» »

PS5

PS5

Temo vidijo: vsi
««
126 / 137
»»

yayo ::

Zdaj gre le za časovne ekskluzive, ker so skalkulirali, da na različnih platformah služijo več denarja in, da so lastniki PCjev vedno "lačni" pa bodo dve leti kasneje kupili igro z malce izboljšano grafiko. Prave ekskluzive ima le Nintendo.

Magic1 ::

Konzolo kupiš, če si prškrt za gaming PC. Konzola je praktično zastonj. Jaz sem dal 500€ dve leti nazaj, ko pride pro prodam za 250€, dodam še 300€ in imam novo verzijo. 300€ na 3-4 leta ni nič. Sej nameravam tudi PC nabavit zaradi miške, sam zdej bolj iz principa ne kupim, ker je tako stanje na grafičnem trgu.
Magic

Excalibrus ::

Magic1 je izjavil:

Konzolo kupiš, če si prškrt za gaming PC. Konzola je praktično zastonj. Jaz sem dal 500€ dve leti nazaj, ko pride pro prodam za 250€, dodam še 300€ in imam novo verzijo. 300€ na 3-4 leta ni nič. Sej nameravam tudi PC nabavit zaradi miške, sam zdej bolj iz principa ne kupim, ker je tako stanje na grafičnem trgu.

samo za ziher, sej veš da lahko tudi na ps uporabiš miško in tipkovnico ane?

V večini iger ne dela.
Magic

oo7 ::

Bostjan_321 je izjavil:

Ali ima sploh katera od PS5 ali Xbox konzol kake resne ekskluzive, ki jih ni na PC ?

Nekoč za časa Xbox360 in ps3 je bilo tega kar nekaj kar je bilo samo na enem ali drugem, sedaj pa praktično vse izide na vseh platformah.

Ja včasih je bilo veliko več ekskluziv sploh pa Xbox sedaj pa pride večina iger istočasno za Xbox in PC. Tudi PS nima toliko kot včasih.

Tidule ::

KAr je v bistvu logično, razvojni cikli za dolgi in dragi zato se omejit zgolj na eno platformo ekonomsko za večino ni smiselno. Ravno tako so si platforme danes bistveno bolj podobne in ni treba vsake verzije delat iz nule. Še vedno pa ostajajo določeni bonbončki, ki jih PC še zlepa ne bo videl. Na pamet mi pride na primer GT7 in FF16, pa prihajajoči FF7 Rebirth. Za FF je sicer samo vprašanje časa kdaj pride na PC ampak spet enako kot pri jailbreakih. Če preigram 3-4 igre na leto je zadnja stvar, ki jo mislim delat, čakat x mesecev ali celo let, da bi igral tisto kar me veseli.

Posebno v časih, ko so igre postale os družabnih debat. Da bom čakal dve leti za preigrat TLOU, RdR alu Uncharted? Ma beži bre'! :)) Hvala bogu služim svoj keš in ne vzdržujem dedkovo kmetijo.

DejchSLO ::

Bostjan_321 je izjavil:

Ali ima sploh katera od PS5 ali Xbox konzol kake resne ekskluzive, ki jih ni na PC ?

Nekoč za časa Xbox360 in ps3 je bilo tega kar nekaj kar je bilo samo na enem ali drugem, sedaj pa praktično vse izide na vseh platformah.

Že v času ps3 in 360 je blo kar dost na PCju, čeprav ne tok ko danes. Časi NES, SNES, PS1 in PS2 so bli časi ekskluziv na konzolah, zdej jih je bol malo. PS5 in Xbox pa imata vsak po eno ekskluzivo vredno omembe zaenkrat pa konzoli uzun že 3 leta. Zaenkrat ni niti ene igre zarad katere bi želel kupiti PS5 dejansko ni bad če človek počaka na pro (če bo izšel).

Drugače pa imam eno vprašanje, ki mi se zadnje čase poraja v glavi glede streamanja iger. Namreč če streamaš igro kako to deluje točno? Boš še rabil nek hardware ali bo potrebno imet samo TV in hud internet? Ker, če bo slednje, pol bodo dejansko konzole izginle in bomo mel sam še providerje steam, GP, PSN itd itd.

Imaš God of war:R, zero dawn, spider-man2, Last of us2, Deamon souls, Final Fantasy VII Remake,... Nekaj kar je. Če čakaš na pro, lahko čakaš tudi šestico.
Magic

Magic1 je izjavil:

Imaš God of war:R, zero dawn, spider-man2, Last of us2, Deamon souls, Final Fantasy VII Remake,... Nekaj kar je. Če čakaš na pro, lahko čakaš tudi šestico.

