Forum » Pomoč in nasveti » ASUS tipkovnica X552C
ASUS tipkovnica X552C
krastača ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim se mi je zdogila nesreča pri laptopu in sem tipkovnico namočila. Četudi sem hitro reagirala mi določene tipke več ne delajo, kot je G, T in še par. Tipkovnico sem probala prvo uninštalirati in inštalirati nazaj. Nato sem sem operacijski sistem z nova naložila, in s tem preverila da je napaka res v hardweru. Sedaj mi preostane le, da najdem ustreznega serviserja, kjer bi mi za normalno ceno naročil novo tipkovnico in jo zamenjal.
Na osnovi googla sem videla, da obstaja servisiranje asus leptopov v Mariboru na Ul. Heroja Nandeta 37. Preko emaila, sem kontaktirala serviserja in dobila podatek, da bi me zamenjava celotne tipkovnice prišlo 100 eurov. A je to mogoče?
A mi lahko kdo iz Maribora priporoča kak servis, kjer me nebi oropali?
Kristina
Pred kratkim se mi je zdogila nesreča pri laptopu in sem tipkovnico namočila. Četudi sem hitro reagirala mi določene tipke več ne delajo, kot je G, T in še par. Tipkovnico sem probala prvo uninštalirati in inštalirati nazaj. Nato sem sem operacijski sistem z nova naložila, in s tem preverila da je napaka res v hardweru. Sedaj mi preostane le, da najdem ustreznega serviserja, kjer bi mi za normalno ceno naročil novo tipkovnico in jo zamenjal.
Na osnovi googla sem videla, da obstaja servisiranje asus leptopov v Mariboru na Ul. Heroja Nandeta 37. Preko emaila, sem kontaktirala serviserja in dobila podatek, da bi me zamenjava celotne tipkovnice prišlo 100 eurov. A je to mogoče?
A mi lahko kdo iz Maribora priporoča kak servis, kjer me nebi oropali?
Kristina
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8.1 zmrzuje ob prenašanju podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 3798 (3042) | simon7426 |
» | Trgovina SO d.o.o.Oddelek: Kaj kupiti | 5644 (4566) | solatko |
» | Pokvarjen kontakt za tipkovnico na prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 1772 (1678) | icebreaker |
» | pofuk.. comtronOddelek: Kaj kupiti | 5296 (2742) | x45 |
» | Asus A7DOddelek: Strojna oprema | 1182 (985) | poule |