» »

Nenavadne težave v Win XP Pro!

Nenavadne težave v Win XP Pro!

kuntek ::

Naenkrat imam nenavadne težave z Win XP. Nonstop se pojavljajo neki errorji in ponavadi so vedno drugi z različnimi programi.
Ponavadi se začne, ko hočem spostavit ADSL povezavo in se pojavi nek "ethernet.exe error" in zadeva ne deluje (ponavadi pomaga reset računalnika). Nato se pojavlja še ogromno drugih problemov, recimo z outlookom, ki enkrat dela enkrat ne, explorer.exe mi zmrzne in nič več ne dela (spet reset), naenkrat izginejo vse ikone iz ekrana in jih ni po več minut..... večkrat na teden blue screen,.....
Errorji se pojavljajo v neznanem zaporedju in nimam pojma kako se jih naj znebim (razen formata).
Kako naj ozdravim moje XPje???

Dusko ::

Predvidevam ,da si uporabil kakšen norton Systemworks ,ker sem sam imel takšne in podobne težave potem ko mi je ta program "popravil" napake na disku.V bistvu ko sem hotel na internet mi je pisalo da nimam pravilno nameščenega TCP/IP protokol reset je včasih pomagal včasih še to ne in je pomagalo da sn obnovil sistem na zgodnji čas.
Drugače pa sem se tudi na koncu trudil s repair console na win xp cd-ju.Ampak na koncu sn seveda napisal tisto čudežno besedo format c :)
Ker so se težave stopnjevale in ni bilo pomoči.
Mogoče probaj pogledat ,če imaš kaki virus samo to dvomim.Ali pa napiši če si kakšen program za popravljenje registra ali česa podobnega uporabljal.
Drugače pa veselo na delo s formatiranjem

Samson ::

Predvidevam, da imas navit racunalnik...Malce ga odvij, glede na danasnje vrocine, mogoce celo pomaga...Izboljsaj hlajenje in prezracevanje kiste.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Ne uporabljam nobenega Nortonovega programa, nobenega Reg editorja, virusov ni, računalnik pa ni navit in tudi vroče mu ni.
Verjetno bo res pomagal samo format, samo.....

budi ::

...samo prej boš rabu pekača da si boš vse svoje podatke zapeku na cdje.

bradek ::

Low Level Format vedno pomaga :>

hvala Budi... jaz sem pa milil, da bom lahko posnel na diskete!!! >:D

Low Level Format???? Zakaj? Saj nimam problemov z diskom.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Del diska pokvarjen

Oddelek: Strojna oprema
353863 (2762) k4vz0024
»

Lahko nihanje napetosti povzroči nastanek bad sectorjev?

Oddelek: Pomoč in nasveti
162043 (1803) Tomay
»

Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsow

Oddelek: Operacijski sistemi
443121 (2359) xpozed
»

Disk se ne da ...

Oddelek: Strojna oprema
221431 (1132) goku :)
»

Problem Hard disk za strokovnjake za win2k