» »

PS5

PS5

Temo vidijo: vsi
««
39 / 142
»»

yayo ::

plus petnajst poštnine.

scipascapa ::

zdaj pa prodat za 900 = profit.

ma sem kupil za dušo :)) pa saj verjetno ni tako lahko prodati. Pri nas dvomim, da se najde nekdo, ki bi dal toliko več. Mogoče kakih 100-150 evrov. Na Ebayu pa spet dvomim, da bo kak tujec zaupal prodajalcu iz ene Slovenije.
EDIT
dajte mii nekaj drugega povedat. Koliko bi lahko zahteval za en rabljen, lepo ohranjen PS4 Pro, da ga ne bo glih podaril. En kontroljor, nič iger zraven.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

avtek ::

Če bi ga podaril, oz zamenjal za dve kišti pira, sem prvi v vrsti :))

/s
Jaz bi rekel cca 200 EUR brez problema... Pomoje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: avtek ()

puginho ::

Kupim samo škatlo za 100 eur :D:))

yayo: po bolhi grejo 300+...ampak če smo realni, ne covidsko 200€+.

Gregex ::

Jaz lahko prodam PS5 škatlo, če kdo rabi. Ugodno.

Reaper ::

Moj PS5 bi moral biti danes že doma, tako da bo tudi moj PS4 FAT kmalu romal na Bolho, če bo vse po sreči.

filip007 ::

Čemu taka norija, iste igre so tudi za PS4.

Za PS4 Pro bi dal do 200€, samo kaj ko so igre še drage.
HP prenosnik, Xbox SX in Hisense Qled.

Kvinta ::

Gregex je izjavil:

Jaz lahko prodam PS5 škatlo, če kdo rabi. Ugodno.

Daj na Ebay sem jih vido med 300€ pa 500€ pred cajtom :))
A.C.A.B

S kje pa si Reaper, ne nebom ti vzel PS5, mogoče me zanima PS debelinka?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: filip007 ()

Iz Krškega. Ni pa praktično bilo nobene norije ali nuje kupiti PS5, bolj me je držala ta nedostopnost, da sem se potrudil in ga dobil :) Potreboval ga res nisem, pri PS4 in PC-ju, ampak lej, uspelo je in od zdaj naprej se bo igralo na PS5. Prvi občutki izjemno pozitivni, gamepad večji, težji, daje občutek kvalitete. Prav tako sama konzola, večja, težja, kvalitetno izdelana.

oo7 ::

PS5 Scalpers on Notice in UK as Sony Prepares for Console Release in China

https://collider.com/ps5-scalpers-uk-ch...

Reaper: kje si ga dobil?

Electronic4you.at

Hec je, da sem ga pri njih imel že v košarici lani decembra ampak ga nisem uspel kupiti, ker se mi žlahtnik iz AT ni javil in nisem imel naslova. Ko sem naslov dobil, je bila konzola že razprodana. Tokrat je pa uspelo :) So pa hecno naredili, 20 komadov so imeli na zalogi ampak konzole nisi mogel dati v košarico. Potem so odklenili gumb za dodajanje v košarico, sem ga dodal in ko sem se prebil do konca checkouta je spet kazalo, da ni na voljo za nakup. Tako sem potem vztrajal slabe pol ure (v košarici sem ga že imel), da sem ujel, ko se je nakup sprostil in ga uspešno zaključil, stock je takoj padel na 7 konzol in v naslednjem valu, ko so odklenili nakup, je bila konzola razprodana. Prišlo je vse BP, naprej do žlahtnika in potem od njega do mene danes. Igre se že nalagajo ;)

omg :P

D3m ::

In.....kako kažejo zaloge?
|HP EliteBook|R7 8840U|

rawlit ::

Reaper je izjavil:

Ni pa praktično bilo nobene norije ali nuje kupiti PS5, bolj me je držala ta nedostopnost, da sem se potrudil in ga dobil :) Potreboval ga res nisem, pri PS4 in PC-ju, ampak lej, uspelo je in od zdaj naprej se bo igralo na PS5.

Jaz imam priložnost dobiti PS5 digital po priporočeni ceni, pa sem v neki podobni dilemi, ali ga glede na to da imam PS4 PRO in soliden gaming PC sploh res potrebujem.

