Forum » Strojna oprema » UTP zaščita (lan)
UTP zaščita (lan)
mrTwelveTrees ::
no gre se zato, ker sva povezana z sosedom, pa ga mam prikloplenega v switch - zadnjič je tako treskalo pa mi je skuril 8. port na switchu, tako ga mam zdej na sedmici....
ali obstaja (najbrž obstaja :) kakšna zaščita da bi dal vmes - med utp kablom, proti streli ...
je kdo to že vidu, pa kje in koliko stane ?
za telefon že imam
ali obstaja (najbrž obstaja :) kakšna zaščita da bi dal vmes - med utp kablom, proti streli ...
je kdo to že vidu, pa kje in koliko stane ?
za telefon že imam
- premaknilo: bastadu ()
TylerDurden ::
Po moje bo zaščita od Belikna kar dovolj, to so takšni razdelilci, v katere potem vtakneš takšne stvari.
Let\'s make some soap ...
mrTwelveTrees ::
ja pa tisto ma za vse... cel razdelilec ... ne rabim tega ! ker mam ze 2 zaščiti za isdn /adsl in 2 zaščiti za 220V, tako da bi rabu samo UTP zaščito...
Gapi ::
Poglej mal po produktih od APC. Uvoznik za to celo baje obstaja tuki v sloveniji ne vem pa kdo.
No person is rich enough,to buy back his past.
Cokolesnik ::
Kaj ko bi kdo imel na skrbi, da bi pred nevihto fizično izklopil občutljivo napravo? S takšnim ravnanjem vsi mirno in poceni spimo. Al pa, če si imetje zavarujemo z neposred.+posrednim udarom škode. Jaz bi bil bolj za to varianto, kot pa kupovanje zaščit, ki so dvorezni meč.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Cokolesnik ::
Popravek mojega predhodnega prispevka: Ali pa, če si imetje zavarujemo za neposredni + posredni udar strele.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
ali3n ::
Vprašal sem agenta pri Zav. Triglav - če dodatno zavaruješ neposredni udar strele krijejo do 120.000 sit; če zavaruješ direktno računalnik, upoštevajo amortizacijo, ki pa je OGROMNA ->>> se ne splača...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izklo FID ob nevihtahOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4808 (4058) | c3p0 |
» | Udar streleOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12723 (11079) | revvs |
» | Katero zaščito in kako deluje?Oddelek: Kaj kupiti | 2677 (2455) | Spajky |
» | Zaščita mreže in tel. pred strelo...Oddelek: Kaj kupiti | 1804 (1651) | Netrunner |
» | kako zaščititi pred strelo (kabelski modem)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1543 (1369) | slawc |