» »

en mali sloncek...

en mali sloncek...

««
264 / 264
»
»»

pi pawr ::

Trinajst tisoč sedeminsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

janezvalva ::

Trinajst tisoč oseminsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

Juplter ::

Trinajst tisoč devetinsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Juplter ::

Trinajst tisoč osemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
http://cifxcj4qdn5ognlgc6bjnd6jgjibbjmysbhc4sifdhqiyur4fnctfuqd.onion/fck45.rar

nodrim ::

Trinajst tisoč enainosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

D3m ::

Trinajst tisoč dvainosemdeset malih slončkov je naredilo samomor...........in ko ni bilo nobenega več, je vesolje poklicalo enega slončka.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Tero ::

Trinajst tisoč dvainosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

iskra ::

Trinajst tisoč triinosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

bemfa ::

kaj kadite da vidite slone, jaz vidim samo bele miši

Wega ::

Trinajst tisoč štiriinosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Wega,
lep, postaven, pameten
in skromen.

kajtimara ::

In prišel je Trinajst tisoč pet in osemdeseti mali slonček. Ampak Svobode še zmerom od nikoder. In so poklicali še enega slončka.

Zgodovina sprememb…

_janezvalva_ ::

Trinajst tisoč šestinosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka

StratOS ::

Trinajst tisoč sedeminosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

Netrunner ::

Trinajst tisoč oseminosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom, ko so ugotovili da so se naveličali soooo končali.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

pi pawr ::

Trinajst tisoč devetinosemdeseti mali slonček je ugotovil, da je stvar zanimiva in poklical naslednjega.

111111111111 ::

Trinajst tisoč devedeseti mali slonček je ugotovil, da je stvar zanimiva in poklical naslednjega.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

janez_valva ::

Trinajst tisoč enaindevedeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka
««
264 / 264
»
»»