Forum » Strojna oprema » SSD, Windows in a disk read error occurred
SSD, Windows in a disk read error occurred
Pretorijanec ::
Hej.
V Koliko za poceni gaming konfig? temi so mi svetovali, da je najbolje, da kupim SSD disk. In sem ga. Toshibo q300 480gb. Ampak na noben način mi ne uspe spraviti Windowsov na disk. Izklopil sem ostale HDD diske, z USBja inštaliral windowse in... dobil sporočilo: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart. Poskusil ene parkrat, formatiral disk, naložil winse n-krat, ampak vedno isto: disk read error.
Prebral sem par "hitrih" vodičev kako naj bi problem rešil, ampak mi igranje z MBR programi nič ne spremeni (dobro, nekih nastavitev nisem preštekaval), ampak s kakim wizardom šel čez.
Torej: a je mogoče bootat winse in ssdja in če, v čem je moja napaka, da mi nikakor ne uspe.
Hvala
V Koliko za poceni gaming konfig? temi so mi svetovali, da je najbolje, da kupim SSD disk. In sem ga. Toshibo q300 480gb. Ampak na noben način mi ne uspe spraviti Windowsov na disk. Izklopil sem ostale HDD diske, z USBja inštaliral windowse in... dobil sporočilo: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart. Poskusil ene parkrat, formatiral disk, naložil winse n-krat, ampak vedno isto: disk read error.
Prebral sem par "hitrih" vodičev kako naj bi problem rešil, ampak mi igranje z MBR programi nič ne spremeni (dobro, nekih nastavitev nisem preštekaval), ampak s kakim wizardom šel čez.
Torej: a je mogoče bootat winse in ssdja in če, v čem je moja napaka, da mi nikakor ne uspe.
Hvala
solatko ::
Pretorijanec - Enostavno iz sistemskega diska naredi prenos sistema na SSD. Uporabi -
http://www.disk-partition.com/free-part...
http://www.disk-partition.com/free-part...
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk read error occurred press ctrl+alt+del ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1054 (867) | Riff |
» | Windows 8.1 boot problemi ,error-ji ,resetiOddelek: Pomoč in nasveti | 1233 (955) | Nemixxx |
» | PROBLEM: random freezeOddelek: Pomoč in nasveti | 606 (508) | particle |
» | Kopija diska z erroromOddelek: Pomoč in nasveti | 849 (715) | StajercSSS |
» | Disk read errorOddelek: Strojna oprema | 825 (755) | amacar |