» »

3. teden trumpove administracije

3. teden trumpove administracije

Temo vidijo: vsi
««
42 / 48
»»

Heavy ::

ZaphodBB je izjavil:

Nice fake news jype.

Vzet iz konteksta. Zyklon b ni bojni plin. Posledično njegova trditev drži.
#TeamFelix

jype ::

vostok_1> Dejansko se ti moram opravičit. Nisi nazi, ampak neo-boljševik/neo-stalinist pa odštej Trotskija in Lenina, sta bla mal bolj pusija v primerjavi.

Boš moral še malo več dokumentarcev pogledat, da boš ugotovil, kdo je kdo.

Heavy> Vzet iz konteksta. Zyklon b ni bojni plin. Posledično njegova trditev drži.

Ne, ne drži: Wehrmacht je bojne pline uporabil na več frontah.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

dice7 ::

Skoda ni Trotski takrat prisel na oblast, bi snezinkice se danes si brisale solze

vostok_1 ::

Meh. Tud kot poveljnik armade je bil kar je bil. Polna usta so ga bla.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

ZaphodBB ::

Vir? Kolikor sem jaz bral zgodovine (precej pred današnjo "afero") je bilo rečeno, da so Naciji imeli precejšnje zaloge kemičnega orožja, vendar ga niso uporabili. Menda je Hitler zahteval uporabo bojnih plinov proti koncu - a naj bi ga potem prepričali da ne.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Samael ::

ZaphodBB je izjavil:

Vir? Kolikor sem jaz bral zgodovine (precej pred današnjo "afero") je bilo rečeno, da so Naciji imeli precejšnje zaloge kemičnega orožja, vendar ga niso uporabili. Menda je Hitler zahteval uporabo bojnih plinov proti koncu - a naj bi ga potem prepričali da ne.

http://www.nationalreview.com/corner/44...

the Germans used chemical weapons against Soviet troops in the tunnels at the siege of Kerch in the Crimea in 1942 (Churchill threatened retaliation in kind at the time). Other combatants in the war did, too: the Italians used mustard gas in Ethiopia, and the Japanese used chemical weapons so widely in China that they were still cleaning them up as of earlier this year.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

ZaphodBB> Vir? Kolikor sem jaz bral zgodovine (precej pred današnjo "afero") je bilo rečeno, da so Naciji imeli precejšnje zaloge kemičnega orožja, vendar ga niso uporabili. Menda je Hitler zahteval uporabo bojnih plinov proti koncu - a naj bi ga potem prepričali da ne.

Uporabili so ga na vzhodni fronti, večkrat. Na Wikipediji sicer piše, da so z njim operirale posebne enote SS, jaz sem pa bil pod vtisom, da je bil to Wehrmacht.

Pac-Man ::

https://twitter.com/20committee

Sean "Holocaust Centers" Spicer is the dumbest dumb shit in a White House chock full of them.
http://www.businessinsider.com/sean-spi...
Sean Spicer is neither a Nazi nor a Holocaust denier. He's just a complete blithering idiot. And the President's spokesman. #WINNING

Soon Sean Spicer will be vacationing at a kibbutz to atone for his rampant idiocy. He will still be a clueless moron. Sean Spicer is a USNR PAO and graduate of the Naval War College. Which speaks volumes about our Navy and the worthlessness of NWC "degrees". It has lower academic standards than your local community college. Taxpayers should have questions.

Sean Spicer is morally defective and profoundly stupid. If he's Trump's spox this time tomorrow, you know all you need to about this WH.

FBI wanted a FISA warrant on an SVR agent. No biggie except it was a member of Team Trump.
https://www.washingtonpost.com/world/na...
Page doesn't strike me as the kind of guy who will do well in prison. Time to cut a deal while you can, Carter.

All the while Page was a fully witting agent of the SVR. Fuck this slimy little traitor.
Idiotic—Carter Page, thought to be a Russian agent, likens FBI surveillance of him to FBI surveillance of MLK Jr.
https://www.washingtonpost.com/world/na...

So Nunes/WH game to distract from #KremlinGate was a total, cynical fabrication. Who possibly could have guessed?
http://edition.cnn.com/2017/04/11/polit...
Lajes Creep hasn't merely obstructed justice, he's attacked the bipartisan compact on Congressional IC oversight. This is a sacred trust -- we need honest IC oversight -- which the dumb Trumpist cowpunch has trashed. He deserves prison and lots of it.

Oh? "Such collection regularly targets officials and nationals from Russia, Taiwan, Israel and other countries."
http://edition.cnn.com/2017/04/11/polit...
There's a big #HINT in that quote, if you know how to read the TS/SI tea leaves....

