Forum » Pomoč in nasveti » zakaj ne dela d3d???
zakaj ne dela d3d???
Korencek ::
Kaj bi blo to?
Igrce ki uporabljajo d3d ne delajo. večina igrc(F1,Insane truck racing,..skor vse za d3d) se, ko se zaženejo, preprosto pokažejo za 1 sek, potem pa me vrže ven iz igrce. Zadnjič sem opazil da ko stisnem alt+ctrl+del in potem grem nazaj na to igrco (preko alt+tab ne gre) se katera odloči delat. Pri F1 2002(al neki takega) pa mi celo javi napako da ne najde d3d..... plus tega da mi ne more zagnati dx-diag(pri nekaterih testih mi izpiše da je blo prekinjeno na uporabnikovo željo)...
pol pa je še to, ko špilam re-volt, se včasih avteki vozijo po zraku, pri mercedez benz truck racing pa več tekstur ni kot pa da so...
preprosto, zakaj ne dela d3d?? (open gl dela brez problemov(quake,...) )
imam :
msi 6330 (updatan bios, najnovejši drajverji za plato)
geforce 4 mx440 (isto dela na gf2mx400) (tudi preizkušeno z vsemi detonatorji)
256 rama
win xp pro (brez sp1)
Igrce ki uporabljajo d3d ne delajo. večina igrc(F1,Insane truck racing,..skor vse za d3d) se, ko se zaženejo, preprosto pokažejo za 1 sek, potem pa me vrže ven iz igrce. Zadnjič sem opazil da ko stisnem alt+ctrl+del in potem grem nazaj na to igrco (preko alt+tab ne gre) se katera odloči delat. Pri F1 2002(al neki takega) pa mi celo javi napako da ne najde d3d..... plus tega da mi ne more zagnati dx-diag(pri nekaterih testih mi izpiše da je blo prekinjeno na uporabnikovo željo)...
pol pa je še to, ko špilam re-volt, se včasih avteki vozijo po zraku, pri mercedez benz truck racing pa več tekstur ni kot pa da so...
preprosto, zakaj ne dela d3d?? (open gl dela brez problemov(quake,...) )
imam :
msi 6330 (updatan bios, najnovejši drajverji za plato)
geforce 4 mx440 (isto dela na gf2mx400) (tudi preizkušeno z vsemi detonatorji)
256 rama
win xp pro (brez sp1)
Korencek ::
Ja, sem probal direct x 7, 8, 9
probal dve grafični kartici, xp-je že trikrat inštaliral...
probal dve grafični kartici, xp-je že trikrat inštaliral...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšne rezultate ste dosegli pri navijanju grafičnih s čipom NVIDIA TNTOddelek: Navijanje | 910 (790) | Nigga |
» | OC-anje ABIT KT-7A: <b>Update</b>Oddelek: Navijanje | 1335 (1029) | morphling1 |
» | Detonatorji gredo naprej, brez pogledov nazaj!Oddelek: Zvok in slika | 1016 (911) | element |
» | Mercedes-Benz TruckracingOddelek: Igre | 946 (828) | Polde |
» | Fora overclockanja....?Oddelek: Navijanje | 1830 (1464) | Dax |