Forum » Loža » Priložnostni kovanci (vrednost, povpraševanje)
Priložnostni kovanci (vrednost, povpraševanje)
joker16_7 ::
Pozdravljeni!
Kot najstnik sem veliko zbiral priložnostne kovance manjših in srednjih vrednosti. Sedaj pa me zanima, če so te zadeve kaj vredne oz. kam bi se lahko obrnil, da dobim neko realno ponudbo in občutek koliko lahko zanje dobim.
Malo za občutek kaj imam v zbirki:
- najvrednejši kovanec: zlatnik s podobo papeža Benedikta, in sicer izdan ob njegovi izvolitvi (400 kosov naklade)
- večji del zbirke so kombinacije (zlatnik/srebrnik) priložnostnih kovancev izdanih s strani Banke Slovenije
Kakršne koli usmeritve bom zelo vesel.
Hvala in LP!
Kot najstnik sem veliko zbiral priložnostne kovance manjših in srednjih vrednosti. Sedaj pa me zanima, če so te zadeve kaj vredne oz. kam bi se lahko obrnil, da dobim neko realno ponudbo in občutek koliko lahko zanje dobim.
Malo za občutek kaj imam v zbirki:
- najvrednejši kovanec: zlatnik s podobo papeža Benedikta, in sicer izdan ob njegovi izvolitvi (400 kosov naklade)
- večji del zbirke so kombinacije (zlatnik/srebrnik) priložnostnih kovancev izdanih s strani Banke Slovenije
Kakršne koli usmeritve bom zelo vesel.
Hvala in LP!
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Malezijski denar v slovenijiOddelek: Loža | 2138 (1515) | VaeVictis |
» | € - NumizmatikaOddelek: Loža | 6958 (6175) | Twixz |
» | Ste že kupili začetne evro pakete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9230 (6500) | Manu |
» | Priložnostne izdaje RS -> kovanciOddelek: Loža | 1731 (1573) | Nejc Pintar |
» | KovanciOddelek: Loža | 2452 (2157) | sketch |