» »

PS5

PS5

Temo vidijo: vsi
««
78 / 142
»»

Gregor P ::

Moja zgornja meja je 349,- EUR8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Skyman ::

Bo leta 2030

Tidule ::

z3ro je izjavil:

In? Kaj je narobe s tem in kdo si ti da bi komurkoli to prepovedal počet? Avto dilerji tudi prodajajo avte za več kot so jih kupili...

Najbolj ironični pri tej izjavi je to, da ja, dejansko to je prepovedano, sam za dve konzole se ne bo nihče s tabo ukvarjal. Ko boš imel registrirano dejavnost pa seveda lahko to povsem legalno počneš.

z3ro ::

Seveda je prepovedano ampak nobenega ne bodo preverjali zaradi dveh prodanih konzol/telefonov/česarkoli podobnega.

abyssus ::

Imate kaj coil whina na vaših konzolah? Pri meni sem ga opazil, kar precej, ampak zaenkrat samo v FIFI22 - verjetno zato, ker je to edina PS5 igra, ki jo trenutno imam in lahko testiram. Sem malce raziskal, pa je kar pogost pojav.

z3ro je izjavil:

Seveda je prepovedano ampak nobenega ne bodo preverjali zaradi dveh prodanih konzol/telefonov/česarkoli podobnega.

V postu, ki sem ga citiral, si trdil drugače, nič drugega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tidule ()

No ja, rekel sem bolj da on ne more tega nobenemu prepovedat ker očitno ni pristojen za te zadeve. Nikjer nisem napisal da to ni prepovedano po zakonu.

puginho ::

Scalperji ko prodajajo niso butli, butli so tisti ko to kupijo

z3ro je izjavil:

No ja, rekel sem bolj da on ne more tega nobenemu prepovedat ker očitno ni pristojen za te zadeve. Nikjer nisem napisal da to ni prepovedano po zakonu.

spraševal si kaj je narobe in si dobil odgovr, to je vse. Ni potrebe po usajanju.

chucki ::

A1 so se hujsi skalperji
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

skyform ::

Gregor P je izjavil:

Se da tudi za to ceno dobiti oz še manj, kupiš dva, tri ali več in enga obdržiš ostale prodaš, tak sem jaz nardil in me je s profitom bluray verzija stala 240€. >:D Vse skupaj, PS5, dodaten črn kontroler, polnilec za kontroler, PS+, Kena, Uncharted TLL in GT Sport za 420€. 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: skyform ()

comman89x ::

abyssus je izjavil:

Imate kaj coil whina na vaših konzolah? Pri meni sem ga opazil, kar precej, ampak zaenkrat samo v FIFI22 - verjetno zato, ker je to edina PS5 igra, ki jo trenutno imam in lahko testiram. Sem malce raziskal, pa je kar pogost pojav.

Jst ga nimam skoraj nič, edino slišim malo več ventilator ko igram kaj hudega. Sem se isto bal tega coil whina da ga bom imel na konzoli pa ga nimam...

Zgodovina sprememb…

Tidule je izjavil:

z3ro je izjavil:

spraševal si kaj je narobe in si dobil odgovr, to je vse. Ni potrebe po usajanju.

Se razume, no hard feelings:)
Drugače pa on topic, pisal mail na Anni in prednaročil, baje da ko dobijo in sem na vrsti kar pošljejo, plačam pa po povzetju.

abyssus je izjavil:

Pa kaj to imaš prav piskanje ali bol kot nek bzzz, ker jaz sem več konzol sprobal in nobena ni piskala ampak so delale bzzz, ne zelo visoka frekvenca ampak bolj srednje visoka in novi modeli so precej glasni kaj se tega tiče sicer zgleda da to ful varijira od konzole do konzole. Npr moj stari model ima tudi ta zvok ampak dost tišji, ne moteč iz normalne razadlje, samo če grem čist blizu me moti. Naj bi vsi PS5 to imeli ampak eni manj kot drugi in ko sem primerjal razliko med konzolam je bilo od konzole do konzole to enako iz igre v igro, v enih igrah se je to čulo v drugih pa sploh ne, baje da je to povezano z napajalnikom in porabo, ker pri enih igrah je večja poraba kot pri drugih in kot zgleda bolj so zahtevne bolj se to čuje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: skyform ()

yayo ::

katera igra je npr bolj "glasna"?

oo7 ::

Gregor P je izjavil:

Rabljen ? :)

yayo je izjavil:

katera igra je npr bolj "glasna"?

Npr v Astro, v Keni še bolj glasno, v GT Sport pa nič, na vseh konzolah se to pojavi v enakih igrah samo da je pri enih glasneje kot pri drugih.

Ransom ::

Sicer nimam ps5 več ampak na "starem" ps4 pro-ju, ko igram rdr2 mi čisto do konca navije vse in je glasen kot kur-ba, prav tako pri Steep-u, GT-sport je tih.

