» »

en mali sloncek...

en mali sloncek...

««
263 / 264
»»

papasmrk ::

Trinajst tisoč trideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka. =)

stalker ::

Trinajst tisoč enaintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka. =/

Matej M ::

Trinajst tisoč dvaintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

papasmrk ::

ZA ZBRISAT:
Če računamo da je 50 slončkov na eno stran, potem bi se ta stran morala začeti z 13101, začela se je pa z 13030 slončki. Se pravi 71 slončkov se je nekam skrilo :D

Tero ::

Trinajst tisoč triintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

stalker ::

Trinajst tisoč štiriintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka

decoddeki ::

Trinajst tisoč petintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka

nodrim ::

Trinajst tisoč šestintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

StratOS ::

Trinajst tisoč sedemintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

Gapi ::

Trinajst tisoč osemintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
No person is rich enough,to buy back his past.

BivšiUser2 ::

Trinajst tisoč devetintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

CHAOS ::

Trinajst tisoč štirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

OSA ::

Trinajst tisoč enainštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
lp OSA

PH03N1X ::

Trinajst tisoč dvainštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

111111111111 ::

Trinajst tisoč triinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

SebaR ::

Trinajst tisoč štiriinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Kolikor sem gledal sem se zadnjič oglasil 2008. :D
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

CHAOS ::

Trinajst tisoč petinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

pufimufi ::

Trinajst tisoč šestinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

TheKekec ::

Trinajst tisoč sedeminštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Meiniken ::

Ježek teka teka in se razpacka.
Če sistem dopušča, da se ga zlorablja bo ta tudi zlorabljen. Brez izjeme.

Bass0 ::

Trinajst tisoč oseminštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

xgeorgex ::

Trinajst tisoč devetinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

roCkY ::

Kje je Bigwhile, da bo zaklenil to temo? DOS JE BLO! Aja samo v realnih temah vedno znova vidi potrebo po pavzi.

111111111111 ::

Trinajst tisoč pedeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

acookook ::

Trinajst tisoč enainpedeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

GupeM ::

roCkY je izjavil:

Kje je Bigwhile, da bo zaklenil to temo? DOS JE BLO! Aja samo v realnih temah vedno znova vidi potrebo po pavzi.

Ta tema se večinoma drži topica.

Trinajst tisoč dvainpedeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

111111111111 ::

Trinajst tisoč triinpedeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

bulplux ::

Trinajst tisoč štiriinpedeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

111111111111 ::

Trinajst tisoč petinpedeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

bobby ::

Trinajst tisoč šestinpedeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

dprc ::

Trinajst tisoč sedeminpetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Tero ::

Trinajst tisoč oseminpetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

modelno1 ::

Trinajst tisoč devetinpetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

lejko0 ::

Trinajst tisoč šestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

techfreak :) ::

Trinajst tisoč enainšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

111111111111 ::

Trinajst tisoč dvainšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Groot ::

Trinajst tisoč triinšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Timmah ::

Trinajst tisoč štiriinšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
donde esta francesca

acookook ::

Trinajst tisoč petinšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Dober dan ::

Trinajst tisoč šestinšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Unava1lable ::

Trinajst tisoč sedeminšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

nergac ::

Trinajst tisoč oseminšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
(če šteje pohvala na drugem portalu)

CHAOS ::

Trinajst tisoč devetinšestdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

111111111111 ::

Trinajst tisoč sedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

nergac ::

Trinajst tisoč enainsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

virusZz ::

Trinajst tisoč dvainsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
virusZz

acookook ::

Trinajst tisoč triinsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
.

Juplter ::

Trinajst tisoč štiriinsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

PrimoZ_ ::

Trinajst tisoč petinsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

111111111111 ::

Trinajst tisoč šestinsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
««
263 / 264
»»