Paulie Walnuts needs to call his lawyers stat. Then have them call the FBI, hat in hand.
http://finance.yahoo.com/news/records-m...
Legit political consultants don't get paid via money-laundering fronts in Belize. If your "consulting" gig involves large payments via oligarchs to offshore fronts, Western intelligence may notice. Consider that a #HINT.

Dear #GOPers: You are tarring the party of Lincoln, TR, Ike, and Ronnie with treason when you defend Trump's indefensible. Don't do it. Reject ideology. Embrace zero-tolerance 4 lies+corruption -- esp involving foreign spies. That'll make Washington smile & save our Republic. George Washington was all about counterintelligence. He would have had at least half the Trump WH shot as traitors, without tears or doubts.

EXCLUSIVE: The IC has lots of TS evidence on Trump's Kremlin ties. Here's why that may not be enough for the FBI.
http://observer.com/2017/04/kremlingate...

Time for some intel #realtalk about why the FBI's investigation of #KremlinGate is moving so slowly. Even if #NSA possesses VENONA 2.0, the #FBI still faces an uphill climb making #KremlinGate stick to Team Trump. BLUF: Unless FBI gets members of Team Trump to flip - we're looking @ you, Paulie Walnuts - #KremlinGate may stall.

Speadge, Jype - Hvala za vir. Duly noted.

No, se prav smo mel mi prav, hitro je treba nazaj kupit Mercator?

jype je izjavil:

No, se prav smo mel mi prav, hitro je treba nazaj kupit Mercator?

Sem poslušal ravno v Ponedeljek eno razpravo na radiu. Teren se že pripravlja. Mercator se vrača domov.

ZaphodBB> Sem poslušal ravno v Ponedeljek eno razpravo na radiu. Teren se že pripravlja. Mercator se vrača domov.

Čestitam, spet boste sami svoji gospodarji! Komaj čakam, da se bom lahko pretvarjal, da je državna lastnina spet moja.

FML

Big, tough guy:

https://twitter.com/KevinRothrock/statu...
Vladimir Zhirinovsky says Trump will be impeached for breaking campaign promises on foreign policy, & he'll toast that day with champagne.

Spomnimo:

vklopi podnapise:

Alkoholizem je težka bolezen.

Vladimir Putin said the US had violated the law in bombing a Syrian airbase and that the level of trust with the US had worsened since Mr Trump took office.

Cestitke Trumpovcem za izvolitev Hillary

Hahahahahaha

Truga ::

Dolan Tormp: Literally worse than Hitlary.

slowclap.gif

This is the future conservatives want:

Konzervativci smo dobili kolone za izstop iz Šengena, progresivci imajo pa odprte meje za migrante.

Vsak je dobil kar je hotel?

Zagor_tenay ::

Koservativci kočemo, da se planet razdeli na dva dela. En del za leve progresivce in muslimane, drugi del planeta pa za vse ostale normalne.

Good luck with that.

xmetallic ::

jype je izjavil:

Ne, ni, ima pa, če zaprosi za mednarodno pomoč. povsem enake pravice kot državljani, dokler ni pravnomočno ugotovljeno, da ni upravičen do mednarodne pomoči po konvenciji ZN o beguncih.

Ne nima enakih pravic kot državljan. Nima volilne pravice. "državljan" v kontekstu definicije demokracije je oseba, ki ima volilno pravico tj. možnost, da izrazi svoje zahteve prek referenuma oz. volitev. Migrant je nima. Njegove zahteve, mnenje v Sloveniji je tako nepomembno kot je nepomembno mnenje katerega koli drugega Zemljana brez slovenskega državljanstva. Če nisi naš nimaš pravice odločat kaj bomo mi počeli, imeli, gradili, rušili, sprejeli, izgnali.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xmetallic ()

jype je izjavil:

Spoštovanje človekovih pravic je norost izključno za tiste, ki naivno verjamejo, da njihovih človekovih pravic ne bo nikoli nihče kršil.

Za svoje pravice se na tleh zahodnih držav prav nič ne bojim. Izborili smo si jih, in jih imamo. Migrantje pa naj svoje izborijo na svojih tleh.

xmetallic> Migrantje pa naj svoje izborijo na svojih tleh.

Tvoje pravice sem izboril jaz. Ti jih nisi, zato jih ne ceniš.

xmetallic> Nima volilne pravice.

Ima pa pravico do enakopravnosti, kar tebe silno boli, ker bi si želel biti partijec med enakimi, pa ne moreš bit, ker pičkic v partijo niso sprejemali.

xmetallic> Če nisi naš nimaš pravice odločat kaj bomo mi počeli, imeli, gradili, rušili, sprejeli, izgnali.

