Forum » Programska oprema » Firefox štekanje ob prenašanju
Firefox štekanje ob prenašanju
forplan ::
Ko določim za download katerokoli datoteko mi začne firefox zelo štekat, je zelo počasen tako da ni možno delati skoraj nič (novi tab odpira 30s). Pojavlja se zadnji mesec tako da ne vem kaj bi to povzročilo.
Takoj ko je prenos končan dela spet kot je treba. Zmeraj prenašam na namizje. Hitrost prenašanja je v redu.
Poizkusil sem že:
- čiščenje preteklih prenosov
- posodobitev
- onemogočene dodatke (zagon brez dodatkov)
- čiščenje predpomnilnika
Ideje? :)
Takoj ko je prenos končan dela spet kot je treba. Zmeraj prenašam na namizje. Hitrost prenašanja je v redu.
Poizkusil sem že:
- čiščenje preteklih prenosov
- posodobitev
- onemogočene dodatke (zagon brez dodatkov)
- čiščenje predpomnilnika
Ideje? :)
da se strinjam
Imam isti antivirus že leto dni, nisem kaj posodabljal programa...
Sem izklopil probal, pa ni nič bolje
Sem izklopil probal, pa ni nič bolje
da se strinjam
konspirator ::
https://support.mozilla.org/t5/Install-...
Naredi nov firefox profil in testiraj.
Če je enako, potem je lahko hdd (CrystalDiskInfo za stanje hdd).Ali kakšen windows update.
Kateri os uporabljaš ?
MS IE, chrome, firefox portable tudi blokira ob prenašanju ? Ali ko izbereš neko drugi ciljno destinacijo za prenose ?
Testiraj obnašanje tudi v "safe mode with networking".
Naredi nov firefox profil in testiraj.
Če je enako, potem je lahko hdd (CrystalDiskInfo za stanje hdd).Ali kakšen windows update.
Kateri os uporabljaš ?
MS IE, chrome, firefox portable tudi blokira ob prenašanju ? Ali ko izbereš neko drugi ciljno destinacijo za prenose ?
Testiraj obnašanje tudi v "safe mode with networking".
--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
Hvala :)
Pomagalo je tisto prvo, sem naredil novi profil in dela v redu.
Zakaj je prejšnji profil šteko je pa drugo vprašanje :)
Pomagalo je tisto prvo, sem naredil novi profil in dela v redu.
Zakaj je prejšnji profil šteko je pa drugo vprašanje :)
da se strinjam
konspirator ::
V prvotnem profilu za začetek disablaj vse extensione & plugine** in testiraj.
Če neha štekati potem postopoma omogočaj ** in vsakič ponovno zaženi browser, dokler ne najdeš krivca.
Če neha štekati potem postopoma omogočaj ** in vsakič ponovno zaženi browser, dokler ne najdeš krivca.
--
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 36350 (10817) | kow |
» | Nenormalno počasen internet - pomočOddelek: Omrežja in internet | 5751 (5233) | --MiRaLdInJo |
» | Youtube zamrzne po parih sekundahOddelek: Pomoč in nasveti | 957 (861) | FeniksX |
» | Problem pri zaganjanju iger !!Oddelek: Pomoč in nasveti | 731 (597) | Bolf3nk |
» | Mozilla FireFox 0.9 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7244 (7244) | NoUse4AName |