Forum » Loža » Domače gojenje šampinjonov
Domače gojenje šampinjonov
M-XXXX ::
Ima kdo izkušnje z domačim gojenjem šampinjonov (varijanta v naprej pripravljeni "mešanici" humusa, zemlje, gliv,...) uglavnem komplet? Ter kje se to splača kaj kupit? Našel sem tole http://www.goba.eu/ponudba/gojenje-gob/... pa se mi zdi hudičevo veliko denarja, za kilo prsti. Dejansko iz tega na koncu zraste zgolj 700g gob?
N0t0ri0us ::
v lidlu ali hoferju imajo občasno tak komplet za 4€ iz katerega naj bi dobil 700g gob. Sem ga kupil nedolgo nazaj ampak bi moral vlažiti zemljo s šprico in ne zalivati. Zemlja se je zbila in postala presuha zato nisem dobil ravno 700g šampinjonov kot naj bi jih. Pri kolegici so pa kupili 4 škatle in so imeli celo veselico :D
negotiator ::
v lidlu ali hoferju imajo občasno tak komplet za 4€ iz katerega naj bi dobil 700g gob. Sem ga kupil nedolgo nazaj ampak bi moral vlažiti zemljo s šprico in ne zalivati. Zemlja se je zbila in postala presuha zato nisem dobil ravno 700g šampinjonov kot naj bi jih. Pri kolegici so pa kupili 4 škatle in so imeli celo veselico :D
A kaj veš, kdaj bodo spet imeli?
All easy problems have already been solved.
N0t0ri0us ::
ne ne vem. mogoče piše kaj na njihovi strani. Spremljal posebno ponudbo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: N0t0ri0us ()
telexdell ::
Kilogram šampinjonov dobim za 2..3 €, za zmes iz katere bi naj dobil 0,7 kg pa naj dam 4€. Pa še strah me mora biti, da mogoče ne bo kaj zraslo.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
blackbfm ::
v bistvu je gojenje gob bolj zabavno in cenejše če se ga sam lotiš kot če se greš neke growkite
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gojenje gobOddelek: Loža | 4970 (4295) | Vanich |
» | Radioaktivnost v začetku mesecaOddelek: Loža | 4989 (3732) | slotechar |
» | "Poslovne" idejeOddelek: Loža | 4676 (4193) | boss-tech |
» | Fungi from scratch, optimizacija s SEOMoz in Žalec, kot ga še niste videliOddelek: Novice / Kiberpipa | 3459 (2750) | brodul |
⊘ | Nore gobice v naravi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 42332 (29801) | Gandalfar |