» »

en mali sloncek...

en mali sloncek...

««
«
1 / 264
»»

Reso ::

A gremo pet? :)) Me prov zanima do kolk malih slončkov bomo prišli:)

En mali slonček se je pozibaval na pajčevini tam pod drevesom in ko je ugotovil da stvar je zanimiva je poklical še enega slončka.

HardwareMaster ::

Dva mala slončka sta se pozibavala na pajčevini tam pod drevesom in ko sta ugotovila da stvar je zanimiva sta poklicala še enega slončka.

Mate ::

Trije mali slončki so se pozibavali na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Mate ()

BaRtMaN ::

Štirje mali slončki so se pozibavali na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BaRtMaN ()

snow ::

Pet malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

Sergio ::

Šest malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

madmitch ::

Sedem malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

R0K ::

Osem malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

||_^_|| ::

Devet malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

HardwareMaster ::

Deset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

Reso ::

Enajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

mailman ::

Dvanajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

_Mortal_ ::

Trinajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

ank ::

Štirinajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

roCkY ::

Petnajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

jRk0 ::

Sestnajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
You fuck up once, you loose two teeth.

||_^_|| ::

Sedemnajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

OldSkul ::

Osemnajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

BaRtMaN ::

Devetnajst malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BaRtMaN ()

jRk0 ::

Dvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
You fuck up once, you loose two teeth.

Reso ::

Ker smo malo zgrešili..
enaindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sergio ()

R0K ::

Dvaindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

jeti51 ::

Triindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom, potem pa je sosednje drevo napadel hrušev ožig in je zgrmelo nanje. Ko so ugotovili, da stvar le ni več tako zabavna, novih slončkov niso več klicali.:\

||_^_|| ::

Štiriindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

p.s. ampak eni pa morjo bit špilferderberji;(( :D

dëych ::

Petiindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

Petiindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar ni več zanimiva so šli na eno pivo.8-O

andper ::

Šestindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

DMouse ::

Sedemindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

siegmund ::

Osemindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

iskra ::

Devetindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

madviper ::

Trideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
I'd like to do something crazy!

BorisJ ::

Enaintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

=Exceed= ::

Dvaintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

|ke ::

Triintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
Ike

msmiha ::

Štiriintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

||_^_|| ::

Petintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

HardwareMaster ::

Šestintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

Reso ::

Sedemintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

OldSkul ::

Osemintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

sash ::

Devetintrideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Popeye ::

Štirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

ŽirC ::

Enainštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.


Lp, ZirC

nojus ::

Dvainštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
sovražim Gargamela.

Reso ::

Triinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

HardwareMaster ::

Štiriinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

||_^_|| ::

Petinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

HardwareMaster ::

Šestinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

pingec ::

Sedeminštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

HardwareMaster ::

Oseminštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka

pingec ::

Devetinštirideset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Reso ::

Petdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
««
«
1 / 264
»»