem igral ob izidu ena najlepših grafik in mapa je čudovita.
tale trepang2 pa zgleda da se je zelo zgledoval po FEARu. zgleda jebeno hudo lol