Še moja zgodba: mlajši sodelavec, ki se v nulo razume v razne socialne medije in sodobne internete (jaz sem ostal v early 2000 z novičarskimi skupinami in yahoo messengerjem) mi je povedal, da je kupil RTX 3080 kartico s pomočjo skupnosti na Discordu, ki ima bote, ki spremljajo glavne online trgovine in zaigrajo alarm v trenutku, ko se pojavijo zaloge. Potem vsi kot nori klikajo linke in skušajo prehiteti end drugega pa še nakupovalne bote, ki so veliko hitrejši in delajo za scalperje ter profi minerje. Za hec sem subskribal en tak "server" (baje se zdaj tako reče) in se naročil na obvestila za kartice, pa še za PS5, ko sem slučajno opazil, da se tudi to da. Parkrat sem dobil obvestila za kartice v evropskih trgovinah a jih v tistih desetih sekundah kolikor sem rabil, da me linki pripeljejo na cilj, že ni bilo več. Danes zjutraj ti vstanem iz wc školjke, ko mi telefon zapiska. Stopim do računalnika kjer imam že shranjene passworde za evropske Amazone in kliknem na link do Amazon.it. Ne morem verjeti svojim očem, ko vidim, da konzola še je. Kliknem na kupi takoj pa me vrže na vmesno stran, ki ti predlaga da subscribaš Amazon Prime. Porabim par sekund, da kapiram kaj kurci hočejo od mene in kliknem na "ma ko te jebe, kupujem proletarsko". Izberem najnižjo poštnino in kliknem "kupi". Vse skupaj je trajalo minuto dve. Čez pet minut dobim sms od banke, ki pravi, da sem bil brmemenjen za 00,00 evrov. Si rečem "saj mi je bilo jasno, da bo tako končalo" nakar pride drugi sms, ki pravi, da so me bremenili za 512 evrov. Amazon potrdi po mailu, da bodo poslali. Grem nazaj na Discord kjer par italijanov pizdi kako je vse skupaj nateg, da so prišli na Amazon v sekundi in že ni bilo moč ničesar kupiti. The End.

rawlit je izjavil:

Reaper je izjavil:

Ni pa praktično bilo nobene norije ali nuje kupiti PS5, bolj me je držala ta nedostopnost, da sem se potrudil in ga dobil :) Potreboval ga res nisem, pri PS4 in PC-ju, ampak lej, uspelo je in od zdaj naprej se bo igralo na PS5.

Jaz imam priložnost dobiti PS5 digital po priporočeni ceni, pa sem v neki podobni dilemi, ali ga glede na to da imam PS4 PRO in soliden gaming PC sploh res potrebujem.

Vzami PS4 Pro lahko še vedno dobro prodaš in si varen spet za 5 let recimo.

@Yayo,točno tako zadeve tečejo. Jaz sem spremljal Twitter bote. Na koncu sem ga dobil iz čiste sreče in vztrajnosti, ker za electronic4you ni nobenih obvestil, botov,...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Reaper ()

lepo yayo, lahko na zs info kako naštimate te discorde, twitterje itd?

PS5's DualSense Has a Problem With Stick Drift
PlayStation 5 users are crowding in to report another issues with the DualSense. This time, the problem is the analogs, which quite quickly began to drift, messing up control precison in games.

https://www.gamepressure.com/newsroom/p...

Reaper je izjavil:

Vzami PS4 Pro lahko še vedno dobro prodaš in si varen spet za 5 let recimo.

Sem ga na koncu res vzel :) Prvi vtisi kar pozitivni, najbolj so me navdušili adaptive trigerji.

mirkuma ::

oo7 je izjavil:

PS5's DualSense Has a Problem With Stick Drift
PlayStation 5 users are crowding in to report another issues with the DualSense. This time, the problem is the analogs, which quite quickly began to drift, messing up control precison in games.

https://www.gamepressure.com/newsroom/p...

Argh, podobno kot pri Switchu (Joy-Con-i). Za Switcha še sedaj ni nove revizije z odpravljenimi težavami. Upam da ne bo neako pri PS5.
@PS3 controler star 10let pa še vedno brca tudi preko 8BitDo vmesnika na Switchu, Macu in PCju, brez vsakršnih težav... Kam gre razvoj...samo lepše ne pa boljše...
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

bzp ::

Stick Drift je pogost tudi na PS4 kontrolerjih. Jaz sem v dobrem letu zamenjal dva kontrolerja (obakrat pod stvarno napako, Mimovrste ni preveč kompliciral).