Razn spider-man2 imaš vse to na PS4. Ni nobene potrebe menjat, sm zato da bi menjal. In ja, komot se počaka na pro.

filip007 ::

Ja no, mogoče bo pa TDU Solar Crown potem 60FPS na Pro.
Trevor Philips Industries

Presky ::

BIOHAZARD 4

opa, 550 evrov. Pro bo 700?

darck ::

S tem PS5 Slim verzijo pa bo konzola obvezno morala biti v pokončnem načinu saj drugače je katastrofa razen za tisto verzijo brez Bluray predvajalnika tista pa bo možna recimo tudi v vodoravnem položaju.

PS5 Slim

PS5 Slim

https://blog.playstation.com/2023/10/10...

kmalu bo zagotovo kup custom rešitev za horizontalo kot jih je za fat verzijo
Tole pa Sonyeva rešitev. Aja, vertikalni nosilec se doplača.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Fat verzija mi je enostavno bolj všeč, zgleda proper beštija, tale slim deluje pa cheap pa niti ne baš slim.

Kakor pišejo ne bo druge razlike kakor malo lažji in tanjši pa majčkeno večji disk 1.Tb disk. Glede same moči in ostalega pa ostaja isto in pa cena bo tista kar bo najbolj delala razliko saj trenutno je cena 550 EUR za Slim verzijo.

gansta ::

gansta je izjavil:

Kakor jaz vem imaš:

Digital verzijo (z Blu-ray Drive), model number:

-> CFI-1000B (launch) - 3.9kg >> Chassis A
    -> CFI-1100B (2021) - 3.6kg >> Chassis B
    -> CFI-1200B (2022) - 3.4kg >> C-Chassis

Disk version (brez Blu-ray Drive, enkrat bo morda delovalo, da priklopiš zunanji USB Blu-ray Drive - trenutno kot vem še vedno ne dela), model number:

-> CFI-1000A (launch) - 4.5kg. >> Chassis A 825GB SSD
    -> CFI-1100A (2021) - 4.2kg. >> Chassis B 825GB SSD
    -> CFI-1200A(2022) - 3.9kg. >> C-Chassis 825GB SSD

Vsaka šasija je načeloma napredek in optimizacija predhodne.
Zadnja C šasija je tako v celoti lažja, kar pomeni da je PS5 lažji za cca pol+ kile napram predhodnim, tudi pri porabi je le ta manjša, tudi manj proizvedene toplote itd.

Zdaj v novembru naj bi pa prišla ven nova verzija (new PS5 - eni tudi rečejo "slim"-iz zgodovine), ki naj bi imela:

-> CFI-1300A
    -> 5nm APU
    -> No Liquid Metal
    -> 1TB SSD
    -> opcijo zunanjega USB Blu-ray Drive (katerega boš lahko dokupil tudi kasneje) - 120€

Ta verzija bo nadomestila vse predhodne, to pomeni ko se bodo odprodale zaloge boš lahko kupil samo to verzijo.

Drugo leto naj bi pa prišel "PRO"model, ki bo pa "best buy", kot pri PS4.

...

Ja PS4 Pro je bil res Best buy samo imel je veliko pomanjkljivost kot so jo omenjali zelo glasen je bil ko hudič. Nekateri so ga primerjali z helikopterjem.

sirotka ::

gansta je izjavil:

gansta je izjavil:

Kakor jaz vem imaš:

Digital verzijo (z Blu-ray Drive), model number:

-> CFI-1000B (launch) - 3.9kg >> Chassis A
    -> CFI-1100B (2021) - 3.6kg >> Chassis B
    -> CFI-1200B (2022) - 3.4kg >> C-Chassis

Disk version (brez Blu-ray Drive, enkrat bo morda delovalo, da priklopiš zunanji USB Blu-ray Drive - trenutno kot vem še vedno ne dela), model number:

-> CFI-1000A (launch) - 4.5kg. >> Chassis A 825GB SSD
    -> CFI-1100A (2021) - 4.2kg. >> Chassis B 825GB SSD
    -> CFI-1200A(2022) - 3.9kg. >> C-Chassis 825GB SSD

Vsaka šasija je načeloma napredek in optimizacija predhodne.
Zadnja C šasija je tako v celoti lažja, kar pomeni da je PS5 lažji za cca pol+ kile napram predhodnim, tudi pri porabi je le ta manjša, tudi manj proizvedene toplote itd.

