Forum » Zvok in slika » TotalTV in DreamBox
TotalTV in DreamBox
veso266 ::
Dober dan ker se je babu tudi ujela v ProPlus mrzlico (beri: POPTV in KANAL A nista več navoljo na DVB-T in ona bi to rada gledala) sem razmišljal da bi imela satelitsko televizijo, ker sta POP TV in KANAL A navoljo samo na TotalTV sem razmišljal da bi si na bolhi kupila en satelitski krožnik (a kdo ve kje se da dobit kakšnega s premerom 1m, na bolhi so največ 80cm kar je mal) in sateliski sprejemnik + totalTV dekodirno kartico, ker TotalTV sprejemnika ne maram (pa še vedno sem hotel imeti DreamBoxa) (ima ga 2 dedek in ni nič odprtokoden in se ga ne da nič kostumizirat) me zanima če se sedaj že da gledat TotalTV programe z dreamboxom (ker bi satelitska bila začasno (saj je v planu potek odptike (optiak je 10m od hiše in samo kabel bi bilo treba napeljat v hišo, kar lahko kakšen mesec traja) bi potem ko bi se zamenjala z IPTelevizijo jaz z dreamboxom in krožnikom lovil FTA programe (ali se pa malo s CardSharingom in drugimi bombončki, ki jih dreambox nudi igral)
zdej če se totalTVja ne dal gledat z DreamBoxom me zanima ali je še kakšen tako odprt SAT sprejemnik kot je dreambox, ki bi TotalTV podpiral
Hvala za odgovor in Lep pozdrav
zdej če se totalTVja ne dal gledat z DreamBoxom me zanima ali je še kakšen tako odprt SAT sprejemnik kot je dreambox, ki bi TotalTV podpiral
Hvala za odgovor in Lep pozdrav
Why do you need an e signature if everyone can delete it
meho7 ::
Ne vem ce bo to slo - TOTAL tv ima uparjeno kartico na receiver. Preko Cx tudi ze dolgo ne gre
OldSkul ::
Nič ne dela, TotalTV nima CI modula, kartica pa ne dela drugod. Škoda - jaz sem TotalTV kar odjavil zaradi tega. Že kar nekaj časa nazaj.
sam POP TV pa Kanal A sta pa sam na TotalTV (le zakaj nista še na SKYju?)
kako je pa če se vežeš a ne dobiš pol enega SAT sprejemnika zastonj? (ker ima babi 2 TVja bi bil drugi še vedno lahko dreambox za potem)
kako je pa če se vežeš a ne dobiš pol enega SAT sprejemnika zastonj? (ker ima babi 2 TVja bi bil drugi še vedno lahko dreambox za potem)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: veso266 ()
OldSkul ::
Ja, zraven dobiš njihov sprejemnik. Logično, kako bi sicer gledal njihove kanale?
Skyja ni v Sloveniji.
Skyja ni v Sloveniji.
@OldSkul kdaj pa lahko totalTV odjaviš? (verjetno je kakšna vezava?)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pri katerem operaterju vzeti najceneje net in TV?Oddelek: Omrežja in internet | 3136 (2327) | Gagatronix |
» | Satelitska TV - čiste osnove, kaj potrebujem, programi... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12462 (8036) | Scorpy84 |
» | TotalTV in neuporaben set-top boxOddelek: Loža | 7300 (3294) | Scorpia |
» | Nastavitve za monoblock na LG TV?Oddelek: Zvok in slika | 968 (876) | Scorpia |
» | Total TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14062 (12160) | fulgur |