Trupl0 ::

zanimivo, da v 8 letih in 20 kontrolerjev kolikor jih imam, niti en nima drifta.
If you are going through Hell, keep going !

Tudi pri meni ni bilo nikoli nobenega drifta na PS4. Ne na V1 in ne na V2 gamepadu.

Gogyto ::

bzp je izjavil:

Stick Drift je pogost tudi na PS4 kontrolerjih. Jaz sem v dobrem letu zamenjal dva kontrolerja (obakrat pod stvarno napako, Mimovrste ni preveč kompliciral).

A temu se tako reče? Jaz imam rahlo drugačen problem, že cca 5. DS, ki ga imam. Levi stick, ko pri igranju dam up, karakter med hojo/tekom šteka.. Hodi, se ustavi, laufa, se ustavi, hodi, laufa... Moteče do amena.. Se to tut šteje za drift? Da stresem controlerje na pult, mater jim...

puginho ::

Kontroler je potrebno odpret pa spucat, nabral se je prah, tudi meni se je podobno dogajalo, na youtubu imaš ogromno videjev, malo je treba bit predviden ampak ni težko

Ma, to sem že počel. Pa je malo bedno, ko je treba vsake toliko to odpirat pa šraufat...:(

Furbo ::

Pa posesaj sobo občasno.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Na to pa nisem pomislil...:|

Zdaj so Neo igre za 8€ na mesec, samo kontroler rabiš.

PS3 gamepad delal od začetka do konca.
PS4 gamepad še vedno dela tako kto na začetku

Za PC gamepad od Logitecha pa sem zamenjal že dva. Zdaj imam tretjega za PC repliko PS4 gamepada.

zlabra ::

dones dobil ps5 za 650 od scalperja, pa ajde, za dvd verzijo okey, drugače mi ponujajo kolkr češ digitalov za 650 na bolhi.

Telekom jih je imel na zalogi glih ene 10-15min na strani, mislim da je bila samo dvd verzija

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zlabra ()

Je kolega kupil na telekomu ja, ampak je šlo samo na firmo. Fizične osebe kao niso mogle kupiti.

kupil v torek dobil danes. Uh sedaj resetirat PS4, počistit prah is spravit konzolo v škatlo. Potem va videt, če bo petka sploh pasala na polico...

Jaz sem jo komaj spravil na polico in ker je tako natlačena notri še grše izgleda.

D3m ::

yayo je izjavil:

kupil v torek dobil danes. Uh sedaj resetirat PS4, počistit prah is spravit konzolo v škatlo. Potem va videt, če bo petka sploh pasala na polico...

Pa v drobovju ga tudi sčisti.
|HP EliteBook|R7 8840U|

kitl76 ::

No pa sem tudi jaz prišel končno do svojega ps5 sicer čisto po srečnem naključju pride pa v torek.8-)

Telekom Slovenije?

:)) Sledim čarovniku za prvi zagon konzole, poslušam screen reader v raznih jezikih, ko prepoznam enega od glasov. Pripada osebi s katero se dobro poznava. Kako je uspela dobiti tezgo pri Sonyu za jezik države, ki premore kakih 100.000 igralcev in verjetno še vsaj pol toliko bralcev in napovedovalcev mi ni jasno. Vsaka čast! Upam, da je bil honorar na nivoju.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Ja vidim, nekateri so se znašli, vzeli dve, eno naprej za 700 čukov, pa so prišli, do nove konzole za 300 čukov.

Vir: Bolha

kje pa so jih vzeli po dve? Bi prej mislil, da gre za konzole iz Bigbang Gangbang loterije.

Se pravi zalog še ne bo kmalu. Mislim na tako zalogo, ko boš šel v trgovino in videl več Ps5 na policah :)

Gatsu in ostali so tudi kar po 2-3 kosa dobili itd.....ostali pa prst v rit.

kitl76 ::

Reaper je izjavil:

Telekom Slovenije?

Konzolko.is v bistvu so po nekem nakučju kolegau poslali mail, da so dobili manjšo količino in da mu omogočijo nakup. On je pred kratkim kupil PRO-ja in se odpovedal nakupu in stem omogočil meni nakup. ČE koga zanima imam ps4 PRO star točno 2 leti odlično ohranjen za 200 EUR.

A niso PRO preveč glasni, kako je s tem? Lokacija?
««
39 / 142
»»