Forum » Mobilne tehnologije » Težave v imeniku - windows phone 10
Težave v imeniku - windows phone 10
BorutO ::
Imam velike težave imenika v Windows phone 10, ki sem si ga včeraj v nadgradnji iz WP 8.1 spremenil v WP10. Ko odprem imenik, notri ni več nobenega imena, ki sem ga imel prej shranjenega. Vsi stiki v imeniku so izginili. Potem pa je še največji in zelo moteč problem, da ne morem dodati nobenega novega stika. Ko hočem koga dodati, me vrže ven na prejšnjo odprto stran ali v namizje. Za popizditi.
Kaj naj naredim, da bo to delalo, ker dodajanje stikov je na telefonu zelo pomembno. Mi je vseeno, če internet ne bi delal ali pa kaj ...
Imam pa Microsoft Lumio 640 XL.
Kaj naj naredim, da bo to delalo, ker dodajanje stikov je na telefonu zelo pomembno. Mi je vseeno, če internet ne bi delal ali pa kaj ...
Imam pa Microsoft Lumio 640 XL.
konspirator ::
Hard reset ? Predvidevam da imaš kontakte še v oblaku in sinhronizacija nekako ne dela.
--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | whatsapp tujinaOddelek: Pomoč in nasveti | 3003 (985) | Legon |
» | Viber ali SkypeOddelek: Omrežja in internet | 4900 (3155) | Lonsarg |
» | sinhronizacija gmail stikov?Oddelek: Mobilne tehnologije | 18034 (4743) | Malcolm_Y |
» | Samsung Galaxy S3 in stikiOddelek: Mobilne tehnologije | 4251 (3952) | Gatsu |
» | [C#] Dostop do objekta iz različnih formOddelek: Programiranje | 2169 (1882) | Kekec |