» »

wds bridge

wds bridge

|ke ::

Pozdravljeni,

Doma sem imel lepo nastavljeno omrežje s pomočjo wds bridging: Osnova je bil Iskratel Innbox V60-U, linija 20mb/4mb; urejen wds bridge preko tp link tl-wn740n. Na Iskratelu nastavljen ip 192.168.1.1 na bridgu 192.168.1.2 ter izklopljen DHCP. Na Iskratelu je DHCP vklopljen in vpisano območje od 192.168.1.1-254. Na osnovni modem imam vezan Ruckus, ki oddaja signal v sosednjo sobo za tv. Zadeva je delovala brez težav, do trenutka ko so mi prišli nadgradit linijo z optiko. Vse je ostalo isto, samo pred osnovni modem je vezan usmernik za optiko. Sedaj pa imam težave z bridgom.
Znova sem nastavil vse od začetka, pridem do relativno stabilne povezave, če se wireless povežem na sekundarni router, vendar povezava v kratkem pade in mi ni jasno zakaj. Na računalniku mi piše da je povezava do omrežja odlična, internet pa ne dela. Poskusil sem tudi že spreminjat kanale, če bi se kaj motilo z ruckusom pa ne pomaga. Bega me dejstvo, da je prej delalo vse ok, zdaj pa ne. Spremenilo pa se je samo to, da je sedaj 100mb optika.

Ima kdo kakšno idejo kaj delam narobe?

LP
Ike
  • spremenil: |ke ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
8933661 (12569) Lonsarg
»

Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnike

3013794 (3140) verto
»

ne dela internet

Oddelek: Pomoč in nasveti
405257 (3663) seba-beba
»

Linksys WRT45GL

252937 (1540) SaXsIm
»

Kako naredim domače omrežje (LAN + Wifi vidno)

51930 (1800) SkyEye90

Več podobnih tem