Forum » Šola » Gradivo za maturo oz. katalog snovi
Gradivo za maturo oz. katalog snovi
mega_n00b:) ::
Zdravo maturantje
Jaz sem sedaj naredil poklicno maturo (zelo dobro sem pisal, hehe, vsaj po občutku ) ker pa bi rad šel na UNI še grem zdaj celotno maturo opravit v jesenskem roku...
Zdaj pa bi rad če ima kdo kakšne zapiske ki jih ne potrebuje več oz. da mi jih posodi za par dni da bi si skopiral. Super bi bilo če bi bil iz MB.
Predmeti ki me zanimajo so
MAT
SLO
NEM
ANG
ZGO
Vse osnovna raven...
če bi bil tolk dober in mi posodil kakšno gradivo mi prosim napiši na fairplay_@gmx.net
Many THX
Jaz sem sedaj naredil poklicno maturo (zelo dobro sem pisal, hehe, vsaj po občutku ) ker pa bi rad šel na UNI še grem zdaj celotno maturo opravit v jesenskem roku...
Zdaj pa bi rad če ima kdo kakšne zapiske ki jih ne potrebuje več oz. da mi jih posodi za par dni da bi si skopiral. Super bi bilo če bi bil iz MB.
Predmeti ki me zanimajo so
MAT
SLO
NEM
ANG
ZGO
Vse osnovna raven...
če bi bil tolk dober in mi posodil kakšno gradivo mi prosim napiši na fairplay_@gmx.net
Many THX
- spremenil: mega_n00b:) ()
DavidJ ::
Glede na to, da nekateri, ki so končali tehniško ali strokovno šolo, gredo v maturitetni tečaj za celo leto, ti lahko rečem le veliko sreče.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Ziga Dolhar ::
Dejansko -- tudi sam sem lansko leto načrtoval nekaj podobnega kot ti, sem letos kar zelo vesel, da sem šel na maturitetni tečaj ...
... Zelo.
... Zelo.
https://dolhar.si/
Ziggga a bi mi lahko posodo kakšno gradivo?
Ja saj je to res skoraj misssion impossible ampak v 2 mesecih se da OGROMNO naučit če se res dela...
če se le spomnim kolko se da naučit v 1 noči potem bi mel tudi 1 mesec dovolj
EDIT - ravno kar sem videl da si vzel ekonomijo na maturi... tud jaz bom zamenjal zgodovino za ekonomijo, ker ekonomija mi laufa kot po maslu :D
Ziggga, res bi te prosil če bi lahko kaj posodil, če želiš ti kaj zastavim tako da se ni treba bati da nebi vrnil zapiskov (2-3 dni skopiram pa vrnem 100%)
usmili se me
Ja saj je to res skoraj misssion impossible ampak v 2 mesecih se da OGROMNO naučit če se res dela...
če se le spomnim kolko se da naučit v 1 noči potem bi mel tudi 1 mesec dovolj
EDIT - ravno kar sem videl da si vzel ekonomijo na maturi... tud jaz bom zamenjal zgodovino za ekonomijo, ker ekonomija mi laufa kot po maslu :D
Ziggga, res bi te prosil če bi lahko kaj posodil, če želiš ti kaj zastavim tako da se ni treba bati da nebi vrnil zapiskov (2-3 dni skopiram pa vrnem 100%)
usmili se me
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mega_n00b:) ()
Ziga Dolhar ::
Ekonomija ... je lahka, da, vendar ti ne zagotavljam, da na maturi ne boš znorel ;-). Druga pola je bila meni morilska -- v dveh urah in pol sem komaj odgovoril na vseh 6 strukturiranih vprašanj (hint: za odgovor dobiš 1 točko, popisati moraš pol strani; drugič je naloga vredna več točk, prostora veliko manj ipd ...) in oba eseja (Dovolijo ti stran in pol; skoraj tričetrt strani so pa dolga že sama navodila za posamezen naslov ;). Dejansko zahtevajo preveč, da bi lahko vsako od stvari tudi globlje razložil).
Za gradivo mi pošlji mejl.
p.s.: sem iz Tržiča.
Za gradivo mi pošlji mejl.
p.s.: sem iz Tržiča.
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
ja tile eseji so pa res malo čudni, meni osebno se zdijo povsem odveč
če se sploh česa "bojim" pri ekonomiji so to te zadevce... kr te zelo omejijo (premalo ne smeš nikakor napisat, preveč pa tud ne :D)
check your mail Zigga :D
če se sploh česa "bojim" pri ekonomiji so to te zadevce... kr te zelo omejijo (premalo ne smeš nikakor napisat, preveč pa tud ne :D)
check your mail Zigga :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peti predmet dodatnoOddelek: Šola | 3902 (3611) | St235 |
» | Vrnitev v šoloOddelek: Šola | 6389 (5385) | para! |
» | Katera dokazila obstajajo poleg šole?Oddelek: Loža | 2152 (1953) | Daren |
» | Matura 2007Oddelek: Šola | 4435 (3301) | t3hn0 |
» | A se je kdo letos prijavo na FRI (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 8295 (6395) | grmek |