Forum » Omrežja in internet » Ni internetnega dostopa
Ni internetnega dostopa
daviiiiid97 ::
Živjo!
Na laptopu se ne morem povezati na internet. Wifi dela normalno na drugih računalnikih in mobitelu, samo na prenosniku noče. Piše da je povezava vzpostavljena ampak ni dostopa do interneta in kaže mi da je javno omrežje. Isto je če se povežem s kablom. Na bratovem računalniku kaže da je domaže omrežje in se lahko spremeni na službeno/javno, jaz pa te možnosti nimam in nemorem spremeniti na domače. In nevem kako naj to spremenim, da mi bo kazalo domače omrežje in povezalo na internet. Ne pomaga tudi ponovna namestitev omrežja na prenosniku, niti resetiranje routerja.
Lp
Na laptopu se ne morem povezati na internet. Wifi dela normalno na drugih računalnikih in mobitelu, samo na prenosniku noče. Piše da je povezava vzpostavljena ampak ni dostopa do interneta in kaže mi da je javno omrežje. Isto je če se povežem s kablom. Na bratovem računalniku kaže da je domaže omrežje in se lahko spremeni na službeno/javno, jaz pa te možnosti nimam in nemorem spremeniti na domače. In nevem kako naj to spremenim, da mi bo kazalo domače omrežje in povezalo na internet. Ne pomaga tudi ponovna namestitev omrežja na prenosniku, niti resetiranje routerja.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LAN in WLAN (WiFi) skupaj in intrenetOddelek: Omrežja in internet | 1671 (1395) | a-ptuj1 |
» | DNS ne more prepoznati nalova IPOddelek: Omrežja in internet | 2394 (2059) | andrej02 |
» | router priključen na routerOddelek: Omrežja in internet | 3734 (2304) | janco |
» | Wirelles router in dodatna dostopna točkaOddelek: Omrežja in internet | 3949 (3150) | Alex3oo4 |
» | Težava pri vzpostavitvi povezave lokalnega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1740 (1587) | ABX |