Forum » Omrežja in internet » Facebook virus
Facebook virus
retard ::
Živjo pravkar sem se zafrknil ko sem kliknil na eno priponki ki sem jo dobil v chatu na facebooku. in sicer ime priponke je photo_"random 4mestna številka".sgv
in zdej je to datoteko razposlalo dosti ostalim na chat (predvsem tistim s katerimi nisme že dolgo ali sploh nikoli govoril.
zanima me če kdo ve kaj bi to lahko bilo, a je to kaki spy-ware in kako se da to zbrisat oz kej nardit...?
hvala in lep pozdrav
in zdej je to datoteko razposlalo dosti ostalim na chat (predvsem tistim s katerimi nisme že dolgo ali sploh nikoli govoril.
zanima me če kdo ve kaj bi to lahko bilo, a je to kaki spy-ware in kako se da to zbrisat oz kej nardit...?
hvala in lep pozdrav
bluefish ::
.sgv je sicer povsem legit format datoteke. Drugo je seveda, kaj točno si storil, da jo je poslalo naokrog. Sama od sebe se sigurno ni.
MasterTade ::
Je uporabna stvar ampak glede na to kolikokrat na leto ga zaženem je sam nisem kupil..
Mors omnia aequat
BorutK-73 ::
Mare2 ::
How to Remove a Facebook Virus
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
mat xxl ::
Sam sem tako staknil kripto virus, preglej mašino ali disk dela ... na SSD ju je 200 gb zakodiralo v 22 minutah.............
Upam, da imate backupe datotek ?????
Upam, da imate backupe datotek ?????
SeMiNeSanja ::
mat xxl ::
Ne želim slišati, doma tako ali tako ne bi imel zaščite, ki jo prodajaš !
V službi imam pa z backupi zadovoljivo rešeno. Do perefekcije pa verjetno nekaj manjka, samo, kje je ta perfekcija ???
Tudi če bi dal 10.000 eur v firmi letno za rešitve , ki jih prodajaš to ne bi bile perfekcija, ker perfekcije, kot dokazuje zgodovina .......... primer en vržen ključek USB po tleh, ki ga tehnik vladnih služb utakne v računalnik, da vidi, kaj je gor ...... in zruši sistem vladne zaščite ameriških sil....
Torej perfekcije ni, so samo približki, za manj ali več denarja ;) . Pa brez zamere, te zelo cenim in sem ti hvaležen, za vse nasvete, s katerimi nesebično rad pomagaš.
V službi imam pa z backupi zadovoljivo rešeno. Do perefekcije pa verjetno nekaj manjka, samo, kje je ta perfekcija ???
Tudi če bi dal 10.000 eur v firmi letno za rešitve , ki jih prodajaš to ne bi bile perfekcija, ker perfekcije, kot dokazuje zgodovina .......... primer en vržen ključek USB po tleh, ki ga tehnik vladnih služb utakne v računalnik, da vidi, kaj je gor ...... in zruši sistem vladne zaščite ameriških sil....
Torej perfekcije ni, so samo približki, za manj ali več denarja ;) . Pa brez zamere, te zelo cenim in sem ti hvaležen, za vse nasvete, s katerimi nesebično rad pomagaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()
SeMiNeSanja ::
Naj ti bo, ker se ti je zgodilo doma :)
Ampak nisi nekaj hvalil ene softw., ki naj bi kao dobro ščitili? Samo prebral, da naj bi, namestil pa nisi? Ali si imel nameščeno, pa je odpovedalo?
Ampak nisi nekaj hvalil ene softw., ki naj bi kao dobro ščitili? Samo prebral, da naj bi, namestil pa nisi? Ali si imel nameščeno, pa je odpovedalo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Toshiba pokazala 16-TB diskOddelek: Novice / Diski | 10479 (7742) | lencc |
» | Kripto virus kako reševati če sploh, umrem sicer ne če ne restavriram (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 67582 (44438) | SeMiNeSanja |
» | NAS in crypto virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 5342 (4440) | black ice |
» | izsiljevalski virus Locky (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 43780 (34890) | SeMiNeSanja |
» | štekanje (laganje) računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 959 (883) | 12bot34 |