Forum » Hlajenje in modifikacije » Komp v hladilniku?
Komp v hladilniku?
Tero ::
No ko sem gledal tole na slo-comp, sem se spomno da imam jaz tuji en stari hladilnik ki ga ne potrebujemo... Samo mene prevec skrbi kondenz... Ma kdo kako idejo kak bi to bolj zascito pred kondenzom in kako bi plato, napajalnik in drugo namontiral not? Ok pricakujem dobre ideje...
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
pele-on ::
Tud mene zanima sam sem razmišlu če bi mel v hladilniku samo radiator za vodno hlajenje pa bi bila voda tok hladna.....Sam nevem če bi blo uporabno.Ker nevem kako bi bile cevi vn iz hladilnika?Voda pa bi bla hladna
ru7 ::
So že ble teme o tem, sam mislim, da so ugotovili, da so neki problemi (kondenz, crkne hladilnik, ...). Ne me držat za besedo, ker pišem po spominu!
kuglvinkl ::
Ne prav dolgo. V hladilnik _ne_ gredo stvari, ki konstanto oddajajo toploto.
Your focus determines your reallity
nikonezna ::
če bi s hladilnikom ohlajeval bi potrošil ogrooooomno energije da bi lahko ohladil, pa še močan bi mogu bit da bi tako hitro ohladil. Če ne pa jaz bi rešil stvar kondenza, da bi dal v najlon vrečko in izsesal zrak vn...tako ne bi blo vlage in niti kondenza. Lahko pa uporabiš kakšno majhno klimo za avtomobile...mislim da s tem bi se dalo kaj narediti.
brez podpisa
HyperKiller ::
kr dej u hladilnik skodelico vroč kave in počakaj 10 min.
ni mrzzzzzla ne? pa si predstavlej en ornk mlinčk kaj bi delalo z hladilnikom.
ful bi blo vroče.
hladilnik je narajen za vzdrževati nizko temperaturo ne pa za hladiti vroče stvari.
drgač pa ko bo m jz jmu dobr avto. ali drugače povedano ko bom dovollj star da ga bom lahko imel bom kr na blok (k bo spešali dezajnd dal lajtunge (cevi) od klime od avta!!!. pol bom pa pelov na servis pa reku nej mi nafilajo nanovo z plinom! šeprej bom rekel naj mi ga izpraznijo!! (zdravo z naravo)
Pol bo pa kul!
ni mrzzzzzla ne? pa si predstavlej en ornk mlinčk kaj bi delalo z hladilnikom.
ful bi blo vroče.
hladilnik je narajen za vzdrževati nizko temperaturo ne pa za hladiti vroče stvari.
drgač pa ko bo m jz jmu dobr avto. ali drugače povedano ko bom dovollj star da ga bom lahko imel bom kr na blok (k bo spešali dezajnd dal lajtunge (cevi) od klime od avta!!!. pol bom pa pelov na servis pa reku nej mi nafilajo nanovo z plinom! šeprej bom rekel naj mi ga izpraznijo!! (zdravo z naravo)
Pol bo pa kul!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A je lahko računalnik zunaj (problem: kondenz)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3629 (2674) | sirotka |
» | Kako z kompresorskim hlajenjemOddelek: Hlajenje in modifikacije | 7902 (7192) | frenk |
» | vodno hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6660 (5397) | LordWorm |
» | ideja!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 929 (688) | ls |
» | HlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1566 (1362) | SkIDiver |