Forum » Kaj kupiti » Prenosnik za okrog 700€
Prenosnik za okrog 700€
Mitch ::
Prijatelj kupuje nov prenosnik za sina, ki ga bo uporabljal za šolo (septembra se vpiše v srednjo šolo za medijskega tehnika). Tipkovnica mora biti slovenska tako da odpadejo prenosniki iz tujine (idealo.de & co). Zanima me, kateri prenosnik bi vi izbrali z najboljšim razmerjem cena/kvaliteta?
Nekako se ogrevam med naslednjima modeloma:
1.ACER Nitro 5 AN515-42-R47U
2.DELL G3 15-3579
Dell je sicer okrog 100€ dražji vendar ima boljši CPU in daljšo garancijo (3-leta). Oba imata sicer dobro diskretno grafično kartico, katera po mojem pride prav pri delu z GPGPU pospešenimi programi (Photoshop?, Premiere?)...
Zgleda zanimiv model. Nekako v rangu ACER Nitro 5 AN515-42-R47U s tem da slednji nima naloženih Windowsov. Morda veš, zakaj imajo nekateri prenosniki samo enoletno garancijo, nekateri pa celo tri (Dell)?
1.ACER Nitro 5 AN515-42-R47U
2.DELL G3 15-3579
Dell je sicer okrog 100€ dražji vendar ima boljši CPU in daljšo garancijo (3-leta). Oba imata sicer dobro diskretno grafično kartico, katera po mojem pride prav pri delu z GPGPU pospešenimi programi (Photoshop?, Premiere?)...
HP ProBook AMD R5 3500U
https://anni.si/prenosni-racunalniki/pr...
Zgleda zanimiv model. Nekako v rangu ACER Nitro 5 AN515-42-R47U s tem da slednji nima naloženih Windowsov. Morda veš, zakaj imajo nekateri prenosniki samo enoletno garancijo, nekateri pa celo tri (Dell)?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mitch ()
D3m ::
Eno je slovenska garancija drugo pa proizvajalčeva.
P. S.
HP ProBook ima aluminjasto ohišje, procesor je pa tam tam z 8300H. Grafična je pa tudi GPGPU.
Moraš pa vedeti, da je AMD 15w čip, Intel pa 45w.
Baterijo bo pokuril prej.
P. S.
HP ProBook ima aluminjasto ohišje, procesor je pa tam tam z 8300H. Grafična je pa tudi GPGPU.
Moraš pa vedeti, da je AMD 15w čip, Intel pa 45w.
Baterijo bo pokuril prej.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
hojnikb ::
baterijo bo kuro isto, ce ga nebo teral :)
nek presezek tele kartice spet niso. ce ti ni do iger, naj bo na prvem mestu hitr cpu.
Oba imata sicer dobro diskretno grafično kartico, katera po mojem pride prav pri delu z GPGPU pospešenimi programi (Photoshop?, Premiere?)...
nek presezek tele kartice spet niso. ce ti ni do iger, naj bo na prvem mestu hitr cpu.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabljen prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 4407 (533) | matobeli |
» | Dilema v prenosniku Asus N71JvOddelek: Strojna oprema | 1301 (922) | hojnikb |
» | Napajalnik HPOddelek: Strojna oprema | 921 (873) | einstein :P |
» | Kupiti prenosnik HP?Oddelek: Kaj kupiti | 3681 (3237) | spirit |
» | Kateri prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1735 (1682) | Alex911 |