Zdaj v novembru naj bi pa prišla ven nova verzija (new PS5 - eni tudi rečejo "slim"-iz zgodovine), ki naj bi imela:

-> CFI-1300A
    -> 5nm APU
    -> No Liquid Metal
    -> 1TB SSD
    -> opcijo zunanjega USB Blu-ray Drive (katerega boš lahko dokupil tudi kasneje) - 120EUR

Ta verzija bo nadomestila vse predhodne, to pomeni ko se bodo odprodale zaloge boš lahko kupil samo to verzijo.

Drugo leto naj bi pa prišel "PRO"model, ki bo pa "best buy", kot pri PS4.

...

Vsi omenjate PRO, pa sploh ni nujno, da pride v tej generaciji. Ravno tako slim nima nič razen večjega diska in možnost dodajanja BD-ja, ki pa ni na usb. PS4 pro je bila fina, sam glasna kot hudič. Nisem občutljiv na hrup, pa me je vseeno motilo tuljenje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sirotka ()

Če ne bo še bolje, bomo kaj zašparali. :P Upam pa, da prva različica konzole preživi do PS6 in, da se ne pojavi kaka seriska hiba na dolgi rok..

undertacker ::

Mi lahko kdo pove, kje v nastavitvah se naredi, da se ti posodobi igra takoj. Npr. Update igra 5gb ko je download končan pa piše da se posodobi ob XXX uri in ne takoj.

Hvala

suzu ::

Zanimiva dogajanja na Jailbreak sceni (undertacker - ne tega poceti, ne updataj konzole)

Nasli nov webkit exploit, ki dela na PS4 in PS5

Sony izdal nov firmware, 8.40, v oči pa bode, da prvič na veliko oglašujejo, da so popravili security probleme. Glede na to, da je splošen konsenz zainteresirane javnosti, da v 8.00 TheFlowov exploit še ni bil popravljen, bil pa je v naslednjem, 8.20, bi si človek mislil, da bi Sony rad malo zavajal in premamil koga, da upgrada na verzijo 8.20. Ampak smo pametni in se bomo temu izognili, mar ne undertacker?

Božič se bliža in tišina na repotih, piratske kopije PS5 iger so se začele množiti v NFO bazah,... prihaja čas za obdarovanje?

Seveda samo za najbolj pridne in potrpežljive, razvajeni smrkavci, ki ne morejo malo potrpeti, dobijo pa, kot vsako leto - premog.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: suzu ()

Hočeš reč normalni ljudje pa že tri leta igramo igre na ps5? jao, jokica, če bi znal ti en post napisat brez da na koncu izpadeš bedak.

Tidule je izjavil:

Hočeš reč normalni ljudje pa že tri leta igramo igre na ps5? jao, jokica, če bi znal ti en post napisat brez da na koncu izpadeš bedak.

Ne, normalni ljudje niso tako nori, da bojo igrali igre, ki so jih preigrali ze na PS4 (oz. da ne rečem, da ima tako brezvezno življenje malokdo), tako, da imajo PS5 mesec ali dva. Toliko o bedaku.

Zgodovina sprememb…

wcpapir ::

Imamo info kje je najcenejš ps + subscriscription ?

wcpapir je izjavil:

To pa le Tidula vprašaj, on vse v Turčiji kupuje, od darilnih bonov dalje. Verjetno ima kakšno potresno obnočje višek zalog.

2025 za PS5 in Xbox X

Grand Theft Auto VI Trailer 1

suzu je izjavil:

wcpapir je izjavil:

To pa le Tidula vprašaj, on vse v Turčiji kupuje, od darilnih bonov dalje. Verjetno ima kakšno potresno obnočje višek zalog.

Kaj imaš od tega da lažeš? A najdeš en citat o tem da imam naročnino na psn v tučiji? Sam tolk, da se lahko z novim nickom ponovno osmešiš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tidule ()

wcpapir je izjavil:

Tradicionalno je bila najcenejša turčija, sam sem nekje zasledil da so letos jeseni precej podražili. Potem imaš ponavadi ugodno kakšno indijo, argentino, brazilijo... Vprašanje pa če ni price peroformance najboljša kanada/zda predvsem zaradi vsebine.

Osebno ponavadi podaljšam, ko je black friday/cyber monday. 50EUR pa ni denar zaradi katerega bi osebno zgubljal pfeveč časa z ne vem kakšnimi obvodi.

