Forum » Konzole » PS5
PS5
Temo vidijo: vsi

xseki ::
Če je še to vedno na zalogi zleda, da ni več velikega povpraševanja za PS5 pri nas. Odlična cena.

skyform ::
Da 69,99EUR za kontroler in F1 je standardna cene. Najnižja cena za F1 2021 na ceneje je trenutno 59EUR in za kontroler 65EUR, morda še kje ceneje tako, da bi prišparal max 15-20EUR. Sedaj piše, da še imajo 5 kosov na zalogi, tako da je še res na zalogi kot zgleda. Jaz sem velik F1 fan, nameravam nabavit tudi volan, tako da še kar tuhtam kaj narditi, ker sem ga včeraj naročil v BB ampak nimam pojma, če sem bil dovolj hiter, lahko da bom moral čakati še mesec ali dva na naslednjo zalogo, pri Igabibi pa, če ga sedaj zgrabim ga dobim že jutri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()

Zvezdica27 ::
hja, sam kako je brez volana to voziti? Jaz ps4 nisem imel, na ps3 pa je bilo z volanom noro. S kontrolerjem brezveze.
(mimogrede, kateri volan? za logitech ne bom dajal...)
Ne vem, skyform - če rabiš igro, ti jo jaz dam neodprto za nek keš...
Po moje bom kar naročil, ker še en gamepad itak rabim...
zz
(mimogrede, kateri volan? za logitech ne bom dajal...)
Ne vem, skyform - če rabiš igro, ti jo jaz dam neodprto za nek keš...
Po moje bom kar naročil, ker še en gamepad itak rabim...
zz

oo7 ::

Jaz pa lahko izbiram BB ali Igabiba oba sem pravočasno naročil, do sedaj sploh nisem imel sreče, vedno zamudil, tokrat pa ni šel kot ponavadi, je bilo dosti časa za naročit ali so imeli tako dosti kosov ali pa več ni takšnega povpraševanja. Na bolhi tudi nič kaj ne prodajo kot vidim, celo za 565€ jih ne prodajo, noben več noče plačati več kot je original cena in tako je tudi prav!

Ransom ::
Jaz pa lahko izbiram BB ali Igabiba oba sem pravočasno naročil, do sedaj sploh nisem imel sreče, vedno zamudil, tokrat pa ni šel kot ponavadi, je bilo dosti časa za naročit ali so imeli tako dosti kosov ali pa več ni takšnega povpraševanja. Na bolhi tudi nič kaj ne prodajo kot vidim, celo za 565€ jih ne prodajo, noben več noče plačati več kot je original cena in tako je tudi prav!
To samo ti mislis…
Ce si dobil pri obeh samo vzemi in prodas naprej bp kot vroce zemljice, sicer pa ne vem kje si dobil ceno 565€?
Jaz vedno zamudim, bi dal 565€ vendar dejansko nihce ne gre izpod 580€ samo za konzolo…

drvo ::
Naročil in plačal v Big Bangu prejšnji petek.
Naročil v lokalno trgovino in še nič. Pri nakupu je pisalo, da bo predvidoma do 25.8, torej do včeraj.
Naročil v lokalno trgovino in še nič. Pri nakupu je pisalo, da bo predvidoma do 25.8, torej do včeraj.

Jaz pa lahko izbiram BB ali Igabiba oba sem pravočasno naročil, do sedaj sploh nisem imel sreče, vedno zamudil, tokrat pa ni šel kot ponavadi, je bilo dosti časa za naročit ali so imeli tako dosti kosov ali pa več ni takšnega povpraševanja. Na bolhi tudi nič kaj ne prodajo kot vidim, celo za 565EUR jih ne prodajo, noben več noče plačati več kot je original cena in tako je tudi prav!
To samo ti mislis…
Ce si dobil pri obeh samo vzemi in prodas naprej bp kot vroce zemljice, sicer pa ne vem kje si dobil ceno 565EUR?
Jaz vedno zamudim, bi dal 565EUR vendar dejansko nihce ne gre izpod 580EUR samo za konzolo…
Na bolhi nič ni videti, da grejo kot vroče žemljice. V spletnih prodajalnah ja, na bolhi pa ne, na bolhi ima eden za 570EUR ne 565EUR kot sem prvo napisal, sem se zmotil in to z igro R&C. Polno jih ima pod 600EUR in ne prodajo. Jaz sem vzel za 499EUR BB in 639EUR Igabiba ampak bom eno storniral, ker se mi ne da ubadati z oglasi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()

MTm2H37rqt7B ::

MTm2H37rqt7B je izjavil:
Naročil in plačal v Big Bangu prejšnji petek.
dobil danes ob 19.30 obvestilo, da je pripravljen za prevzem na rudniku
V LJ je drugo, sem šel včeraj vprašat in mi je prodajalka rekla, da dobijo robo v torek in četrtek.
Ptuj jim zgleda ni "spotoma". Če bi naročil po pošti, bi ga verjetno že dobil. Je pa rekla, da je bilo naročilo obdelano komaj 22.8,
torej v nedeljo.

