Forum » Pomoč in nasveti » i: Intel Core i5-540M - IGK?
i: Intel Core i5-540M - IGK?
Ijus ::
Zdravo.
Katera grafična je implementirana v ta procesor? Vem, pač, da je Intel HD ampak katera?
Rad bi pogledal na passmark.com za performance, da bom lahko primerjal z AMD R5 M430.
CPU-Z ne pokaže. Izpiše samo Intel HD pa pod revision številko 12.
Ter tudi na ark.intel.com ni tega podatka.
Katera grafična je implementirana v ta procesor? Vem, pač, da je Intel HD ampak katera?
Rad bi pogledal na passmark.com za performance, da bom lahko primerjal z AMD R5 M430.
CPU-Z ne pokaže. Izpiše samo Intel HD pa pod revision številko 12.
Ter tudi na ark.intel.com ni tega podatka.
Veste kaj. Ni treba. Se opravičujem po nepotrebnem odprto temo.
Spomnil sem se, vem, da je tako, da je ta grafična od Intela na passmark.com pod low-to-mid chartom za benchmarke od grafičnih.
Za to AMD R5 M430 piše da ma mark 632. Mislim, da je ta Intel HD po kateri sprašujem al HD 3000 al HD 4000. Je manjši mark kot od te AMD-jeve.
Sem pa pogledal koliko ima mark Intel HD 620 (ki je v laptopu ki me zanima) in ima mark 941 kar je več kot ima ta AMD-jeva.
Zakaj je pol sploh vgrajena? Lahko bi bil laptop cenejši. Al ni tako?
Am. Najbrž te Intel HD 620 implementirane grafične niso v vseh procesorjih enako hitre, ne? Je dejansko boljša kot ta AMD R5 M430?
Laptop, ki me zanima ima vgrajen Intel i5-7200U CPU.
Spomnil sem se, vem, da je tako, da je ta grafična od Intela na passmark.com pod low-to-mid chartom za benchmarke od grafičnih.
Za to AMD R5 M430 piše da ma mark 632. Mislim, da je ta Intel HD po kateri sprašujem al HD 3000 al HD 4000. Je manjši mark kot od te AMD-jeve.
Sem pa pogledal koliko ima mark Intel HD 620 (ki je v laptopu ki me zanima) in ima mark 941 kar je več kot ima ta AMD-jeva.
Zakaj je pol sploh vgrajena? Lahko bi bil laptop cenejši. Al ni tako?
Am. Najbrž te Intel HD 620 implementirane grafične niso v vseh procesorjih enako hitre, ne? Je dejansko boljša kot ta AMD R5 M430?
Laptop, ki me zanima ima vgrajen Intel i5-7200U CPU.
Dej mi vseen povejte kako je s tema dvema grafičnima.
Da bi obe istočasno uporabljal to gre? Kao SLI pa una druga varianta. Gledam za nov prenosnik - neka HP serija, ki ima vgrajeno dedicated pa implementirano v CPU - za premostitev do naslednjega kompa, ki bi bil desktop pa mal oziroma kr precej boljši.
Da bi obe istočasno uporabljal to gre? Kao SLI pa una druga varianta. Gledam za nov prenosnik - neka HP serija, ki ima vgrajeno dedicated pa implementirano v CPU - za premostitev do naslednjega kompa, ki bi bil desktop pa mal oziroma kr precej boljši.
Mah. Glede na to, da S-T propada, bom prej res sam najdel odgovor. Med tem ko čakam morebiten odgovor iščem po googlu.
Riff ::
_koki_ ::
Ta intelova grafična je svetlobna leta oddaljena od vsega kar gledaš in primerjaš, niti do kolen ne seže HD 3000 ali kateri boljši:
http://www.notebookcheck.net/Intel-Grap...
http://www.notebookcheck.net/Intel-Grap...
battlefield: bad company 2 (2010): 1366x768 @ high = 3 fps
ja sem prej videl, k sem neki gledal, na ark.intel.com, da je i5-540m letnik 2010. a bil je 270$ ob launch time-u. porka duš.
ja sem prej videl, k sem neki gledal, na ark.intel.com, da je i5-540m letnik 2010. a bil je 270$ ob launch time-u. porka duš.
a lahk izkoristim temo za še nekaj vprašanj?
am, če ne zamerte, no:
ali hitrost procesorja, torej model procesorja, kaj vpliva na hitrost delovanja iste serije implementirane grafične?
recimo konkretno za Intelove procesorje.
pa še neki bi sprašal, če se komu da odgovorit oziroma bi znal: kako je z hitrostjo Intel HD 620 vs. AMD R5 M430? kera je hitrejša? (se to kaj nanaša na prejšnje vprašanje?). gledam na nemškem geizhals.de, ki je kot pri nam ceneje.si, za hp-jeve prenosnike in vidim, da imajo različni intelovi cpu-ji isto serijo hd implementirane grafične: tako imata i3-7100U in i5-7200U oba HD 620 not.
am, če ne zamerte, no:
ali hitrost procesorja, torej model procesorja, kaj vpliva na hitrost delovanja iste serije implementirane grafične?
recimo konkretno za Intelove procesorje.
pa še neki bi sprašal, če se komu da odgovorit oziroma bi znal: kako je z hitrostjo Intel HD 620 vs. AMD R5 M430? kera je hitrejša? (se to kaj nanaša na prejšnje vprašanje?). gledam na nemškem geizhals.de, ki je kot pri nam ceneje.si, za hp-jeve prenosnike in vidim, da imajo različni intelovi cpu-ji isto serijo hd implementirane grafične: tako imata i3-7100U in i5-7200U oba HD 620 not.
Mah. Glede na to, da S-T propada, bom prej res sam najdel odgovor. Med tem ko čakam morebiten odgovor iščem po googlu.
kdo propada ? slo tech ? no jst nimam tega občutka
sem že dolg časa na slo-techu. kar nekaj let. in se spomnim kako je bilo včasih. včasih sem bil tudi bolj aktiven in tudi bolj sem se spoznal na računalništvo. ... v glavnem: vsak dan kar nekaj člankov/novic na front strani. pa miljon tem v forumu. danes ni več tako. žal je z vsako socialno stvarjo tako - da s časoma zamre in na koncu propade ali vsaj do neke mere propade.
Seljak ::
Pohvalno? Prišel si sem po pomoč in sicer z vprašanji na katera si sam odgovarjaš in na koncu še pljuvaš po Slo-techu. Ja,pohvaliti sem te želel, ker takšnega samostojnega umetnika kot si ti še nisem srečal.
ERROR from my side. the f? i just can't process that IF THEN GO TO oslarije s tvoje strani.
too much for me. i give up. i won't go down. i'll teleport down instead.
prov un (tipičen) SLO-TECH SCREEN i've just got.
too much for me. i give up. i won't go down. i'll teleport down instead.
prov un (tipičen) SLO-TECH SCREEN i've just got.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ijus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik za okrog 700€Oddelek: Kaj kupiti | 1411 (1329) | D3m |
» | Mini pcOddelek: Kaj kupiti | 1460 (1017) | klinker |
» | Radeon R5 M430Oddelek: Strojna oprema | 892 (779) | _koki_ |
» | prenosnik za igranje iger (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8247 (7727) | lacen1234 |
» | Prvič bom sestavil računalnikOddelek: Kaj kupiti | 3102 (2282) | BorutK-73 |