Gogyto ::

Jaz imam očitno srečo. Če grem z ušesom zraven PS5, se sliši ventilator. Nič drugega. OK, ventilator je rahlo slišen tudi ob normalni oddaljenosti, ampak nič motečega. Eni govorite/jo, kot bi imeli avion v prostoru...:)

vres.ales ::

Je kot avion, ko pozabim TV omarico odpret pa mi javi PS, da se bo ugasnil, ker se pregreva :))

yayo ::

Bah, jaz slišim en nizek hum,če sem na pol metra in zvočnike dam na mute. Morda sem gluh.

skyform je izjavil:

abyssus je izjavil:

Pa kaj to imaš prav piskanje ali bol kot nek bzzz, ker jaz sem več konzol sprobal in nobena ni piskala ampak so delale bzzz, ne zelo visoka frekvenca ampak bolj srednje visoka in novi modeli so precej glasni kaj se tega tiče sicer zgleda da to ful varijira od konzole do konzole. Npr moj stari model ima tudi ta zvok ampak dost tišji, ne moteč iz normalne razadlje, samo če grem čist blizu me moti. Naj bi vsi PS5 to imeli ampak eni manj kot drugi in ko sem primerjal razliko med konzolam je bilo od konzole do konzole to enako iz igre v igro, v enih igrah se je to čulo v drugih pa sploh ne, baje da je to povezano z napajalnikom in porabo, ker pri enih igrah je večja poraba kot pri drugih in kot zgleda bolj so zahtevne bolj se to čuje.

Nimam piskanja, nek brrr, ki se spreminja, ko se screen menjava (intenziteta odvisna tudi, ali sem v main menu ali dejansko v igri) - in kot pravim, zaenkrat zaznan samo v FIFI, nikjer drugje - je pa res, da še nisem veliko testiral.

Eni omenjate ventilator, ampak ni to to - tukaj dejansko, če igro "minimiraš", v trenutku utihne - ventilator še vseeno rabi malo, da se čisto pomiri.

Ne vem, na PC-ju ga tudi imam, pa sem se naučil živet z njim, čeprav je tam mnogo tišji - morda bom pa se mogel še tukaj. :) Težava je, da običajno igram ob večerih, ko mali že spi in potem imam TV čisto na tiho pa ga zato slišim.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: abyssus ()

Ja saj to ni ventilator, to je napajalnik, drugače pa nasplošnoi ps5 spušča toliko različnih zvokov, da me malo ob živce spravlja. Sem razočaran kar se tega tiče. Bi rekel, da bi bil samo en zvok, navaden zvok od ventilatorja, samo tisti veter, ne pa toliko različnih zvokov, od vetra, šuma, brrr, bzzz, hum, groza, mene ob živce spravlja pa čeprav ni ne vem kako glasen PS5 ampak zvoki so neprijetni in moteči. Res pa je da imam jaz zelo občutljiva ušesa in me vsak nenavaden ali bolj glasn zvok moti. Lepo tistim, ki jih to nič ne moti.

skyform je izjavil:

Ja saj to ni ventilator, to je napajalnik, drugače pa nasplošnoi ps5 spušča toliko različnih zvokov, da me malo ob živce spravlja. Sem razočaran kar se tega tiče. Bi rekel, da bi bil samo en zvok, navaden zvok od ventilatorja, samo tisti veter, ne pa toliko različnih zvokov, od vetra, šuma, brrr, bzzz, hum, groza, mene ob živce spravlja pa čeprav ni ne vem kako glasen PS5 ampak zvoki so neprijetni in moteči. Res pa je da imam jaz zelo občutljiva ušesa in me vsak nenavaden ali bolj glasn zvok moti. Lepo tistim, ki jih to nič ne moti.

Se strinjam.

Midnas ::

Je že kdo naročil adapter za PSVR za PS5? Koliko časa traja, da pride?

Gregor P ::

Me spominja, ko tole berem, na zvoke gaming PC-ja; napajalnik svoj ventilator, grafični svoja ventilatorja, procesor svoj ventilator, na kišti vsaj še ena dva ventilatorja posebej, potem pa zvok klasičnih 6-ih diskov poleg, ni da ni; ko da bi bil na letališču, ko si enkrat pritisnil na gumb za zagon :P
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

GregiB ::

Ne vem, jest tud nč ne slišim, mogoče poganjam igrice, ki ne zvijajo toliko črev kot vaše... me pa čist firbec matra... Naj si en naloži dB meter, vse v okolici muta, pa posname brnenje ventilatorja / napajalnika ali whatever, da ugotovimo o kakšnih dimenzijah se menimo...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

celje ::

Midnas je izjavil:

Adapterje sem jaz dobil zastonj od Sony-ja. Na www sem izpolnil obrazec za vsak psvr (serijske potrebujes). Potem pa je po cca parih dneh prispelo po posti.

