» »

en mali sloncek...

en mali sloncek...

««
264 / 264
»
»»

pi pawr ::

Trinajst tisoč sedeminsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

janezvalva ::

Trinajst tisoč oseminsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

Juplter ::

Trinajst tisoč devetinsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Juplter ::

Trinajst tisoč osemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
http://cifxcj4qdn5ognlgc6bjnd6jgjibbjmysbhc4sifdhqiyur4fnctfuqd.onion/fck45.rar

nodrim ::

Trinajst tisoč enainosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

D3m ::

Trinajst tisoč dvainosemdeset malih slončkov je naredilo samomor...........in ko ni bilo nobenega več, je vesolje poklicalo enega slončka.
|HP ProBook|R5 3500U|

Tero ::

Trinajst tisoč dvainosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
««
264 / 264
»
»»