Forum » Pomoč in nasveti » SIM kartice računalnik ne zazna
SIM kartice računalnik ne zazna
iJJ ::
Živjo,
Jaz imam pa problem, da mi moj računalnik ne zazna SIM kartice. SIM kartica dela v drugih napravah brez problema. Do včeraj so še Windowsi zaznali SIM, danes mi pa piše "Please insert SIM card".
Lp iJJ
Jaz imam pa problem, da mi moj računalnik ne zazna SIM kartice. SIM kartica dela v drugih napravah brez problema. Do včeraj so še Windowsi zaznali SIM, danes mi pa piše "Please insert SIM card".
Lp iJJ
By iJJ
Opkow ::
Povej vsaj kaj imaš za en računalnik... Glede na to, da imaš sim kartico, pol imaš po vsej verjetnosti tablico in ne računalnik v klasičnem pomenu besede.
Da nisi zamenjal pojma SIM in SD oz micro SD kartice.
Da nisi zamenjal pojma SIM in SD oz micro SD kartice.
#000000 ::
Saul Goodman ::
če imaš thinkpada se da SIM modul odšraufat ven in vgradit novega not. pa še easy je. ebay jih je poln.
konspirator ::
Model prenosnika ?
Pri jebenem thinkpadu moraš recimo podreti pol prenosnika, da lahko očistiš zaprašen cpu ventilator.Pri asusu samo odstraniš zadnjo delno plastiko in prideš zraven.
Tako da razlike so, kako zahtevno je opravilo.
Pri jebenem thinkpadu moraš recimo podreti pol prenosnika, da lahko očistiš zaprašen cpu ventilator.Pri asusu samo odstraniš zadnjo delno plastiko in prideš zraven.
Tako da razlike so, kako zahtevno je opravilo.
--
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Corrupted files - omrežje ne dela prav?Oddelek: Omrežja in internet | 2658 (1352) | Zvitor |
» | GSmart Classic com.android.settingsOddelek: Mobilne tehnologije | 1323 (1080) | frg4 |
» | HTC Desire HDOddelek: Mobilne tehnologije | 1838 (1504) | retrox |
» | tehničarska selitev v ZDAOddelek: Pomoč in nasveti | 1539 (1229) | St235 |
» | 6630 ne zazna simOddelek: Mobilne tehnologije | 1889 (1807) | niga |