Kdo je naš, se bom odločil jaz, ker sem za to kvalificiran - ti pa ne, ker nisi.

Zgodovina sprememb…

Kdo je naš, se bom odločil jaz, ker sem za to kvalificiran - ti pa ne, ker nisi.

Ti baje sploh ne živiš na rodni grudi. Brigaj se za Švedsko. Le kam boš pobegnil, ko bo Vikinge srečala pamet in bo Odinova vojska naredila red na Švedskem.

Zagor_tenay> Ti baje sploh ne živiš na rodni grudi. Brigaj se za Švedsko. Le kam boš pobegnil, ko bo Vikinge srečala pamet in bo Odinova vojska naredila red na Švedskem.

Moja domovina je EU. To, da se nekateri veselite, da bo razpadla, gre izrazito na roke vašemu ideološkemu šefu. ZaphodBB se tako kislo smeji, ker zelo dobro ve, kaj je fašizem in kako razpad EU vpliva nanj.

arnecan1 ::

Zagor_tenay je izjavil:

Koservativci kočemo, da se planet razdeli na dva dela. En del za leve progresivce in muslimane, drugi del planeta pa za vse ostale normalne.

Moje mokre sanje.

Saj je tvoj svet (beri: evropa) ze razdeljen na zahod in vse ostale normalne. Moznosti imas ampak pazi ker baje se tam ne obnasajo prevec ok do migrantov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dice7 ()

konspirator ::

Takega zahoda, kjer na ulici dnevno vidiš do zob oborožene vojake, kjer multikulturni tovornjaki vozijo v množice, si ne želim.
--

Colt1911 ::

jype je izjavil:

Zagor_tenay> Ti baje sploh ne živiš na rodni grudi. Brigaj se za Švedsko. Le kam boš pobegnil, ko bo Vikinge srečala pamet in bo Odinova vojska naredila red na Švedskem.

Moja domovina je EU. To, da se nekateri veselite, da bo razpadla, gre izrazito na roke vašemu ideološkemu šefu. ZaphodBB se tako kislo smeji, ker zelo dobro ve, kaj je fašizem in kako razpad EU vpliva nanj.

Tista EU , ki obstaja od 1992 , mi pa smo člani šele od 2004? Ja pol pa ni čudno da se ti je zasuknal , ko si pa moral 20 let živeti brez domovine.:))
Vsakemu bi se !:))

konspirator je izjavil:

Takega zahoda, kjer na ulici dnevno vidiš do zob oborožene vojake, kjer multikulturni tovornjaki vozijo v množice, si ne želim.

Potem ga pa nehaj sponzorirati in nasedat propagandi

Kakšni propagandi ?
Da je z uvoženimi Ahmedi nekaj hudo narobe, ker nikjer niso zadovoljni ter fojbajo sebe in druge ?

Ko se bodo v Litvi, Madžarski in Poljski začeli razstreljevati budisti in hare krišnovci, potem bom verjel tudi rtvslo in cnn-u.
--

Zgodovina sprememb…

Colt1911> Tista EU

ki že več kot 20 let skrbi za to, da profesionalci v miru lahko delamo, zarukani kmetavzi nas pa pri tem ne ovirate preveč. Ja, tista.

konspirator> uvoženimi

Takoj, ko izjaviš to besedo, si avtomatično diskvalificiran iz argumentirane debate.

konspirator> Ko se bodo v Litvi, Madžarski in Poljski začeli razstreljevati budisti in hare krišnovci, potem bom verjel tudi rtvslo in cnn-u.

Dokler se kristjani, je pa vse OK, al kako?

Zgodovina sprememb…

Takoj, ko izjaviš besedo kristjani, si avtomatično diskvalificiran iz argumentirane debate.
--

mtosev ::

gledam trumpa na cnnu in spet trolla.
pravi, da bo svet boljši za življenje ko bo njegov mandat končan. troll
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

konspirator je izjavil:

Ko se bodo v Litvi, Madžarski in Poljski začeli razstreljevati budisti in hare krišnovci, potem bom verjel tudi rtvslo in cnn-u.

2016 Budapest bombing @ Wikipedia
http://www.thenews.pl/1/9/Artykul/29869...

Zal ni religije navedene ampak zgledajo "nasi"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dice7 ()

ki že več kot 20 let skrbi za to, da profesionalci v miru lahko delamo

Profesionalec iz Soroševega Open Society???

Zagor_tenay> Profesionalec iz Soroševega Open Society???

Ne bi razumel, če bi ti poizkusil razložiti, kaj počnem.

Zagor_tenay je izjavil:

that will never happen. čudne/zanimive želje maš.

mtosev> that will never happen. čudne/zanimive želje maš.

