Forum » Zvok in slika » Nov cd/DVD predvajalnik, star sound receiver
Nov cd/DVD predvajalnik, star sound receiver
mersault ::
Živjo, sem precejšen laik na tem področju, zato upam, da bom znal prav vprašati. Imam star Yamahin stereo receiver (RX-396RDS), ki je imel priklopljeno CD player komponento (CDX-396). Ta komponenta se je pokvarila in zdaj razmišljam o zamenjavi. Glede na to, da je tehnika šla že precej naprej, bi želel da predvaja mp3 formate, iz usbja, iz smartphona,... Ko sem iskal primerno komponento, sem opazil Yamaho BDS681BL, ki omogoča vse to + predvaja tudi DVDje in Blue Raye (kar tudi iščem). Zanima me:
1. ali je ta naprava združljiva z mojim sound receiverjem?
2. ali bi moral kupiti tudi novejši sound receiver?
3. ali obstaja kakšna boljša varianta?
1. ali je ta naprava združljiva z mojim sound receiverjem?
2. ali bi moral kupiti tudi novejši sound receiver?
3. ali obstaja kakšna boljša varianta?
Gapi ::
Če rabiš samo zvok potem mora imeti reciver Line-in vhod (CD in) ali optični vhod. če pa želiš še sliko da preklaplaš med izvori potem pa rabiš še HDMI. Tvoj reciver ima (CD in) tako da muzko boš lahko poslušal v stereo izvedbi. Torej dva zvočnika. Če bi pa želel še kaj več bo pa potrebno v šoping.
Edit: Tale blueray player ima Audio izhod tak kot ga ti rabiš. Ti pa predlagam da mogoče počasi investiraš v kak Home theater zadevo. Tako boš lahko na bluerayu gledal filme ali pa iz mreže na velikem zaslonu v 5.1 sistemu.
Potem je pa tu še bolha.com
Edit: Tale blueray player ima Audio izhod tak kot ga ti rabiš. Ti pa predlagam da mogoče počasi investiraš v kak Home theater zadevo. Tako boš lahko na bluerayu gledal filme ali pa iz mreže na velikem zaslonu v 5.1 sistemu.
Potem je pa tu še bolha.com
No person is rich enough,to buy back his past.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gapi ()
X-Jumper ::
Za tak denar dobiš NOV Yamahin reciever, ki omogoča streaming, ima USB, HDMI, itn. itn. itn.
Sam sem imel enako težavo kot ti, pa sem končal pri nakupu novega recieverja. Najboljša odločitev.
Sam sem imel enako težavo kot ti, pa sem končal pri nakupu novega recieverja. Najboljša odločitev.
mersault ::
Hvala Gapi...torej bi to načeloma šlo
X-Jumper...samo potem bi najbrž moral posebej dokupiti še DVD/Blu Ray player?
X-Jumper...samo potem bi najbrž moral posebej dokupiti še DVD/Blu Ray player?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hišni kino sistem - Kaj kupiti ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 32361 (23900) | p|X| |
» | Priklop hišnega kinaOddelek: Zvok in slika | 5779 (3619) | ninjaxx |
» | Nakup A/V Receiverja (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 48383 (29848) | Anney |
» | Kaj kupiti blu ray predvajalnik ali multimedijski predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 7285 (6723) | B0Z0 |
» | Kateri A/V reciever? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11178 (8189) | BigWhale |