Forum » Pomoč in nasveti » Server na ruterju??
Server na ruterju??
Žiga127 ::
innbox v60u
Imam zgoraj umenjeni modem. Zanima me kako lahko pogledam katere naprave so na wi fi ju kaze mi samo mac naslov!!
in zakaj ima 2 usb 3 na vrh cemu sta namjena (kaksna cloud fora) ;)
Imam zgoraj umenjeni modem. Zanima me kako lahko pogledam katere naprave so na wi fi ju kaze mi samo mac naslov!!
in zakaj ima 2 usb 3 na vrh cemu sta namjena (kaksna cloud fora) ;)
LP Žiga
Domini tm ::
Zavajajoč naslov teme, heh sem že mislil prilept link za server na rač. mašini ( Debian ), ki je lahko tudi router in še marsikaj drugega ....
Domini tm ::
https://www.google.si/webhp?sourceid=ch...
Google vse ve, ni teško malo iskat a ne .....
Drugače pa stran s temi jajci, mej ga kot osnovni modem in priklopi gor kakšen router za cca. 50 € bo veliko boljši in IPje boš videl kot povezani na WiFi, že WRT54GL Linksys je bolši od teh jajc
Google vse ve, ni teško malo iskat a ne .....
Drugače pa stran s temi jajci, mej ga kot osnovni modem in priklopi gor kakšen router za cca. 50 € bo veliko boljši in IPje boš videl kot povezani na WiFi, že WRT54GL Linksys je bolši od teh jajc
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Domini tm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom Neo in Asus router (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 22021 (10377) | Ghost007 |
» | innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 33302 (12210) | Lonsarg |
» | Innbox V60U - Wake on lanOddelek: Omrežja in internet | 1048 (920) | Golden eye |
» | Primerjava med Innbox in Fritzbox modemomaOddelek: Omrežja in internet | 5920 (4479) | OSA |
» | Internetna povezava preko routerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 3026 (2797) | Ganon |