Forum » Sedem umetnosti » Usodno vino - kje kupiti
Usodno vino - kje kupiti
flbroker ::
A gleda kdo? A ve kdo ce se kje da kupit DVD ali pa download nanizank? Nisem gledal od zacetka pa bi rad nadoknadil.
yayo ::
Vsakih par dni se vozim skozi kraje kjer se dogaja serija, pa, zanimivo, nihče ne živi tam, ki bi vsaj malo spominjal na like iz serije, ne po imidžu, ne po mentaliteti, ne po narečju
EDIT
Ne po priimkih
EDIT
Ne po priimkih
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
gamer_on_osx ::
hvala @vilonja.
Bi mogoče kdo vedel kje se da dobit še 4 sezono. na linku, ki ga je predlagal @vilonja so zgolj le 3.
Bi mogoče kdo vedel kje se da dobit še 4 sezono. na linku, ki ga je predlagal @vilonja so zgolj le 3.
gendale2018 ::
gamer_on_osx je izjavil:
hvala @vilonja.
nimam linka, ampak jaz sem bil v podobni situaciji s tv dober dan, na voyotu ni blo, poslal sem jim mail ce se da kupit dvdje in niso bli za, na piratsih straneh nisem našel, potem pa končno slučajno na youtube najdem vse dele....
tko da će se nisi, poglej na youtube
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene
čuvajte se žene, bit ćete jebene
gamer_on_osx ::
hvala na vojo je vse, teh 7 eur na mesec ni veliko glede na to kaj ponuja. ...... priporočam!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Netflix, Prime video, itd... imenikiOddelek: Sedem umetnosti | 1107 (996) | 3p |
» | House of Cards (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9389 (4898) | oo7 |
» | Monitor Audio Bronze BX2Oddelek: Zvok in slika | 1773 (1212) | 68bullitt |
» | FringeOddelek: Sedem umetnosti | 5351 (3390) | Jst |