Forum » Pomoč in nasveti » Vrednost starega fotoaparata Nikomat
Vrednost starega fotoaparata Nikomat
11tomi12 ::
Lep pozdrav vsem
Pred kratkim sem našel star fotoaparat v torbici, ki ga je uporabljal oče. Ker ga sploh ne rabimo in leži samo naokoli ga bom dal na ebay. Nimam pa pojma, kolko je kaj vreden skupaj z objektivi, ker se na ebayu prodaja bolj kot ne samo fotoaparat.
Poleg fotoaparata so trije objektivi. Kolk se mi zdi so to: klasični objektiv, zoom-objektiv in široko kotni objektiv.
Če se kdo spozna kaj na to bi bil res vesel kakšne približne cifre! :)
Evo še slike
Hvala in lep pozdrav!
Pred kratkim sem našel star fotoaparat v torbici, ki ga je uporabljal oče. Ker ga sploh ne rabimo in leži samo naokoli ga bom dal na ebay. Nimam pa pojma, kolko je kaj vreden skupaj z objektivi, ker se na ebayu prodaja bolj kot ne samo fotoaparat.
Poleg fotoaparata so trije objektivi. Kolk se mi zdi so to: klasični objektiv, zoom-objektiv in široko kotni objektiv.
Če se kdo spozna kaj na to bi bil res vesel kakšne približne cifre! :)
Evo še slike
Hvala in lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPhone 5S 16g iz iOS 10 nazaj na iOS 9 ?Oddelek: Strojna oprema | 3185 (685) | tiltech |
» | visoko kontrastne fotke brez photoshopa ?Oddelek: Zvok in slika | 1707 (996) | #000000 |
» | Računalnik-TV brezžična povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 3767 (3550) | Yossarian |
» | PDF na PDFOddelek: Programska oprema | 768 (513) | matichy |
» | Nova grafična, črn ekran.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2808 (2410) | hojnikb |