Trenutno nekih ekstra akcij ni, mogoče okol božiča.

Vedno ti pa ostane opcija, da zaviješ PS5 v folijo, ga vtakneš v omaro in raje kot da igraš igre, jokaš po forumih. Samo pazi, empirični dokazi kažejo, da to lahko resno vpliva na tvoje druševno zdravje.

Očitno se Tidule lahko zlaže dvakrat v dveh prispevkih, ampak tudi njega je srečala pamet:

Tidule je izjavil:

Vedno ti pa ostane opcija, da zaviješ PS5 v folijo, ga vtakneš v omaro in raje kot da igraš igre, jokaš po forumih. Samo pazi, empirični dokazi kažejo, da to lahko resno vpliva na tvoje druševno zdravje.

Skratka, narediš točno to kar ti predlaga, brez učinkov na duševno zdravje, ki teži predvsem njega (ker tega ne zmore) in počakaš na jailbrek.

Potem imaš na voljo toliko iger, da ti jih nikoli ne zmanjka (preden pride naslednja verzija jailbreaka nimaš nobenih šans, da odigraš vse zastonj igre, do katerih imaš dostopa, tudi če ignoriram vse backporte) in če si bil dovolj pameten, da si to naredil že pri PS4, ti je vseeno za PS5 v omari. Naj čaka, vmes pa igraš eno od 2874 iger, ki so ti na voljo na torrentih (ravnokar preveril, tako, da je prava številka). In ko pride ven jailbreak za PS5 igraš na njem.

Saj ni nič posebnega, samo razvajeni bedaki in preprodajalci iger tipa Tidule, se tega ne morejo iti. Ker bojo morali jesti žagovino, če bi to vsi počeli, bi lahko nakladali na slo-techu samo še iz pokopališča - če verjamete v posmrtno življenje.

Recimo mene Tidule samo navdihuje, ko vem, da od mene en sociopat, ne bo zaslužil niti centa. Mogoče tudi vas navdihne.

Zgodovina sprememb…

135466 ::

nič, Tidule, kaj hočemo, siromašil boš, zdaj pa v jok in na drevo. :-)

Pri Bungiju niso več tako veseli kot so bili 2022 ko jih je kupil Sony in obljubil samostojnost.

Bungie Devs Say Atmosphere Is 'Soul-Crushing' Amid Layoffs, Cuts, and Fear of Total Sony Takeover

https://www.ign.com/articles/bungie-dev...

suzu je izjavil:

rad lažem kot pes teče...

Bilko debilko, imaš za svoje blodnje kak citat?

Mimogrede, ko pametno čakate in ne updatate firmwara na PS5, vam lahko čakanje lajša vaš potencialno neprodani PS4.

Tak lep počitniški projekt, downgradanje firmwara na poljubno verzijo (trenutno je nekih 3000 iger na travniku, za firmware 9.00, če vas bo slučajno zanimalo, na katero verzijo, ga je pametno revertat):

Sproti se splača še disk zamenjati na večjega, originalna velikost vam garantirano ne bo dovolj ;)

Tidule je izjavil:

suzu je izjavil:

rad lažem kot pes teče...

Bilko debilko, imaš za svoje blodnje kak citat?

Zgodovina sprememb…

Mogoče samo še zanimivost, PS5Debug je releasal Sistr0, seveda rabiš delujoč jailbreak ampak ima nekaj zanimivih lastnosti, aktivator accounta je še beta, ampak, ko bo nekdo skodiral z njim patch za remote play (ps4 ga ima), zna že obstoječa funkcionalnost PS5Debuga narediti remote igranje precej zanimivo (cheati,...):

neverjetni99 ::

Zakaj bi se obremenjeval s PS4, ki je stvar preteklosti. Raje igram na PS5, igre za PS4 na višjih frame-ih.

Drugače pa niso bili vsi PS4 PRO glasni. Zadnja revizija, cuh7126b je bila zelo tiha, saj ni imela tako agresivne krivulje ventilatorja.

neverjetni99 je izjavil:

Zakaj bi se obremenjeval s PS4, ki je stvar preteklosti. Raje igram na PS5, igre za PS4 na višjih frame-ih.

Zato, da lažje počakaš na jailbreak za PS5. A veš, ker nekateri se težko vzdržijo updatanja in ko pride ven novi jailbreak, spet niso na pravi verziji firmwara.

