Forum » Pomoč in nasveti » Blue - ray burner ali Nas naprava
Blue - ray burner ali Nas naprava
vanromy ::
Živjo,
rad bi shranil fotografije in video posnetke, ker mi je disk spet odpovedal,premišljujem, da bi shranil podatke
1.v NAS ali
2. posnel na blu-ray snemalnik (Burner).
Do sedaj še nisem imel opravka ne z Nasom, ne z Blu-Ray diski.
Vsak nasvet mi bo prav prišel.
rad bi shranil fotografije in video posnetke, ker mi je disk spet odpovedal,premišljujem, da bi shranil podatke
1.v NAS ali
2. posnel na blu-ray snemalnik (Burner).
Do sedaj še nisem imel opravka ne z Nasom, ne z Blu-Ray diski.
Vsak nasvet mi bo prav prišel.
Highlag ::
Nabavi NAS, ki podpira vsaj 2 diska in ju daj v mirror.
Slike lahko dodajaš poljubno
Lahko urediš oddaljeni dostop, tudi komu pošlješ povezavo do slik in podobno. Ima precej prednosti pred raznimi CD/DVD ali blue rayi.
Slike lahko dodajaš poljubno
Lahko urediš oddaljeni dostop, tudi komu pošlješ povezavo do slik in podobno. Ima precej prednosti pred raznimi CD/DVD ali blue rayi.
Never trust a computer you can't throw out a window
Dr_M ::
BRD je ok za backup, ni pa prirocno za dnevno uporabo.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()
bluefish ::
Kaj v stilu NAS z dvema diskoma v RAID1 (če redno dostopaš do podatkov); bonus pa še en offline disk, kamor periodično delaš kopije.
BRD je okej, če nekaj shraniš in je potem mir. Pa jasno, tudi v tem primeru več kopij, po možnosti na ploščke različnih firm.
BRD je okej, če nekaj shraniš in je potem mir. Pa jasno, tudi v tem primeru več kopij, po možnosti na ploščke različnih firm.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD Elements disk - računalnik ga ne prebere!? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11430 (10283) | LeXani |
» | 320-gigabajtni Blu-ray diskOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4716 (3559) | driver_x |
» | Blu-Rayi cenejši, a nepriljubljeni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 10307 (7527) | Gregor P |
» | Blu-ray FTW: Warner opustil podporo HD DVD formatu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 15780 (11748) | SmeskoSnezak |
» | Modri laserji za DVDOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 2424 (2424) | CaqKa |