» »

en mali sloncek...

en mali sloncek...

««
262 / 264
»»

gslo ::

Dvanajst tisoč devetsto oseminsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka!

Tero ::

Dvanajst tisoč devetsto devetinsedemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Kasali ::

dvanajst tisoc devetsto osemdeset malih slončkov se je pozibalo na pajcevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

xardas ::

Dvanajst tisoč devetsto enainosemdeset malih slončkov se je pozibalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

mare87 ::

Dvanajst tisoč devetsto dvainosemdeset malih slončkov se je pozibalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

:)

HyperKiller ::

Dvanajst tisoč devetsto triinosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Pri Microsoftu uspešno izrezujejo varnostne luknje.

Nagi Bator ::

Dvanajst tisoč devetsto štiriinosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

draciel ::

dvanajst tisoč devetsto petinosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Rias Gremory ::

Dvanajst tisoč devetsto šestinosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

dottor ::

Dvanajst tisoč devetsto sedeminosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Janac ::

Dvanajst tisoč devetsto osaminosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Janko97 ::

Dvanajst tisoč devetsto devetinosemdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Tero ::

Dvanajst tisoč devetsto devetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

TheRiddle ::

Dvanajst tisoč devetsto enaindevetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

(p.s.: velik slončkov XD)
zakaj bi poenostavil, če lahko zakompliciram :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: TheRiddle ()

Bura ::

Dvanajst tisoč devetsto dvaindevetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

M@73Y ::

Dvanajst tisoč devetsto triindevetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
..jump into psytrance tunnel..

Tero ::

Dvanajst tisoč devetsto štiriindevetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

ciklon ::

Dvanajst tisoč devetsto petindevetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka.

enxtip ::

Dvanajst tisoc devetsto sestindevetdeset malih slonckov se je pozibavalo na pajcevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali se enega sloncka.
All your base are belong to us.

pi pawr ::

Dvanajst tisoč devetsto devetindevetdeset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali se enega slončka.

Gigahertz ::

Trinajst tisoc malih slonckov je se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali se enega slončka. :D
"670#2500#8"

Zgodovina sprememb…

Lonsarg ::

Trinajst tisoc en malih slonckov je se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali se enega slončka.

Robi :P ::

Trinajst tisoc dva mala sloncka sta se pozibavala na pajčevini tam pod drevesom in ko sta ugotovila da stvar je zanimiva sta poklicala se enega slončka.

Lonsarg ::

Trinajst tisoc tri malih slonckov je se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili da stvar je zanimiva so poklicali se enega slončka.

P.S.: Samo od mene bi pastal, pa bi imel pravo slovnico hehe:) Ne bote verjel, sem šel googlat kako je prav:)

nodrim ::

Trinajst tisoč in štirje mali slončki so se pozibavali na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali se enega slončka.

@Azgard P.S.: Imaš napake zaradi kopiranja v prejšnji, pa šumniki itd. :P

ciklon ::

Trinajst tisoč in pet malih slončkov se jih je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali se enega slončka.

Tero ::

Trinajst tisoč in šest malih slončkov se jih je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali se enega slončka.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

ciklon ::

Trinajst tisoč in sedem malih slončkov se jih je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali se enega slončka.

krajnc3k ::

Trinajst tisoč in osem malih slončkov se jih je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali se enega slončka.

dottor ::

Trinajst tisoč in devet malih slončkov se jih je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali se enega slončka.

miraldi ::

Trinajst tisoč in deset malih slončkov se jih je pozibavalo tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Oddin ::

Trinajst tisoč in enajst malih slončkov se jih je pozibavalo tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Corsair Obsidian 750D, i5 3570 & 4.4GHz, Sapphire R9 290 Tri-X OC,
CPU+GPU EKWB Custom Liquid-Cooling Loop, Asus P8Z77-V DELUXE, Corsair Vengeance
Pro 8gb 1600MHz, Samsung SSD 850 EVO, Corsair AX860i

Tero ::

Trinajst tisoč in dvanajst malih slončkov se jih je pozibavalo tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

mednejed ::

Trinajst tisoč in trinajst malih slončkov se jih je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Hell yeah! 8-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mednejed ()

Tero ::

Trinajst tisoč in štirinajst malih slončkov se jih je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

techsloth ::

Trinajst tisoč in petnajst malih slončkov se jih je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

BullDozer ::

Trinajst tisoč in šestnajst malih slončkov se jih je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
"The madman is a dreamer awake"
- Sigmund Freud

mared ::

Trinajst tisoč in sedemnajst malih slončkov se jih je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

shadeX ::

Trinajst tisoč in osemnajst malih slončkov se jih je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

x)

ripmork ::

Trinajst tisoč in devetnajst malih slončkov se jih je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

Tero ::

Trinajst tisoč in dvajset malih slončkov se jih je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Ginginova ::

Trinajst tisoč enaindvajset malih slončkov se jih je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Rasho ::

Trinajst tisoč dvaindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

reptilia ::

Trinajst tisoč triindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Forgive your enemies, but never forget their names.

einstein :P ::

Trinajst tisoč štiriindvajset malih trollov se je pozibavalo na pajčevini tam, pod drevesom in, ko so ugotovili, da je stvar zanimiva, so poklicali še enega trolla.
STAY OUT OF MY TERRITORY!

Tero ::

Trinajst tisoč petindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

pi pawr ::

Trinajst tisoč šestindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še enega slončka.

neon21 ::

Trinajst tisoč sedemindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka. :D

bambam20 ::

Trinajst tisoč osemindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka. =)

Zvitež ::

Trinajst tisoč devetindvajset malih slončkov se je pozibavalo na pajčevini tam pod drevesom in ko so ugotovili, da stvar je zanimiva so poklicali še enega slončka. =)
««
262 / 264
»»