Forum » Loža » Delo Luiksemburg - nekaj osnovnih vprašanj
Delo Luiksemburg - nekaj osnovnih vprašanj
PugPlug ::
Pojavila se mi je možnost eno-letnega dela v Luksemburgu. Življenjski standard imajo, kolikor mi je znano, precej visok (posledično tudi cene)? Zanima me približna cena najema stanovanja ali hiše (izven centra) za obdobje enega leta. V njej bi bivale 4 odrasle osebe. Govora je seveda o pavšalni vrednosti. Nekaj sem že gledal po spletu in cene zelo variirajo.
Kako je z ostalimi življenjskimi stroški - cena kosil, malic, živilskih izdelkov?
Govorim angleško in solidno nemško. Znanje Francoščine je osnovno. S tega vidika težav najbrž ne bi smelo biti?
Najlepša hvala za odgovore.
Kako je z ostalimi življenjskimi stroški - cena kosil, malic, živilskih izdelkov?
Govorim angleško in solidno nemško. Znanje Francoščine je osnovno. S tega vidika težav najbrž ne bi smelo biti?
Najlepša hvala za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenska Youtube scena (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12667 (9532) | 2dark |
» | Inštitut Ifo: električni avtomobili za okolje slabši od konvencionalnih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 47103 (39955) | J.McLane |
⊘ | Kako vi zaslužite malo na strani? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28263 (22451) | bluefish |
» | Primerjava cen Slovenije vs Tujina?Oddelek: Loža | 6317 (5402) | mirancar |
» | US GOV says: No more French!Oddelek: Loža | 1841 (1295) | Kaboom |