Sploh tisti, ki so preskočili na novo izdane igre iz PS4 za PS5 in so PS5 ravnokar kupili, se težko vzdržijo ne osveževati firmara na novo verzijo, kar je škoda, ker dobijo nov PS5 z fw 5.50 do 8.00, vemo pa, da je Sony plačal $10.000 bountya za high profile exploit in to malo po releasu 8.00 (ki, se pravi, še nima popravka). Plačilo pa je bilo opravljeno TheFlowu, ki je znan po tem, da kasneje objavi detajle o exploitu, pa pustil je teaser na twitterju: "Spoiler alert: don't update".

Zgodovina sprememb…

suzu je izjavil:

neverjetni99 je izjavil:

Zato, da lažje počakaš na jailbreak za PS5. A veš, ker nekateri se težko vzdržijo updatanja in ko pride ven novi jailbreak, spet niso na pravi verziji firmwara.

je*e se mi za jailbreak, dan danes so že tako ali tako igre zelo poceni in imam tudi premium ps plus, katerega sem dobil za cca 110€ in imam dobesedno stotine iger na razpolago. Občasno tudi kaj preko online, tako da jailbreak odpade.

neverjetni99 je izjavil:

suzu je izjavil:

neverjetni99 je izjavil:

je*e se mi za jailbreak, dan danes so že tako ali tako igre zelo poceni in imam tudi premium ps plus, katerega sem dobil za cca 110EUR in imam dobesedno stotine iger na razpolago. Občasno tudi kaj preko online, tako da jailbreak odpade.

Prav, eni imajo pa rade tiste igre, ki jih hočejo (ne tiste, ki jih Sony bundla, ko jih ne more več prodati) in da jim ostanejo za vedno, ne ko se Sony odloči "malo pobrisati". ;)

Se strinjam, da bi lahko človek čakal tisti teden, da pride plošček iz tujine (v Sloveniji se jih seveda ne kupuje - iz principa, ker preprodajalci veselo navijejo ceno), ampak je, spet za nekatere, tako veliko bolj udobno. Sploh ker bolj ugodni prodajalci iz nemčije, nočejo pošiljati v Slovenijo.

Zgodovina sprememb…

dejansko vsa čast, da se vam ljudi to igrati, pri nas še najstniki ne več... ps4 nabira prah in je samo napoti in če bi kdo kupil - prodamo takoj - je pa original firmware kakšno leto ali dve star :-) pa še en xbox tudi, spet original firmware.

pri meni je sicer obratno, tega ne dojemam kot zabavo, če bi hoteli, da igram in se naročam na te storitve, bi morali oni plačati meni...

da najboljši programerji v Sloveniji in redni levi troli z različnimi vzdevki in z NDA čakako na jailbreak, ma kdo bi to v sanjah pričakoval?

135466 je izjavil:

dejansko vsa čast, da se vam ljudi to igrati, pri nas še najstniki ne več... ps4 nabira prah in je samo napoti in če bi kdo kupil - prodamo takoj - je pa original firmware kakšno leto ali dve star :-) pa še en xbox tudi, spet original firmware.

Spravi PS4 na firmware 1.00, boš dobil še kakšnih 50 eurov več za njega. Zdaj, ko veš, da se da. Sicer imaš ljudi, ki še PS3 rade volje igrajo, pa moddajo c64, da lahko igre iz otroštva igrajo, tako kot so jih igrali takrat... pač za vsakogar nekaj.

135466 je izjavil:

pri meni je sicer obratno, tega ne dojemam kot zabavo, če bi hoteli, da igram in se naročam na te storitve, bi morali oni plačati meni...

da najboljši programerji v Sloveniji in redni levi troli z različnimi vzdevki in z NDA čakako na jailbreak, ma kdo bi to v sanjah pričakoval?

To je del zabave. ;) A veš, imam jailbreakan tudi televizor. Zakaj? Ker sem mu hotel wifi in bluetooth izklopit, pa se ne da iz uradnih menijev.

Zanimivo, kako globoko vas je potrošništvo poneumilo, sploh ne znate več uživati v tehniki.

