» »

Boot cd

Boot cd

freserovski ::

No, zadeva je sledeča :d
naredil sem si boot cd s pomočjo diskete in nanj zapisal par datotek za flash biosa. Toda, ko se mi računalnik zažene iz cd-ja in hočem zagnat awdflash ni tistih datotek nikjer na cd-ju, so samo tiste, ki bi kao naj bile na zagonski disketi.
Poiskusil sem tudi z enim drugim boot cd-jem, ko ma gor ntfsdos (da lahko iz dosa pregledujem diske) in poskušal flashati iz diska, vendar se vse skupaj ustavi!
Kako se bi dalo to naredit?
Btw disketnika nimam več...
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
  • polepsal: Predator ()

Predator ::

"katero" boot disketo si uporabil?

sash ::

klub temu da nimaš Floppya not se ti ko bootneš z CD-ja po defoltu postavi konzola v a:/ in če boš tam napisal dir tega nebo gor, tako da moraš tam preverit če dir-aš pravi direktorij (CD pogon), ker tud v navideznem disku so not vsi fileti iz zagonske.
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Lith ::

jaz si najprej naredim disketo, na njo posnamem še tiste programe (NC, smartdrv, CD drajverje) in jo potem z WinImage dam nazaj na disk, potem pa v Nerotu BOOT cD in tam nastavim Floppy emulation ... in dela
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

Red_Mamba ::

daš disketo v disketnik, prazen CD v CDRW. Potem pa daš v nerotu boot cd. Daš da ti zapeče, samo ne zapri CD-ja. Ko ti zapeče daš continue multisesion, CD ti bo pokazalo da je prazen, ampak je boot disketa še vedno gor. Sedaj lahkla dopečeš še 700Mb podatkov. In imaš boot disk s programi ki jih potrebuješ

freserovski ::

Ravno to sem tudi naredil, sicer sem mel RW-ja, ampak pomoje nebi smelo bit razlike. No zadevo sem že rešil, tako, da sem flashal kar iz windows-ov:D , sem našel nek programček Winflash, sicer je pisalo uporaba na lastno odgovornost....toda je delovalo, tako kot mora :)
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Flashanje BIOSa

Oddelek: Pomoč in nasveti
274362 (4165) jackorsen88
»

Kako do MSdosa brez disketnika?

Oddelek: Pomoč in nasveti
151370 (1121) T(he) Boss
»

Kako nredit "boot CD"?

Oddelek: Programska oprema
163391 (3186) Sims
»

Postavitev sistema

Oddelek: Pomoč in nasveti
452280 (1651) BlackHole
»

bootable

Oddelek: Pomoč in nasveti
71135 (980) Jolando

Več podobnih tem