BlondRaven ::

Končno sem dobil PS5. Klical sem na Bigbang, kjer so mi rekli, da najbrž nisem dobil obvestila o prevzemu in da me konzola že čaka v poslovalnici. Malce sem razočaran nad Big bangom, ampak dobro, na koncu je konzola le pri meni. :)

New PS5 System Update 21.02-04.02.00 Released by Sony; Improves System Performance
https://wccftech.com/new-ps5-system-upd...

drvo ::

BlondRaven je izjavil:

Končno sem dobil PS5. Klical sem na Bigbang, kjer so mi rekli, da najbrž nisem dobil obvestila o prevzemu in da me konzola že čaka v poslovalnici. Malce sem razočaran nad Big bangom, ampak dobro, na koncu je konzola le pri meni. :)

Seveda nisi dobil obvestila, ker ti ga niso poslali. Tudi sam sem čakal na obvestilo, pa ga ni bilo, ps pa je čakal v trgovini.

BlondRaven ::

drvo je izjavil:

BlondRaven je izjavil:

Seveda nisi dobil obvestila, ker ti ga niso poslali. Tudi sam sem čakal na obvestilo, pa ga ni bilo, ps pa je čakal v trgovini.

Zanimivo, pa sem mislil, da sem bil edini. :)

Skyman je izjavil:

New PS5 System Update 21.02-04.02.00 Released by Sony; Improves System Performance

Zdaj, ko imaš PS5 si že kaj igral ?

Midnas ::

celje je izjavil:

Midnas je izjavil:

Adapterje sem jaz dobil zastonj od Sony-ja. Na www sem izpolnil obrazec za vsak psvr (serijske potrebujes). Potem pa je po cca parih dneh prispelo po posti.

No, saj ta obrazec sem izpolnil, sedaj pa že en teden nič. Dobil sem samo takoj mail, da me bodo obvestili, ko bodo poslali, nato pa vse tiho je bilo. Ok, počakamo še malo.

oo7 je izjavil:

Skyman je izjavil:

Zdaj, ko imaš PS5 si že kaj igral ?

Seveda da sem marsikatero igro preigral,ker PC pociva pozimi bo zalavfal na hladne case.Sicer sedaj sem malo na pavzi iscem nove spile

PlayStation's Jim Ryan Wants 100s of Millions Playing His Games, Console Model Frustrating

https://wccftech.com/playstation-jim-ry...

Miham0 ::

GregiB je izjavil:

Ne vem, jest tud nč ne slišim, mogoče poganjam igrice, ki ne zvijajo toliko črev kot vaše... me pa čist firbec matra... Naj si en naloži dB meter, vse v okolici muta, pa posname brnenje ventilatorja / napajalnika ali whatever, da ugotovimo o kakšnih dimenzijah se menimo...

Po sedmih mesecih oporabe, lahko rečem, da je BlueRay postal nekoliko glasnejši saj je začel glasneje vibrerati.

cyberlev ::

Kdo mogoče prodaja Fifa 22 PS5?

MTm2H37rqt7B ::

Danes dobil nadomesti NMB ventilator. Originalno je bil notri Nidec.

kar počasi...

kar počasi...

ta nov na vas

ta nov na vas

vse pripravljeno!

vse pripravljeno!

Lukna(tm)

Lukna(tm)

k ata na mamo

k ata na mamo

še test tišine.....

še test tišine.....

Izredno zadovoljen z razliko, zelo tiho! Tako kot bi moralo biti že od samega začetka.

Damn tok je tih, da sem pozabu da je pržgana... pa mam 60cm od glave...

Montirani so tudi O-ringi. Sem vesel kot tranzistor :))

Ki si pa nabavil tatišji nadomestn ventilator in koliko je stal?

http://egamephone.com/index.php?rt=prod...

zdej majo celo DELTA fane, ko sem jaz kupoval so bili samo NMB na voljo, ko bo ta crknu bom kupu delto:P

cca 70 usd

Sony has opened up a direct registration system that will give those in the US a chance to purchase a PS5 this holiday season.

https://www.ign.com/articles/sony-has-o...

skyform je izjavil:

Ki si pa nabavil tatišji nadomestn ventilator in koliko je stal?

če se ti ne mudi, jaz bom naročil še delto, da vidim kakšna je razlika, ostal mi bo en viška - ali delta ali nmb, pa se lahko zmeniva za deal

GenZNPC ::

PS5 iz njemacke za 499+PTT anyone?
skibidi

Nejcos ::

GenZNPC je izjavil:

Zdaj se jih splača nabavit mal več, pa pred novim letom prodat. Bodo šli kot vroče žemljce :)

Gogyto ::

Kdaj približno je prvi skonto na PSN za Fifo 22? Ne spomnim se, kdaj je 21ki lansko leto.

Glede na to, da NHL 22 očitno le ne bo tako dober, da bi me matral nakup obeh špilov, razmišljam, al dat polno ceno za Fifo al počakat teden/dva in jo vseeno dobit malo ceneje, recimo.

NHL bo pa padel pač res ob znižanju za 60%, pa še to samo zato, ker je not HK Olimpija!

GenZNPC ::

Nejcos je izjavil:

GenZNPC je izjavil:

Zdaj se jih splača nabavit mal več, pa pred novim letom prodat. Bodo šli kot vroče žemljce :)

Ne mores, ker ta stevilka produkta Online ne obstaja.
skibidi

dvihtelic ::

GenZNPC je izjavil:

za tak denar kupim.
««
78 / 142
»»