Jaz pa lahko izbiram BB ali Igabiba oba sem pravočasno naročil, do sedaj sploh nisem imel sreče, vedno zamudil, tokrat pa ni šel kot ponavadi, je bilo dosti časa za naročit ali so imeli tako dosti kosov ali pa več ni takšnega povpraševanja. Na bolhi tudi nič kaj ne prodajo kot vidim, celo za 565EUR jih ne prodajo, noben več noče plačati več kot je original cena in tako je tudi prav!
To samo ti mislis…
Ce si dobil pri obeh samo vzemi in prodas naprej bp kot vroce zemljice, sicer pa ne vem kje si dobil ceno 565EUR?
Jaz vedno zamudim, bi dal 565EUR vendar dejansko nihce ne gre izpod 580EUR samo za konzolo…
Na bolhi nič ni videti, da grejo kot vroče žemljice. V spletnih prodajalnah ja, na bolhi pa ne, na bolhi ima eden za 570EUR ne 565EUR kot sem prvo napisal, sem se zmotil in to z igro R&C. Polno jih ima pod 600EUR in ne prodajo. Jaz sem vzel za 499EUR BB in 639EUR Igabiba ampak bom eno storniral, ker se mi ne da ubadati z oglasi.
Obstajajo fejk oglasi, pokličeš in pravi, da nima več ali pa da ima že kupca za več € ;)

chucki ::
Mene za 620 eur noben ne kontaktira. Ali bi menjave ali pa tipajo
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Skyman ::
Sej ze nekaj casa je tako,big bang jih dobi jih dobis se 2-3 dni kasneje.Torej za 40-50EUR + se je brezveze ukvarjati 600 pa noben ne bo dal za second hand robo.Še pred poletjem bi ti gladko slo za 650EUR
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()

Točno tak, ne splača se več, jebeš teh 50-60€ profita za vse živce in čas, ki jih bi izgubil za oglas.

Jaz sem ga maja dobil,takrat ce bi dobil 3 kom bi 2 sla bp po 650EUR,sedaj pa mislim da vec k 550EUR dvomim.Ampak ja vsi hocjo 600+ kar je pa tezka.Kolega je cca 1 mesec kasneje kupil cakal celi "vikend" da ga je dobil pri BB od takrat dalje jih BB dobi pa so bili se celi vikend na zalogi pa še kaki ponedeljek.
Zgodovina sprememb…

Samo zanimivo se mi zdi, če gledaš recimo mediamarkt.at ali pa mediaworld.it, nimajo nikjer niti budnlov...
Sem se zadnjič ustavil v Villese v IT sem malo potipal pa nikjer ne duha ne sluha o PS5 ter Xbox Series X...
Samo nas tako lepo "zalagajo"?
Sem se zadnjič ustavil v Villese v IT sem malo potipal pa nikjer ne duha ne sluha o PS5 ter Xbox Series X...
Samo nas tako lepo "zalagajo"?

Hja nas trg? unih "500 geekov" je nafilanih z svojo konzolo in to je to.Pa se vsi so takrat pri 40 stopinjah cakali po celem BTC.
Zgodovina sprememb…

chucki ::
Prvega sem zdilal za 700 eur, sredina maja. Zgleda bom tega dal na ebay :D
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD

Gogyto ::
Tudi jaz v Slo. Načeloma ne kupujem špilov day one, je na lagerju toliko špilov še, da komot počakam na znižanja, akcije... Trenutno se da fino manevrirat med tremi štacunami v Lj, pa se kar da dobit ugodno. Po dolgem času bom day one kupil - Nba 2k22, pa še to zarad zgodovinske konotacije in ugodnega nakupa špila za 50 ojrov v SLO!! štacuni.

Nejcos ::
Tudi jaz v Slo. Načeloma ne kupujem špilov day one, je na lagerju toliko špilov še, da komot počakam na znižanja, akcije... Trenutno se da fino manevrirat med tremi štacunami v Lj, pa se kar da dobit ugodno. Po dolgem času bom day one kupil - Nba 2k22, pa še to zarad zgodovinske konotacije in ugodnega nakupa špila za 50 ojrov v SLO!! štacuni.
O katerih treh trgovinah pa govorimo?

Magic1 ::
Jaz kar v Google vržem igro in mi poišče po vseh slo trgovinah. Ti vzame glih minuto, da pregledaš vse slo trgovine. Dostikrat so kar občutne razlike.
Magic

xseki ::
Primerjam malo cene v slo. trgovinah. Mimovrste so daleč najbolj dražje. SonyACS in Konzolko med cenejšimi.
PS5 F1 2021 SonyACS: 62,99€ vključno z DDV - na zalogi
PS5 F1 2021 Mimovrste: 70,85€ vključno z DDV - pri dobavitelju
PS5 F1 2021 SonyACS: 62,99€ vključno z DDV - na zalogi
PS5 F1 2021 Mimovrste: 70,85€ vključno z DDV - pri dobavitelju

Jaz kupim tam kjer je ceneje. Potem pa prodam naprej razen seveda če mi je bila igra res dobra jo pa obdržim to pa so God of War 4, TLOU 1 in Uncharted 4 ostalo sem vse prodal.

springfield ::
TLOU Remastered je zastonj na PS5, ce imas PS+. Ce pa ze imas na PS4, pa tako dela, ker dela vecina PS4 iger na PS5.

katimm ::
Dobre cene ima tudi Muller za igre. Ravno sedaj je valhalla najceneje pri njih 40€ za ps5. Sam cakam spiderman deluxe edition vendar pa je povsod cena od 60-70 kar pa je malo prevec in bom raje pocakal... rabljenih naprodaj pa sploh ni ker je se bolj malo iger na cdjih prodano...

katimm ::

aa ok jaz sem dal 18€ za 2019 spidermana v akciji,ta morales je pa malo cez 43-44 za ps5 sem gledal.