Zgodovina sprememb…

suzu je izjavil:

Spravi PS4 na firmware 1.00, boš dobil še kakšnih 50 eurov več za njega. Zdaj, ko veš, da se da.

se moram posvetovati z mladino, če se lahko teh 'uteži in tarč za prah' znebimo, tudi za 50EUR manj ne bo konec sveta ampak ja, če se jim bo dalo downgradati fw na to verzijo (sploh ne vem, katera je sedaj, bom vprašal :-) in lahko vse obdržijo zase

no, mogoče še kakšne vozniške, jadralske, letalske, potapljaške simulacije na pc, če bi se nam dalo sploh periferijo
priklapljat in bi NAM plačevali naročnino in ne obratno!

ja, saj razumem zabavo - pri meni je edino Civ1 v dosbox na king/emperor, kjer optimiziram vsako potezo, še iz mladosti... sem hotel že najti/narediti avtomat, da bi to optimalno igral tudi v času vrha in maksimalne izrabe zemljišč

suzu je izjavil:

Zanimivo, kako globoko vas je potrošništvo poneumilo, sploh ne znate več uživati v tehniki.

res tapravi se oglaša - tehnika je za biznis - najboljši slovenski programer v idiokraciji :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 135466 ()

135466 je izjavil:

suzu je izjavil:

Spravi PS4 na firmware 1.00, boš dobil še kakšnih 50 eurov več za njega. Zdaj, ko veš, da se da.

se moram posvetovati z mladino, če se lahko teh 'uteži in tarč za prah' znebimo, tudi za 50€ manj ne bo konec sveta ampak ja, če se jim bo dalo downgradati fw na to verzijo (sploh ne vem, katera je sedaj, bom vprašal :-) in lahko vse obdržijo zase

Ne samo to, uporabi zadevo, da jih zainteresiras za lotanje in šraufanje, nabavljanje elektronskih komponent preko neta,... malo finomehanike jim ne bo škodilo v življenju.

Nagrada je na tisoče zatonj iger, tako, da bi moralo delovati.

suzu je izjavil:

neverjetni99 je izjavil:

suzu je izjavil:

neverjetni99 je izjavil:

je*e se mi za jailbreak, dan danes so že tako ali tako igre zelo poceni in imam tudi premium ps plus, katerega sem dobil za cca 110EUR in imam dobesedno stotine iger na razpolago. Občasno tudi kaj preko online, tako da jailbreak odpade.

Prav, eni imajo pa rade tiste igre, ki jih hočejo (ne tiste, ki jih Sony bundla, ko jih ne more več prodati) in da jim ostanejo za vedno, ne ko se Sony odloči "malo pobrisati". ;)

Se strinjam, da bi lahko človek čakal tisti teden, da pride plošček iz tujine (v Sloveniji se jih seveda ne kupuje - iz principa, ker preprodajalci veselo navijejo ceno), ampak je, spet za nekatere, tako veliko bolj udobno. Sploh ker bolj ugodni prodajalci iz nemčije, nočejo pošiljati v Slovenijo.

Verjemi za vsakega se najde kaj. Tudi ps1,ps2 in ps3 klasike imaš gor. Najraje kupim rabljene igre, če se mi kaj "zalušta" ali od fizičnih oseb na fb market place ali bolhi, drugače pa tudi konzolko in goblin imajo včasih res super cene rabljenih iger. Ravno ta teden sem pa dobil iz nemškega Amazona eno igro, katere nisem našel nikjer v SLO, ne rabljene in ne nove.

Zgodovina sprememb…

suzu je izjavil:

Ne samo to, uporabi zadevo, da jih zainteresiras za lotanje in šraufanje, nabavljanje elektronskih komponent preko neta,... malo finomehanike jim ne bo škodilo v življenju.

mladina ima dovolj iger preko steama, zdaj so avti v igri in stanovanje za študij računalništva :D

135466 je izjavil:

suzu je izjavil:

res tapravi se oglaša - tehnika je za biznis - najboljši slovenski programer v idiokraciji :D

Zame ne, zame je vse od tehnike do programiranja še vedno hobi. Ne delam, ukvarjam se s hobijem, slučajno sem za to dobro plačan, stranski efekt pač.

(sicer zaznavam piker ton, ampak imaš tule konkurenco v Tidule, tako, da se boš moral bolj potrudit)

135466 je izjavil:

mladina ima dovolj iger preko steama, zdaj so avti v igri in stanovanje za študij računalništva :D

Eh, prepozno, si že zajebal.

Zgodovina sprememb…

suzu je izjavil:

(sicer zaznavam piker ton, ampak imaš tule konkurenco v Tidule, tako, da se boš moral bolj potrudit)

eh, Tidule je že fajn in koristen, mogoče ene malo naiven občasno, le tvoje pisanje je preveč enostavno detektirati - tudi pod drugimi računi :D

135466 je izjavil:

suzu je izjavil:

No, torej tudi igrajo, ampak na steamu. Kar je logično, tudi jaz bi raje igral na PC kot na ps4:))
««
126 / 137
»»