Komot se preseli v Savdsko Arabijo - tam je zanj raj. Religije, razen religije miru, so prepovedane, ženske vedo, kje jim je mesto, tujcev ne marajo, če kogarkoli dobijo z drogo, ga obesijo. Vse, česar si želi.

krščanov ni v Ksa? sranje od države

Accurate religious demographics are difficult to obtain in Saudi Arabia[1] but while all citizens are considered Muslims by the state, there are believed to be at least 1.5 - 2 million Christians living in the country.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

mtosev> Accurate religious demographics are difficult to obtain in Saudi Arabia[1] but while all citizens are considered Muslims by the state, there are believed to be at least 1.5 - 2 million Christians living in the country.

Seveda živijo tam, ampak ne delajo problemov kot na Madžarskem, ker so prepovedani.

arnecan1 ::

dice7 je izjavil:

konspirator je izjavil:

2016 Budapest bombing @ Wikipedia
http://www.thenews.pl/1/9/Artykul/29869...

Zal ni religije navedene ampak zgledajo "nasi"

Psihopate in umsko bolne ljudi najdeš vsepovsod po svetu. Ne rabiš pa uvažati voznikov, ki vozijo po pločniku.

Kar se tiče Savdske Arabije, a to je tista dežela, kje ženske ne smejo voziti motornih vozil?

arnecan1> Psihopate in umsko bolne ljudi najdeš vsepovsod po svetu.

Abejžno.

arnecan1> Ne rabiš pa uvažati voznikov, ki vozijo po pločniku.

Komot torej EU spremenimo v Savdsko Arabijo in izvozimo vse vernike, ki niso prave vere, pa bomo imeli mir. Vero, ki je prava, bom seveda določil jaz.

arnecan1> Kar se tiče Savdske Arabije, a to je tista dežela, kje ženske ne smejo voziti motornih vozil?

Ja, tista. Raj za konzervativce, ki itak veste, da je ženski mesto za šporgetom, ne pa v avtu.

dice7 je izjavil:

Poljak deluje precej poskinjen

http://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/wr...

Eh, zlato je hotel. Gtranslejt:

Technology student Paweł R. demanded 120 kilograms of gold for the "disarmament" of the four bombs he had set up in Wroclaw. After 30 kilograms for a bomb - Wroclaw prosecutors say. With information about bombs, he called on the morning of the 112 emergency phone on May 19. Several hours later the same man was scheduled to load a homemade bus on line 145.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pac-Man ()

vostok_1 ::

jype je izjavil:

Komot torej EU spremenimo v Savdsko Arabijo in izvozimo vse vernike, ki niso prave vere, pa bomo imeli mir. Vero, ki je prava, bom seveda določil jaz.

No no jype. Ni potrebe, da tako javno razglašaš tvojo politično agendo. Jo že poznamo.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Berserker ::

jype je izjavil:

Propad je nevprašljiv, ker je unija gnila kot SFRJ. Vprašanje je, ali bo sledilo hitro sesutje po eskalaciji določenih dogodkov ali pa se bo vleklo kot Zahodno Rimsko cesarstov.

EU je bila dobra dokler je trajala. Trajala je dokler je spoštovala pravice državljanov. Ne tujcev, ne migrantov temveč državljanov. Pravico do varne države, pravico da sami določimo kdo sme vstopiti v EU in kdo ne, pravico da se naš denar ne zlorabi za financiranje nepovabljenih prišlekov, itd. EU je preživela že veliko turbulenc, od finančne krize, do padca gospodarstev, množične brezposelnosti. Migrantje pa so za EU birokrate enostavno prevelik zalogaj. Ljudje se počutijo ogroženi zaradi migrantov bistveno bolj kot so se počutili po finančni krizi leta 2008, izgubi delovnih mest. In vedno bo tako. Tega liberalci nikdar ne boste spremenili ker je to v "krvi" vsakega naroda, nagon po obstoju, nagon po prevladi. Zato se za Evropo ne bojim. Nekaj let bomo morali še prenašati nepovabljene, a ko enkrat poči ne bo tega stroja ustavil nihče več. Ker ga nima kdo, saj smo si prebivalci zahodnih držav po vprašanju migrantov enotni - nočemo jih.

Američane je že srečala pamet, saj so zavrnili liberalno agendo na volitvah. Trump ni ravno za zgled je pa vsekakor bolje kot liberalna propaganda in destruktivna politika do zahodnih narodov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xmetallic ()
««
42 / 48
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dr. Drumpflove (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Problemi človeštva
1787267896 (227915) OmegaBlue

Več podobnih tem